Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте момичета!

Къде сте всички или аз имам проблем?!?!

zdraveite,az sum nova,dnes

zdraveite,az sum nova,dnes mi e 1vi den i se spravqm dobre za sega predlojete mi neshto lesno i burzo za prigotvqne za utre(bobov den).Blagodaria predvaritelno

Здравейте момичета

И аз да се отчета - за 29 дена -4 кг.(както писах по-рано, вечерите имах прегрешения, което доведе до качването на няколко кг, но това ще ми е за поука). Мисля да не правя водните дни (нямах проблем, но забелязах, че на следващия ден имах запек). Може би се стресира организма. Сега съм решила да правя неутрални супи, които стават за всеки ден. Днес направих супа от тиква, моркови, лук и чесън. Нарязах зеленчуците и ги запекох с подправки само (лютичко и солчица). В тенджера слагам 2 с л олои и малко кимьон, изсипвам печените зеленчуци и довавям вода и бульон (или се овкусява на вкус с подправки) След това я пасирам. За първи път я правя по този начин и стана много вкусна. Успех на всички

Здравей,

Здравей, Вержи Ще опитам твоята рецепта, изглежда вкусно. Успех в свалянето.Аз ще правя водните, този път ми се падат на пълнолуние.

Здравейте,

Здравейте, групичка Пиша ви след пети плодов ден вчера. Тази сутрин само 100 гр минус, при положение че след третия воден имах 3-200 надолу. Кажете защо е така?

Здравейте

Здравейте преди да отпътувам отново реших да ви поздравя но както виждам пак няма никой къде се изпокрихте. Е успех на всички

Момичета

Ми аз си пиша. И на 13, 14, 15 та и на 16. Само Цвети ми отговаря. Цвети, мерси за пожеланията. Вержи, Ива, как я карате. Има ли минуси? То че януари пак ще сме на старта, ще сме, ама дай да я завършим първо тази врътка. Аз мисля да го правя водния пък каквото сабя покаже.

Здравейте

Здравейте момичета. Никой ли не е писал или при мен е проблема. Последния коментар е от 09/09?

Вержи аз се

Вержи аз се включих на 17 но просто нямах време и на мен ми направи впечетление че няма никаква активнос.Само Цвети се обади че ще отсъства

Здравей Иве. Аз

Здравей Иве. Аз влизах, но не можех да видя никакви коментари. След като напосах коментар, като че се апдейтва страницата и се появиха коментарите с минали дати. Вярвам дъщеря ти да е добре и вкъщи при бебчо. Успех.

Здравейте

Здравейте момичета нещо не ми остава време дано издържа още малко. Рея ще чакам да изчислиш датата за януари. Мали тогава ще имам време дори да си готвя а сега ми се случва понякога да ям в колата додето карам а бе луда работа

Мила Гери,

Не знам при теб колко е часа, но при нас вече е 17.09. и до колкото си спомням днес имаш рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и хубави моменти! Успех във всяко начинание! За сега това, после ще пиша. Хубав ден на всички. ЧАО!

Цвети

Мамка му и кантар, отмъсти си! Аз ако съм на теб ще осъдя компанията, ми така де, тоз стрес дето го преживя толкова месеца, ами ако беше направила депресия... Хахахаха, браво на дъщерята, че е открила заговора. Цвети, дори и да не се включиш януари, дай щерката, ще я мотивираме и уши ще дърпаме. Ако е упорита като мама, ще успее. Съчувствам ти за баирите, ама да знаеш че има ефект. Аз сега качвам сълби без да се замисля. Пълнолюнието е на 28- ми септември :)

Здравейте мацки!

Днес установих, че моят кантар през цялото време ме е лъгал. В момента съм 60,500 кг, а моят сутринта показа заветните 63, които гледам всеки път когато се кача на него след захранването. Ако не беше щерката да ми каже, че дава отклонения сигурно все още щях да си живея с мисълта, че съм си толкова. Тя го е установила, като се е претеглила на 3 различни кантара, като двата, които са различни от нашия са показали едни и същи цифри, а нашия е бил с разлика от 4 кг нагоре от другите. Супер щастлива съм. Аз и по време на диетата гонех цифра около 58 кг и сегашните 60 напълно ме устройват. Важното е да не качвам, но щом 6 месеца се справям, надявам се и за напред да успея.Само и аз като Изома горе-долу от тогава нямам МЦ, но поне за сега нямам проблем с килограмите. Абе да сме живи и здрави - пък килограмите ще ги нагаждаме както дойде. Хайде - хубав ден от мен. ЧАО!

Здравейте момичета!

Аз за кратко се завърнах на работа тук, защото ми се прецака джипиеса, беше на ремонт и днес ходихме да го тестваме на ново. Върнах се от командировка на 11.09 - точно на рожденният ми ден и беше някакво кошмарно пътуване - дъжд, задръстване, камиони ....ужас... не ми се говори. Но за сметка на това съпругът ми и щерките ме чакаха и ми бяха приготвили изненада за вечерта, та това малко пооправи нещата. Не съм се теглила, защото все нямам време, но ако знаете по какви баири се катерих - хем смешно, хем страшно, но се справихме- поне за сега. От 28 сигурно пак ще ме завърти шайбата на ново, но все още не се знае. Та - това е при мен. Кога ви е другия воден на пълнолуние или го изпуснах? Аз съм решила като попривърша с работата в градината и когато започне да се мръква по-рано, всяка вечер да карам велоаргометъра по 20-30 минути и да следя дали свалям - без значение килограми или обиколки и до нова година ще реша какво ще правя - дали да започна от начало или не. Ако голямата щерка се навие да е на диета със сигурност ще започна заради нея, защото тя има нужда от отслабване повече от мен и ще съм и като другарче и ще я следя. Все още не знам, но има време. Рея - ти си най-големия герой. На истина се сещах за теб, когато ми се наложи да сляза пеша от едно стръмно пасище, което проверявах и се смях сама, но ми беше по-лесно. Това е за сега. Спирам да пиша, защото имам да пиша протоколи. ЧАО! Целувки, умната и пак ще ви проверя.

Rhea

И сам война е войн :) аз продължавам, упорито. За съжаление, всеки ден е перфектен и всяка вечер съгрешавам и то с нещо дребно и то след вечеря. И аз като Ивето, поне не качвам, а и още мъничко съм свалила. Бях си поставила за цел 20кг за годината и го имам, така че не се оплаквам. Още една година и ще съм фиданка, хахаха Ивка, Славе, Цвети..... Аз на януари ще изчисля лунните да съвпадат с водните и ще обявя начална дата :)

Здравейте

Здравейте приятелчета какво да ви кажа и аз нещо се излагам напоследък,след като се върнах в неделя от тогава започнах с провалите.Но кажете ми какво да сторя ето 2 смяна съм но ставам сутрин рано стана така че дъщеря ми отново я оперираха от киста а бе за 35 дни 2 операции от киста и едно секцио и гледаме бебето на смени направо се скапвам и хапвам каквото намеря набързо.Но важното е да не качвам а през януари вече е друго понеже ще съм в къщи и няма да ги има тия отсъствия от дома.Ще вляза отново при първият удобен момент.Лека от мен че едвам гледам вече

Иве

Дръж се момиче, дано всичко свърши добре, за килограмите ще му мислиш после. Не си толкова зле, я си спомни 105... :) по голямата част са зад гърба ти. Януари ще се подкрепяме пак. Сега нека се оправи дъщерята а и малкото бонбонче да расте със здраве. Целувам те и когато можеш, пиши

Рея дъщеря ми

Рея дъщеря ми още ходи всеки ден в болницата, а малката бонбонка е добре. Днес се претеглих и слава богу не съм качила но и не съм свалила явно през януари ще е както трябва

drujina

Da se opla4a, v4era vsi4kite 4 dni gi izkarah navednaj :) Ma az kato vlasite se davia na plitkoto, ujas. Izdarpaite mi uchiteeeee Po malko ot mesetz mi ostava da svarcha i na, nakraia taka da se izloja. Dnes sam si vzela oriz s zelen4utzi i dve kruchi. Za ve4eria ne sam rechila ochte, ama mi se iade zelen bob.

Няма проблем

Няма проблем Реа, ще дърпам уши ако трябва. Прибавяй и прясна салатка към основните яденета, иначе е много добро менюто ти. Аз успях да изкарам тази четворка много стриктно и съм много доволна. Днес бях на праскови, банани , 50 гр сурови семки и моят любим бананов сладолед със фурми. За утре си спретнах пълнени чушки с кайма + лук, домат, морков + салата и хлебче. Успех момичета

Вержи

Благодаря ти за подкрепата. Днес на закуска изядох 3 сини сливи, на обяд франзела с лютеница и на вечеря едно парче халва. Изпих 2 литра вода и сега лежа доволно. Утре плодов, любим, щото не мисля какво ще ям, а и няма готвене :)

3ti plodov

Momi4eta malko po-lesni sa mi plodovite ve4e :) po4nah da ''spihvam'' :) Ne sam se merila izob6to vse o6te :( be6e me strah naistina no vijdam, 4e ima leka promqna.Sled 4ti plodov 6te se premerq :) Imam 2 vuprosa.Vuv vuglehidratniq den moje li da se qde kitaiski nudals sas zelen4uci?Prigotven bez iaica razbira se....I sledva6tata subota mi e otnovo plodov, no sam na rabota na 2 mesta bez po4ti nikakva po4ivka,moga li da zamenq denq (vupreki 4e ne mi se iska) ili da dobavq nqkakva druga hrana osven plodove? Mersi predvaritelno

Ако имаш

Ако имаш възможност си направи сама нуделите. Китаиските са много мазни. Аз кипвам нуделите, през това време задушавам лук, чесън, чушка, морков и всякакъв зеленчук, какъвто ти се яде, подправки на вкус и добавяш нуделите. Става много бързо и вкусно. За плодовия ден не го замествай. Вземи си повечко плодове, и до 100 гр ядки. Ако нямате почивка, вярвам че до тоалетна ви е позволено да ходите (по път за тоалетната си хапни плод) и по пътя за другата работа също :). Те са най бързи и лесни за консумиране. Успех

Здравейте,

Здравейте, момичета! Ето ме и мен, завърнах се за втората врътка. От 31.08 пак съм вътре. Днес ми е втори витаминен ден. Досега съм се мерила само веднъж - след първия витаминен, имах 500 гр минус. И както ме учихте първия път, ще се меря чак утре, за да не се стресирам, ако нямам много грамчета надолу. Почнах от 61.400 и целта е да стигна 55 кг. По време на почивката не свалих, а напротив - качих 3 кг. Имам явно хормонален проблем, защого ог 4 месеца нямам МЦ. Може би ми е време.

Какво става

Само аз си пиша... Ама и да не би само аз да отслабвам, а? Вече три пъти я правя и разбрах, че при мен действа в началото и накрая. Имам ли нерви да я завърша, в последните дни всеки ден свалям. Направо ще хвръкна. На 30-ти септември приключвам, ама ако така върви, ще се стопя, хахахаха. Момичета, пишете във форума, това е тайната да продължите докрай. Падаме, ставаме, но не се предаваме :)

Здравей Реа.

Здравей Реа. Браво на теб за минусите. Аз пак я почнах (20/08). И аз падах, но важното е че ставах и продължавам. За последните няколко дни, като изключим вчера и днес, режимна бях през целите дни и късно вечер за съжаление все нещо ми се хапваше. Та 2кг от първите 4 дни почти ги бях върнала, като се мерих преди два дни. Ядосах си се на мене, толкова труд и готвене. Да кажеш че съм стояла гладна, не съм (и аз не знам защо така ми се ядеше по късните часове). Взела съм се в ръце. Вчера З: 2 кивита О:салата + хляб+ настърган кашкавал В/у салатата.В: 1/2 от обяда (без хляб) Днес: З: 2 кивита, 2ра З:праскова, О:салата от бял и червен боб, лук, морков, кисела краставичка и малко маслинки + 1 ф. хляб. В: салата от обяда и "пържени"картофи на фурна (мия картофите, не ги беля. Режа ги на лентички, слагам подправки и ги редя в/у хартия. Пекат се на 200 за 30-40 мин. Много вкусни. Спрях да им слагам олио и пак са вкусни) Утре: З: Праскова, О: Ложена баница от готови кори с плънка от праз, гъби, тиквичка и спанак) + салата. В: 1/2 от обяда. На 17/09 ми е първи воден. Успех на всички

Цвети, ивка, вержи и дружина

Цвети, приятно прекарване и като ти стане тежко си мисли за мен, надупена пред наклон 70% и ще се развеселиш. Само да ти мине първата мускулна треска и си готова. Ивка, как си другарче по съдба. Хайде, малко остава. Аз вече мечтая за следващата луна. То се е видяло че само тогава свалям. Днес на хляб с нещо а утре плодове. Яде ми се студентската ми баница, хляб, сол, червен пипер и зехтин, ама дали е режимно, хахаха. Довечера си намазвам една филия с нютела и съм готова. Вчера купих една разкошна питка и сега се чудя как ако мога да я изям цялата. Вержи как върви при теб. Така хубаво си се водихме за ръчичка, жалко че прекъсна ама нищо ти си стабилна и знаеш какво правиш. Хайде бе дружина, никой ли няма с какво да се похвали?

Здравейте мацки!

Минавам да ви видя, защото вече е сигурно, че от понеделник съм в командировка на теренни проверки и не знам кога ще приключим, което ще рече, че ще ви пиша след доста време, за да докладвам колко съм свалила от ходене по неравни терени - ха ха ха. Така, като го пиша е смешно, но като знам какво ме чака .... не ми се мисли, но и това ще мине. Като гледам - голямо затишие е - къде сте? Като се появите - отчет пред Гери - тя е най-редовната и ще следи хода на събитията. Аз ако мога ще се включвам, но никак не е сигурно. Оставям ви - умната и много успехи! Чао и целувки.

Здравейте

Здравейте момичета и аз най сетне да се прибера след първа смяна в къщи.То додето се пребера и хоп пак станало време за ставане.Нещо кг много замръзнаха при мен нито грам надолу но продължавам напред и преди тоя застой ме е дразнел но какво да се прави.Приготвила съм си храната за утре в кутия,аз така си ходя с нея и когато имам възможност дори я слагам в хладилник хаха.Ох тая седмица отново ще отсъствам но тоя път само 2 дни събота и неделя а и се надявам да е по спокойно.

Здравейте мацки!

Имам малко време да ви видя какви ги вършите. На мен утре ми е поредния купон - рожден ден и след това сме през няколко дни - аз на 11, 14-имен ден, 16, 20, 27 - поредица рожденници и 01 октомври - последно - голяма мъка ще е. Гери - ти освен че на 17 си рожденничка, твоите купони как бяха - по на гъсто ли са? Аз вече към го ударила на живот, пък каквото ще да става. Ако ме "запратят" служебно на теренни проверки от другата седмица това означава от сутрин до вечер пеша през нивите на хората или където е зададена проверката - по някога на някой баир или по чукари и камънаци - и отслабването е сигурно и без диета. Нещо като слизането на Гери - 4 часов преход (още ми е смешно, като си представя ситуацията), само дето нашето е по цял ден. Иначе е много интересно и винаги има супер комични ситуации, като изключим факта, че вечер си се претрепал "като куче". Когато имам повече време ще ви пиша пак. За сега ЧАО - Целувки и умната!

Момичета

Какво става тука. Последния път съм писала преди ден и половина и после глас в пустиня. Ивка, как беше плодовия. Аз го изкарах на сливи, круши и диня. Даже до ядки не стигнах. Тази сутрин имам награда, едно килце. Хайде, стегнете се и пишете, че иначе не отговарям. Ще отворя хладилнима и....

vupros4e

Zdraveite vsi4ki :) izlojih se na 1viq mi plodov den (dosta pri4ini nai-ve4e peumora) Vupreki tova produljih s beltu4en, kakto sum 4ela za pravilno.Vuprosut mi e koga e pozvoleno da se qde avokado?I ako hlqbut e wholewheat https://www.google.ie/search?q=whole+wheat+irish+bread&biw=1366&bih=609&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI2Ne51NDWxwIVZprbCh2L4gAs#imgrc=Dh_BEt9pFz8GWM%3A pozvolen li e i za ve4erq? Mersi predvaritelno

Mani4ka

Хляба за вечеря можеш само в трети ден и то с нещо сладко, конфитюр или нютела... Ще се опитам да намеря за новичките простото обяснение на диетата. Преди години имаше едно Ани и тя беше много навътре в нещата. Ето нейното обяснение : диетата е градирана по такъв начин: 1-ви ден ден-протеин и почти никакви ВГ. 2-ри ден-започва градация на ВГ храна,но ,постепенно-тук умишлено са поставени картофи и ориз,които са си ВГ храна,но за да не ,,нятоварят"следващия ден,са във 2-ри,като за да преминем плавно в него,трябва да ги балансираме с някакъв раст.белтък,не случайно на този ден казваме ,,бобов"-т.е.-картофи и ориз ,да не бъдат водещи ,а съпътстващи. Следва ВГ ден,пак плавно преминаваме през соления обяд,към сладката вечеря(тук може да включим смесен сладкиш понякога и ,да,, излъжем" тялото,че диетата свършва,така,че,то да не трупа резерви,а да освободи МБ-ма).! И, следващият ден-плодов-това е (изненада) най-въглехидратният ден-и МБ -ът в него е най-бърз!Ето защо,в него правилно е да се хапват плодове,а не зеленчуци,а ако се вкарат зел-ци-да са скорбялни без картоф-пр-цвекло,целина. Затова,този режим се нарича още:режим на ротация на въглехидратите!Така и ОВ-та е бавна-по-бърза-още по-бърза-най-бърза(дни1-2-3-4).

Здравейте

Здравейте дружина какво да ви кажа нещо кг замръзнаха но колкото сваля пак ще съм доволна. Но през януари когато съм си в къщи ще съм отново на линия.

Здравейте мацки!

Жива съм - но ми е лудница, а в къщи няма как да стигна до компютъра, защото е в стаята на децата(уточнявам - в стаята на голямата щерка, която вече живее с приятеля си у нас). Да се похваля - успях на 99,9% да изкарам водния на пълнолуние, но го карах от 29 вечерта до 30. Само на 30 вечерта оплесках нещата с две чаши бира, ама той комшията е виновен, защото реши да черпи за имен ден на внука си. И аз нали съм "мека Мария" как да му откажа - седнахме тримата с него и комшийката и стана една....., ама каквото - такова. Нали и бирата е течност - ха ха ха. Иначе има ефект с килограм и нещо съм на долу и пак съм около 62 кг. Забравих да кажа на ново присъединилите се, че това е най-готината група и че ще успеят без проблем. Не знам кога ще мога да пиша пак, но ще го направя при първа възможност. За сега чао- целувки и успех на всички.

Tzveti

Tozi pat chte darpame uchite na komchiata... Ma toz 4ovek niama li si kachta, dochal de te podstrekava, hahaha. Takiva hubavi momenti ne sa za iztarvane, az v4era sagrechih s edna 4acha bialo vino i zachtoto niamache povod, rechih 4e pia za zdraveto na novoto vnu4e na Ivata, hahaha. Bavno no slavno, chte go bade. Tzveti, ti za kade se pritesniavach s tvoite 62kg? Napravo si mi polovin portzia :)

О Рея благодаря

О Рея благодаря ти за тоста но видя ли човек реши ли винаги си намира повод

От 116 до 111 за 5 четворки

Здравейте момичета. Стигнах до 2 водни дена през далечната 2011, като успях да сваля цели 14 килограма (от 115кг до 101кг.) при височина 170см. Но след това лека-полека без да се усетя си ги възстанових, че ги и вдигнах. Започнах на 14 август тази година отново от 116 кг и сега след четири четворки и 3 дена, виждам че съм зациклила вече 5-6 дена на едни и същи килограми и имам нужда да го споделя. Явно за по-добър резултат ще трябва леко да намаля количеството на вечерята. Днес съм на спагети със зеленчуци по китайски и за вечерта на 2 парчета сладкиш без яйца. Надявам се след утрешния плодов ден резултатът да ме зарадва, защото започвам да се ядосвам на себе си. Това е засега от мен, ще се опитам да съм активна във форума, това обикновено помага много! Поздравления на всички вас за куража и желанието да се погрижите за себе си. "Спокойно, корабът потъва бавно!" - казал капитанът.

Здравей мозеби

Здравей мозеби искам само да ти кажа смело напред вече си се убедила че режима действа. Аз също бях над 100кг но сега съм76 целта ми е 65 така че давай ще се борим заедно

mozebi

tai, tai i voda chte ima za vsi4ki, hahaha Dobre dochla i da zanech 4e tozi koito ne e rechil, toi ne go e napravil. Nikakvo otkazvane tozi pat i chte ima rezultati. Na men mi e treta vratka i tozi pat e dosta bavno ama rezultati ima vse pak, a i e dobre za kojata, chtoto ina4e chte sam kato na zaka4alka :)

Drujinaaaa

Iaaa, tuk mai ima zatichie. Koi izkara vtori voden ili palnolunie. Az se izlojih (malko) Rezultata e 4e niama rezultat, ama i tova e nechto. Do tuk 6 kiltza i az sam dovolna kato se ima predvid 4e tova e vtora vratka za godinata i obchto sam smaknala 20kg. Ostana edin mesetz, kolko mu e. Chte go izbutame i zahranvane chte napravim. Po Koleda chte sme nai hubavite. Haide, momi4eta, izpoviadaite se. Tzeluvki i hubav den

О Рея блудната

О Рея блудната душа се завръща тоя път и аз не знам какво карах но в събота нямах никакво време за нищо то тогава и нямах време за вода прибрах се като примряла и чак се зачудих на какъв ден трябва да съм днес.Е от ноември ще е по спокойно при мен но до тогава яко работа.Тоя път тия моите 3 дни направо ме съсипаха но нищо зима идва:)

Ivka

Az si se biah zavarnala, ti iz4ezna, hahaha

Рея вярно че

Рея вярно че изчезнах но писах че ще отсъствам аз през лятото така пътувам много и работя допълнително но това е до средата на октомври

Славе

Много благодаря за рецептата за пълнозърнестия хляб. Снощи го изпекох и днес го пробвах – много вкусен.

Ох съгреших,

Ох съгреших, момичета. Днес ми е едва четвърти ден и съм на плодове. Всичко добре ама одеве мъжа ми се прибира с детето и носят пуканки. Какво ми стана не знам , но не се сдържах :( Карай каквото, такова. Хубава вечер.

Утре ми е

Утре ми е въглехидратен ден и се чудех дали би било добра идея да сложа 1-2 лъжици песто за сос във спагетите. Как мислите?

Утре съм на

Утре съм на варива: З: джанки (последните :)) О: супа от сладък картоф (лук, чесън, 2 червени чушки, 2 моркова, 2 сладки картофа + кубче бульон. Като кипне и поври за 10-15 мин, се пасира)+ варена царевица + хлебче + салата, В: 1/2 от обяда без хляб

Ivkaaa

Izbutahme do vtori voden. Dnes sam na dinia i presni sokove ot iabalka i morkovi i utre, voden. Az sam kasmetliika, zachtoto pri men lunata e v 13 4asa, taka 4e utre i luna i voden. Chte se hvalia v nedelia.