Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте, има

Здравейте, има ли някои който иска да започне диетата, аз мисля да я почна на 17.05 след воден, т.е след луна на 15.05.Ще се радвам да си имам компания!

Здравейте има

Здравейте има ли някой в момента на режима

Да, аз съм на

Да, аз съм на режима в момента и бих казал, че се чувствам доста добре и ми е леко. Днес съм точно водния ден, който почти свърши! За 1 месец съм свалил 6кг, почнах на 82,5кг. сега съм 76,7кг.

Имам следния

Имам следния въпрос: Какъв грамаж горе долу е едно хранене?

няма определено количество

Няма определено количество, но важното е вечерта да е на половина от това, което сте яли на обяд и хлябът да не е повече от 1-2 филийки на ядене.

Хайде пак:)

Здравейте:) 2011 направих режима, без прегрешения, като ми беше изключително лесно. Много е важно да се знаят килограмите (и ръста) на започване, тъй като едно е да го правиш започвайки от 80-90, друго е от 55 например, за това- моля ви- казвайте тази информация (без притеснение). Сега по същество - започнах я от 67, завърших я на 52/3 като след това продължих да слабея и стигнах около 49 при ръст 167. беше супер :) това са си над 17кг. и то при не чак толкова за сваляне. 2години по- късно отново започнах да го следвам, но този път от 55кг. и след като не видях никакъв резултат - след месец я спрях.(спорта винаги е присъствал) ии сега наново .. от 56, ама какво ли не опитвах и нищо. Та реших да си се върна на него+ ежедневен фастинг от порядъка на 17-19 часа, пък да видим:) има ли някой който да го започва скоро или скоро е започнал, за подкрепа? ии също много важен въпрос- забравих как съм правила преди, но в бобовия ден, салатите задължителни ли са? никъде не видях коментар.. които знае, ще съм благодарна да сподели. Мерсии и успех на всички

- 8 кг за 32 дни

Здравейте аз сигурно съм един от малкото мъже тук но няма лошо :D започнах диетата на 04.11.2017 след, като дълго време се чудех каква диета да избера от многото в интернет, като че за 90 дневната не бях и чувал, а се оказа най разпространената и може би най ефективната и безопасна диета. Относно режима не ми се видя тежък виждам, че по голямата част тук е от жени и искам да кажа че да се сложиш на диета преди празници е голямо изпитания и тъй, като аз съм по изпитания се сложих на диетата точно преди празниците. Искам да кажа че диетата е супер за 32 дни до днес съм свалил -8 кг аз съм 185 см преди диетата тежах 108 към момента съм 100, като по време на диетата не съм нарушил нито ден от режима на хранене а и не съм спортувал нищо нито някви упражнение но вече от 3 дни съм с нов режим и започнах фитнес и мисля че ефекта ще е още по голям. Относно режима на хранене мога да кажа какво правя аз редувам вариантите от примерното меню и пия по 3/4л вода пожелавам успех на всички захванали се с тази уникална диета .

БРАВООО , УСПЕХ:)

БРАВООО , УСПЕХ:)

нова година нов човек

И аз я почнах на 1.01.и днес съм на макарони с домати .А довечера съм на степ аеробика.Надявам се да издържа.

Нова година, ново АЗ!

Днес е идеален ден за промяна! Кога би било по-добре човек да постави ново начало за себе си, от 1-ви януари!? За мен този режим на хранене е път не само към красивото, естетично тяло, а и към здравето. Ако режимът се спазва както трябва, човек се чувства в чудесна кондиция. Организмът се пречиства, ставате здрави, енергични и не на последно място - по-красиви. Казвам всичко това от опит. Тази диета работи, но когато минат 90-дни, човек трябва да е възпитал в себе си култура на хранене. Иначе няма смисъл. И понеже виждам, че споделяте и менюто си - аз смятам да започна с яйца на очи и зеленчуци за гарнитура. Освен всичко друго - яйцата ми са домашни, което ги прави супер храна във всяко едно отношение. И аз като вас търся съмишленици тук, защото заедно ще бъде по-лесно, но знам, че в края на краищата всеки е сам за себе си. Така че - всичко е в наши ръце! Дерзайте! :)

juli,

az ot ponedelnik shte sum na posti.ina4e dnes bel.den-svinsko i vinsko...xaxaxa,utre-bamq qhniika,posle postq i na 24-ti ni e vodniq,nali?A na 25-ti....pak mestse.0shte ne znam kakvo..moje bi rulo ot pileshko meso,druj fronta!!

Здравей Анжела

Здравей Анжела много ми е трудно,често прегрешавам ,но и после се наказвам със гладуване.Продължаваме напред.При теб как е?Хубав ден

DNES SE TEGLIH

UVI,NISHTO NOVO...

Здравей

Здравей Анжела,плодовия го издържах ,но днес залитнах

Здравей Анжела

Здравей Анжела плодовия го изкарах,но днес залитнах.Т.с ядох от всичко по много,но обещавам от утре стрикно.Хубава вечер и успех.

hubava

ve4er i na teb!za edin den nqma da go pravim na vupros...az puk na obqd v4era pih 4ashka vintse...

juli,

kak si s plodoviq?ve4e mina za men...udurjah...utre-purjolkiii..

Здравей Анжела

Здравей Анжела поздравявам те за свалените килограми,аз за вечеря ям това което съм хапвала за обяд само ,че наполовина.Ти защо не си приготвяш повече за да имаш и за вечеря.Утре мисля някакви картофки да спретна .Хубава вечер и успех.

taka se staraq,

no ne vinagi se polu4ava.eto dnes i na obqd i na ve4erq-kartofena salata.utre -Arpa oriz ili kritaraki-i za ve4rq i za obqd.uspeh i na teb!!!

Втори плодов

Втори плодов успешен днес на пържолка и зелева салата.Чуствам се отлично продължавам напред.Анжела чакам да пишеш как върви режима при теб.Издържа ли плодовия?

vsi4ko e na 6

sutrintta se merih,minus 2 kila(bez 100gr).i mn dobre santimetrite,navsqkude po 1-2 sm.az hapnah na obqd ribka-galeo,a za ve4erq napravo ne znam.dai ideq,july!

Здравей

Здравей Анжела,днес ще си хапна пак макрони със зеленчуци а вечерта десерт 2парчета.Аз имам 2кл минус.А ти?Хубав ден иуспех Анжела.

az vse oshte

ne sum se premerila,sled plodoviq shte svursha tazi rabota.Bravo na teb,samo taka!napravo e rekord! za 6 dni minus 2 kila...

utre-

bani4ka sus spanaaak...A ti,Juliq?

Браво на нас

Браво на нас Анжела издържахме първата четворка.Утре ще си приготвя телешки дроб със зеленчуци.Предполагам по нататък ще се включат и други.Хубава вечер и успех Анжела.

Днес ден плодов

Днес ден плодов ,хрупкам си ябълки и ядки.Анжела ти как си?

privet!

dobre,blagodarq,az sum na portokal za zakuska,salata prqsna za obqd i mandrini za ve4erq!sled obqd malko orehi...i taka....ne vijdam drugi jelaeshti da se prisuedinqt kum nas,uvi...dvete shte si spodelqme

Здравей Анжела

Здравей Анжела и аз днес си хапнах макарони със доматен сос а за довечера съм си приготвила режимен сладкиш.Успех и хубава вечер

Juli,

utre shte hapvam spageti sus sos ot domati i gubi i maaalko 4esun slojih...a ti kakvo si namislila?dnes bqh na kartofi.

Здравейте на

Здравейте на всички във групата много сте пасивни,очаквах да има повече хора да се вклучват,Анжела весел празник днес,и внимавай

takaaa

utre stavame ,merim obikolki,kilogrami i se po4va...xixixi... uspeh i na teb,july!az shte hapvam pile,moq muj ima imen den!!!i za ve4erq-sushtoto.

Здравейте

Здравейте момичета.Утре започваме със Анжела 90-дневния режим ако има някой,които желае да започва със нас е добре дошъл.Анжела да си пожелаем здраве и добри резултати.Утре ще си хапна омлет със зелева салата.

Здравей

Здравей Anjela.Много пъти започвам и я прекъсвам,нямам достатъчно воля.Готова съм да започна отново на 26.11със теб.Така ще ми е по лесно.Ще пиша отново на 26 за да докладвам какво ще е менито ми .Надявам се да успеем заедно.До скоро и успех на започналите режима.

Juliq,mn se radvam

4e shte sme zaedno.da se podurjame.az ne zapo4vam s golemi o4akvaniq,kolkoto-tolkova.mislq,4e vuv vseki slu4ai shte sum dovolna,kolkoto i da svalq.no nqma da pekusna,shte izdurjim,nadqvam se i dvete.sreshta na 26-ti v neta!!!da si pojelaem dobro na4alo!

Здравейте,режим

Здравейте,режимни дами.Аз съм нова и от днес започвам и аз режима.Надявам се със вашата подкрепа да го изкарам до края и да се радвам на добрия резултат евентуално

Juli,privet!

kak e?spazvash li dietata?az shte q zapochna na 26-ti noemvri!dano ima i drugi jelaeshti!

Здравейте,режим

Здравейте,режимни дами.Аз съм нова и от днес започвам и аз режима.Надявам се със вашата подкрепа да го изкарам до края и да се радвам на добрия резултат евентуално

nova 90-dnevna

i az sum nqkude za 20-ti noemvri.no suvetvam da si iz4islim pone nqkoi praznik da ni e belt.den,4e minalata godina ne beshe.moje bi shte se vkliu4at Sevcy,Ivka,Rhea...te sa za tozi period!do togava da se suberem grupi4ka

Аз започвам на

Аз започвам на 24 ноември,защото изчислих,че на 31 декември се пада белт.ден.А иначе ако започна на 22 белт. ден е на 25(ако съм броила правилно).Този път съм решила още по-сериозна да бъда,та дано да сваля поне още 7-8 кила....

privet

az nanovo se hvacham. ima li jelaeshti da se sledvame ? :)

Здравей,Еми!И

Здравей,Еми!И аз искам да започна режима отново,но още се захранвам. Общо взето съм свалила малко ,защото не спазвам захранването стриктно и трябва да почна новата врътка чак на 20 ноември но съм навита и сега да започна. А на теб ти пожелавам късмет!

Момичета,как

Момичета,как върви захранването,споделете нещо.При мен всичко е наред.Сутрин съм на плод,а после гледам да спазвам разделно хранене.Един ден в седмицата съм на плодове и мисля да правя пак по един воден в месеца.За 2 седмици съм свалила още 1,500 което е супер за мен.Е хайде лека вечер от мен.Кажете нещо и вие!

Да ви се отчета

Да ви се отчета групичка, след 3- ти воден съм минус 9,700кг.,радвам се за постигнатия резултат и ще чакам да се отчетете и вие.Лек ден на всички!

Малко съм

Малко съм разочарована резултата ми е -9 кила,а исках 15 но и с този резултат ще се задоволя.Сега е важно захранването и имам един въпрос,Севчи.Може ли да повторя диетата след 2 месеца,вместо след 3?Аз вече се информирах за захранването,но ако имате възможност може от време на време да си пишем как върви...Сега е ред на Анжито да сподели нещо!Лека вечер засега!

Grupa utre sme na voden

Grupa utre sme na voden drijte se, i da spodelite rezultata , az nqma da moga da se pohvalq s koi znae kakvo , no i tova e ne6to. Uspeh!

Хей ,групата

как сте? Аз напоследък нямам никакво време да пиша. А пък и нямам никаква промяна в кг-те въпреки,че се храня доста оскъдно заради адската жега.Пак ще се надявам на водния,но едва ли ще има кой знае какъв резултат.Споделете при вас ако има някаква промяна.Ще чакам да пишете когато можете!Днес бях на наденички и салатка,а утре ще ям лещичка.Лека вечер засега!

Здравейте

Здравейте група,да ме извините че не мога да влизам във форума, но не си мислете че съм се отказала :)от водния ден до сега не съм мръднала да се надявам и това да стане, но съм убедена че ще се получат нещата. Днес за обяд крилца на фурна със салата , а за вечеря ще го мислим. Най ми е добре на плодовия ден, така неусетно минава денят ми, малко и до нагласа ,че няма да ям и така :)Лек ден на всички във форума желая и няма отказване!

Bravo na teb, Kate. Nie

Bravo na teb, Kate. Nie trugvame v Chetvurtuk, no ot okolko njakolko dena sum suvsem izvun programata, i az ne znam kakvo stana! Ne samo ne otslabvam, no sum otnovo nad 7micata :-( Opleskah ja mnogo,i znam chec na moreto njama da sum primerna sushto, ta maj shte ja zahvashtam nanovo kato se priberem na 19ti. Do skoro i lek den na vsichki :-)

Здравей,Теди!

Здравей,Теди! Не знам дали е добре да почнеш диетата отначало или да изчакаш водния макар и с прегрешения.После ще си я продължиш пак,а може да имаш и спад но ти си преценявай.Аз съм твърдо решена да я изкарам докрай,след това захранване и зимата нова врътка,докато не стана колкото искам кила.Утре съм на плодов.Е хайде приятно изкарване на морето!

Добър

Добър вечер,момичета!Аз вчера се върнах от почивка и затова не съм писала.Е прегреших няколко пъти,но въпреки това съм свалила 2 кила,та общо станаха 8 дотук.Сега се надявам до края поне още 5 да станат.Хайде,сега ще чакам вие да се похвалите(за Анжи разбрах):