Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

Поддържайте се като Кейт Хъдсън

Холивудската актриса Кейт Хъдсън (Kate Hudson) е родена в Лос Анджелис на 19.04. 1979 година.
При ръст 168 см тя обикновено тежи 57 килограма, макар че е имала периоди, например през бременността си, когато е увеличавала значително теглото си.
Диетата й е твърде проста, но достатъчно полезна и ефективна. Тя се основава главно на риба, нискомаслени кисело-млечни продукти и зеленчуци. Актрисата отдава своите предпочитания на различните видове тиква и брюкселското зеле. От плодовете предпочита различни видове боровинки и касис, тъй като това са природни антиоксиданти. Диетата на Кейт е разчетена на 1500 калории дневно, но тя самата споделя, че общата калорийност за деня за всеки човек трябва да е индивидуална. От ежедневното меню са изключени всички тестени, сладки и пикантни храни, включително и сладките плодове. Алкохолът е табу.
Порционът за деня трябва да се разпредели в 5 хранения – 3 основни и две допълнителни.
Кейт обича да прави периодично и детокс диети.
Тренировките на актрисата са не по-малко от 60 минути дневно, а към тях се добавят бягане, скачане на въже, каране на велосипед. Кардио натоварването просто е задължителен ежедневен елемент. Занимава се и с пилатес.
Макар и да е повишавала теглото си и при двете си бременности, актрисата успява да свали  наднормените килограми. Затова дава съвети на бъдещите майка да се хранят здравословно и да не се тревожат толкова за вида си, ако качат някой и друг килограм, защото това е нещо, с което една упорита и целенасочена жена може да се справи.