Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте,днес

Здравейте,днес картофена яхния и краставици за салата. Успешен ден :)

Над,стягам се

Над,стягам се .Знам че ми трябва контрол,няколко дни без комп и ...Радвам се за теб ,чудесен резултат .Ива и на телефон не отговаря ,незнам .Продължаваме ,дано да имам и аз резултати ,че да не се отпускам.Успех нататък.До скоро.

Здравейте и от

Здравейте и от мен ..... чувствам се много добре , защото след водния ден успях да раздвижа килограмите общо за 30 дни -5,200 . Приближавам се към мечтаната 6 отпред. Бяха много тежки дни в работата и много трудно изкарах плодовия и водния ден и днес нямах търпение да стане 12 , че да хапна нещо дори ми беше лошо на няколко пъти , но.....успях. На обяд пилешка пържола на грил , а за вечеря мисля за кюфтета и салата . След тези тежки дни на които устоях се чувствам много надъхана ..... Нели стегни се , какви са тези прегрешения? Какво става с Ива ,дали не се е отказала . Успешен ден на всички :)

Добро утро.Май

Добро утро.Май и аз ще си пиша сама -пишете бе хора ,менюта ,кг.Днес варива -чушки с ориз на фурна за утре кекса с ябълките ,ако имам време .С кг.-зле ,нали прегрешавах ,но продължавам и ще се поправя.Наде......липсваш .Хубав и успешен ден на всички .До скоро.

Юлси ,и аз съм

Юлси ,и аз съм от 9-ти заедно сме .Само че аз малко сгафих и сигурно ще се отрази на кг.Успех.До скоро.

Наде ,най

Наде ,най напред успех с водния.Местих се към друг оператор на флашка ,но не тръгва и не тръгва .Сега интернета пак е на кабел и ще пиша .Понякога за по хубаво ,ама не.Утре чакам с нетърпение резултати.Днес белтъчен -кашкавалче със салата.Разминаваме дните,но нищо.Писала си за урочасване ,как така та ти ни крепиш ,не си мисли такива неща.Над ,имам и няколко прегрешения,като не влизам и ....И Ивка не е писала ,ще взема да и звънна да видим какви ги мъти ,само да се е отказала незнам....Още веднъж успех ,стискам ти палци.До скоро.

Отслабване

От 9-ти до днес съм свалила 1,800 кг. Искаше ми се да е повече, но това е положението!!! Продължаваме напред, пък да видим докъде ще стигна :)

Бързо отслабване

Здравейте, момичета и момчета! Миналата година есента започнах 90 дневната диета и съм очарована от резултата който постигнах, а той е -17кг. Бях 97кг. когато започнах и от нея постигнах този резултат. След диетата успях да сваля още 3кг., а сега година по-късно пак я започнах като искам да сваля още 10кг. За всички които имате дори минимални съмнения за успеха на диетата, имайте воля и всичко което искате ще постигнете.Успех!

Добро утро на

Добро утро на всички , днес за мен плодов ,а утре първи воден . Дано всичко мине добре. Иве, Нели какво става с вас , къде се изгубихте , дано всичко е наред ....... Успешен ден

Благодаря за отговорите

На 09.10 започнах диетата и все още не съм "прегрешила", за което съм много доволна и го считам за голямо постижение, тъй като много обичам сладко (особено шоколад) и обикновено всичките ми диети завършват безславно. Сега обаче съм се амбицирала, защото това не е точно диета или поне така го приемам, понеже може да се яде почти всичко. Целта ми е да сваля 6 кг ( след първото раждане така си ми останаха 3 кг, които не можах да сваля и след второто още 3), ако успея и повече хич няма да се разсърдя. Утре, т.е. днес ще се премеря и ще споделя какъв е резултата за сега. Стискайте ми палци! До скоро!

Privet ot men uspeshen

Privet ot men uspeshen plodov :) chuvstvam se prevazhodno ne Sam se teglila mislq da go napravia chak sled parvia voden :) uspeh

Днеска карам

Днеска карам плодов и утре мисля воден, защото вчера на захранването си хапнах пиле със боб и не ми е чиста съвестта :D Още не съм се мерил. Ще се премеря другия понеделник да видим как върви със захранването..

Елда

Привет на всички! Този режим е вълшебен, който го е измислил трябва да се позлати :) Чувствам се чудесно, вече не усещам тази тежест и леност както беше в началото... Днес ми е ден за варива и въпросът ми е дали е удачно да се консумира елда в комбинация със салата? До сега не съм приготвяла и ще съм благодарна да споделите рецепта! Благодаря предварително! До скоро :)

Izviniavaite za loshia

Izviniavaite za loshia pravopis.. Niamam balgatski bukvi i telefonat mi Sam promenia dumite koito pisha poniakoga..

Zdraveite mili otslabvashti

Zdraveite mili otslabvashti Az Sam savsem v nachaloto n'a tazi dieta. predi 20 meseca rodih parvata si dashterichka v nachaloto n'a bremennosta biah 62 kg sled Kato rodih biah 84 i smaknah do 74 .. No imah problemi s karmeneto- niamah dostatachno karma ili pone as taka si misleh i polzvah hranitelni nadbavki i saotvetno pak si varnah kilogramite ot sledrajdaneto.. Sled tova zabremeniah s vtorata mi dashterichka nakratko sega teja ujasnite 94kg... Zapochnah tazi dieta zashtoto Sam ia probvala i znam Che ima efekt no kilogramite mi za preborvane nikak ne sa malko da si priznaia pokrai detaca, kashtata i universiteta ( posledna godina sam magistratura) niama da e lesno on za sega uspiavam i Sam dosta striktna dnes shte mi e plodoviat den no nedelite rabotia v edin restprant a mnogo dobro renome v tuliza i takiva vkisotiiki pravim ta chak se chudia dali shte se spravia shte vi kaja vecherta.. Stiskaite palci.. i taka dami razkazah si makata ta mi olekna pri men loshoto e Che kogato Sam podlojena n'a stres iam izkluchitelno mnogo nai veche sladko triabva da si nameria otdushnik drugade :) no sled tezi 3 dni se chuvstvam prekrasno Po leka, Po podvijna napravo super :)) uspeh dami i do dovechera

Май урочасах

Май урочасах форума, активността рязко спадна :(

Наде ,след

Наде ,след пълнолунието на 9-ти.Благодаря .

Ива,къде се

Ива,къде се изгуби?Май много работиш.Нели , надявам се след днешния плодов ден да се похвалиш с добри резултати.Успех на всички:)

Фати ,кафе може

Фати ,кафе може неувкусено -чисто .Успех с водния .

Наде ,браво

Наде ,браво постигнала си отлични резултати .Ето мен с Ивка ме накарахте да започна отново .Продължавам с вас и си мислех дано не си към края на режима ,че как без вас.Много хубав период ,завършваш преди новогодишните празници.Да му мисля аз ,ама до там да я докарам.Днес кг. пак 69 -много искам отпред да видя 5 -цата пък ако ще да е 59 ,99 .Струва ми се невъзможно ,пък като ви чета...Днес плодов ,ще пиша утре за кг.Още веднъж браво и успех.До скоро.

Мерси,Нели. Ти

Мерси,Нели. Ти кога започна?

Здравейте на

Здравейте на всички!Утре парви воден ден ,да видим как щтего изкарам?искам да попитам кафе неможе дасе пие нали?Хайде лека вечер и успех на всички!

Добре дошли на

Добре дошли на новите , много се радвам , че малко по малко форума се събужда. Юлси , в режима се казва каквото на обяд ,такова и на вечеря, но аз много рядко го спазвам. Почти винаги на обяд и вечеря хапвам различно , а резултати има :)

Наде ,отскоро

Наде ,отскоро ви чета и незнам кога започна и как си с кг.Ще се радвам ако споделиш .Виждам че съвпадаме по дни.Днес размяна на дни ,наложи се да пътувам и зеления фасул утре.Дано скоро се похвалиш с резултата който искаш .Ивка я няма ,много работи и липсва.Успех,до скоро.

Здравей, Нели.

Здравей, Нели. Започнах режима през пролетта и приключих на -18 кг. през захранването през лятото върнах 4 кг. Сега започнах втора врътка на 22.09.14 и до момента съм свалила тези -4 кг,свалих ги още през първите десет дена и от тогава застой , последния плодов ден в неделя го прецаках и за това мога само на себе си да се сърдя. Продължавам напред сега съм 74кг. а през февруари бях 92кг. резултатите са видими и всички близки и далечни познати отчитат резултатите. Усещането е много приятно и самочувствието ми се повиши. На всички ,които се чудят дали да започнат този режим , дали да не го прекъснат искам да кажа не се чудете , започвайте ,не го приемайте като диета ,а като начин на хранене .Рано или късно резултатите идват . Ако с този пост поне един мотивирам , ще съм много щастлива :)

Здравейте ,ще

Здравейте ,ще се опитам да отговоря на писалите.Далила ,браво че издържа водния и си доволна от себе си .Сладкиша ще се пробва ,само да си набавя продуктите ,но за ябълки у нас колкото щеш ,цяла овощна градина.Много ми е приятно когато се споделят менюта и рецепти ,че понякога се изчерпваме откъм идеи.Ани,не питай тук за проблема с анемията ,специалист трябва да ти отговори.Само мога да те посъветвам в белтъчния ден да ти бъде по обилен откъм червено месо-телешко ,дроб пак от червено месо .Други ако знаят нека помагат.Юлси ,гъби всеки ден без плодов ,а авокадо -плод с доста мазнини ,едни казват че са полезни ,други че не е подходящ за диети -незнам ти решаваш.Успех момичета.

90 дневна диета

Здравейте, аз съм нова тук. Започнах 90 дневната диета преди 6 дни и имам някои въпроси - гъбите и авокадото считат ли се за зеленчуци, т.е. могат ли да се консумират, в който и да е ден като гарнитура? Другият ми въпрос е - може ли да се ядат различни неща на обяд и на вечеря - например в белтъчния ден за обяд пиле на скара и за вечеря сирене в пергамент? Благодаря!

Нова в отбора има въпрос

Здравейте, нова съм и искам да попитам по-компетентните.Започнах преди седмица диетата. Но по принцип често ми пада кръвната захар и съм анемична дали не е противопоказна тази диета? Ще съм благодарна ако някой ми пише. Приятна вечер на всички от форума.

Бърз, лесен и вкусен сладкиш с ябълки

Този сладкиш е изключително подходящ за въглехидратния ден и който го опита ще иска допълнително :) Продукти за сухата смес: 1 ч.ч. брашно (може и пълнозърнесто), 1 ч.ч. грис, 1 ч.ч. захар (може и кафява), 1 пакетче бакпулвер, 2 ванилии Продукти за мократа смес: 1,5 кг обелени, почистени и настъргани на едро ренде сочни ябълки, канела, стафиди и смлени орехи – на вкус Приготвяне: Продуктите за сухата смес се объркват заедно в купа и се оставят настрани. Същото се прави и с продуктите за мократа смес в отделна купа. В намаслена тава се сипва на дъното от сухата смес, докато хубаво се скрие дъното. След това се слага от мократа смес като леко се притиска и заглажда с лъжица. След това пак от сухата смес, пак мокра и така редуваме докато свършат. Завършва се със суха смес. Сладкишът се нарязва на парчета и по желание може да се залее с малко количество олио. Пече се в предварително загрята фурна на умерена температура (около 160 – 170 градуса) за около 30-40 мин (или докато покафенее приятно отгоре). Добър апетит!

След първи воден ден! :)

Здравейте на всички! Искам да ви споделя колко съм доволна от себе си! Издържах геройски първия воден ден и смело продължавам напред :) За пореден път се убеждавам че с воля и упоритост далеч се стига! Кантара сутринта показа -3 кг от началото на диетата. Заедно с това всеки ден отделям по 30 минути за упражнения и резултатите не закъсняха :) Пожелавам успех на всички!

Наде ,не са

Наде ,не са много за сваляне ,ще успееш.Аз вчера на плодовия аха -аха да прегреша.Не съм правила плодови от началото на лятото.То и за това пак съм тук.Ама си мислех за вас и че Ивка ще ми се кара и така .Още веднъж успех,до скоро.

Истината Нели е

Истината Нели е ,че имах много за сваляне в началото (през м. ноември) и доста свалих и сега тези 3-4 кг са най-трудни за сваляне все по-трудно става . Вчера нещо се обърка и прецаках плодовия ден , но от днес съм стриктна с вас и режима . Много е хубаво да има някой като Ива да те връща в правия път :)

Здравейте ,

Здравейте , момичета. Нели, това са страхотни резултати, аз мечтая да видя 6 отпред ,но до там има още 3-4 кг., които трябва да преборя. Иве , какво работиш и ти май си доста натоварена, как намираш време и да се съобразяваш с режима ? Радвам се че пишете , мислех си , че отново останах сама тук да си пиша .....Успешен ден и минуси :)

Наде ,Ивка с 3

Наде ,Ивка с 3 кг. съм надолу след първа четворка.От 72 -69 знам че като хапна единия поне ще се върне но...Днес ще пържа кюфтета ,а за утре съм взела зелен фасул буркан това ще е.Наде знам че е трудно когато си на почивка да се съобразяваш ,но гледай повече да не нарушаваш.Добре е че пишеш ,и аз вече от днес съм по свободна и ще пиша.Иве как си с кг. след плодовия.На всички хубав и успешен ден.До скоро.

Здравейте

Здравейте момичета просто ми се наложи отново да отсъствам и така 2 дни бях в Павликени тоя път.Връщам се преди малко и какво да видя отново липсвате всички освен Надето което за сега е доста активна във форума.Нелка изв но просто закъснях с пребирането и за това не ти звъннах.От утре започвам 1 смяна но след работа ще ходя до една клиника и познай защо.Хаха още работа за мен но поне с едната другата седмица свършва сезона и ще остана само с 3

Добро утро

Добро утро слбеещи.Аз днес започнах с прегрешение, но като се има предвид че съм на почивка вече 3дни и до сега се справиха с режима и това ще преживея. Успешен ден и Много минуси на всички

Една страничка

Една страничка назад Рея -пост от 25. 09 е пуснала захранването .Обяснено е всичко.Успех ,Емил.

Може ли през

Може ли през захранването на обяд варива, а вечерта месо??

Здравей Емо

Здравей Емо разбира се че може нали точно при захранването вече го няма това каквото на обяд това и на вечеря.Успех при него

Малко късно се

Малко късно се включвам тая вечер но след работа додето разходя и кучето и май съм се увлякла.Радвам се много че вече има активност.Нелка добре дошла отново в групата и внимавай тоя път наистина ще ти дишам във врата да знаеш.Виждам че отново се надигна темата за чая от джиндифил да така е помага но само едно да спомена НЕ ГО УПОТРЕБЯВАЙТЕ КЪСНО ВЕЧЕР.А този вариант на джинджифилов чай за отслабване се препоръчва за тези, които трябва да свалят много килограми. Съставките тук са джинджифил, скилидки чесън и вода в съотношение: 1 част джинджифил, 1 част чесън и 20 части вода. Нарязаните джинджифил и чесън се заливат с гореща вода и се оставят да престоят четвърт час. След това чаят се пие през целия ден. За 2 литра вода ви е достатъчно парче джинджифил с големината на слива както и такова количество чесън.Лека за сега от мен

Далила,този чай

Далила,този чай за водния ден ли ли го приготвяш или си пиеш когато си гладна по време на режима?Ето и още една рецепта -1лимон с кората на парченца ,1 краставица обелена и тя на парчета ,1 суп. лъж .джинджифил настърган -обелен корен ,12 листа мента ,8 водни чаши вода .Да престой една нощ в хладилник -прецежда се и може да се пие по време на режима .Питам защото има мед затова.Иначе резултата ти е добър ,успех.

С този "чай"

С този "чай" изкарах воден вместо плодов ден. Реших да видя дали ще успея да издържа. Оказа се че няма никакъв проблем :) Смятам и първия воден ден в понеделник така да го изкарам, но с по-малко мед или направо без.... Иначе и по време на режима на виждам нищо лошо да се консумира тази напитка... Стига да не се прекалява разбира се :)

Привет на всички отслабващи :)

Здравейте момичета и момчета! За пореден път се убеждавам че това е моята "диета" - от нищо не лишавам организма си, чувствам се чудесно и бавно но славно смъквам излишния товар от себе си :) Стартирах на 17-ти септември с тегло 57,5 кг, а днес кантара показва 55,1 кг. Заслуга за това имат волята за спазване на режима (е, 1-2 пъти прегреших, но не съм се изтървала много), ежедневните упражнения за стягане на тялото и водния ден, който направих вчера. Реално водния ми ден се пада на 13-ти октомври, но понеже вчера беше пълнолуние се пробвах вместо на плодове да изкарам на джинджифилов чай. И изненада - този чай е вълшебен! През целия ден дори и не съм си помисляла за храна. Приготвих си 2 бутилки от по 1,5 литра и с най-голямо удоволствие си ги изпих :) Ето рецептата в случай че има заинтересувани: 1-2 с.л. настърган корен от джинджифил (предварително обелен), сока от 1/2 лимон, 1-2 с.л. мед, 1.5 литра топла вода. Всички продукти изсипваме в бутилка и след това енергично разклащаме. Хубаво е да се приготви напитката от предната вечер, за да може хубаво да се смесят продуктите. На следващия ден само прецеждаме и пием когато се почувстваме гладни! Дано съм била полезна! Водния ден пак по същия начин ще го изкарам :) Всичко добро на всички и много минуси :)

Наде ,чудесен

Наде ,чудесен резултат ,браво .Абе зарибихте ме вие .Шегичка.Чао.....

Мерси , надявам

Мерси , надявам се и още минуси да има :)

Ивка ,хващам се

Ивка ,хващам се с вас .Приготвям от вчера вече меню .Днес месце със салата утре гювеч от буркан с картофи или ориз ще реша утре и ще пиша.Успех на всички .Хайде да пишем повече.Ето Ивка ме накара да започна .Иве нали знаеш контрол че .....Пиши да не се отпущаме.Момичета с вас съм .Хубав и успешен ден .До скоро.

Добро утро и от

Добро утро и от мен . Толкова ме зарадва мен кантара, че бързам да ви подразня малко . За 16 дни -4,300кг. Повече от доволна съм , тъй като правя диетата за втори път и мислех , че няма да имам сериозни резултати. А вие дето кантара не мърда , не се отказвайте. От личен опит знам , че резултатите ще дойдат. За мене днес варени яйца + салата от краставици и домати. Успешен ден и много минуси ви желая :)

Добро утро

Добро утро сладури.Фати споко и аз съм като теб ето вчера до обяд плод а след това само течности и реших да се метна на кантара дано да е мръднал малко но уви нито грам надолу представяш ли си ама нищо аз съм упорита тоя кантар няма да излезе по инат от мен.Да стои да стои колко да стои на едни кг:).За днес ще си приготвя палачинка от трици със сирене и зелена салата с яйце и сирене от кога ми се яде такава салата но днес ще си направя.ЩЕ изкарам денят така с по лека храна.Нелка а ти как си миличка.Поне ти знаеш какво тичане правя и все нямам време но ще ти звънна и да се видим по скайп.Следващата седмица имам 4 дни които са доста тежки и приключвам сезона и когато остана само с 1 работа така де с 2-те хаха ще имам по вече свободно време.Хубав и успешен ден на всички

Мерси за са

Мерси за са савета Иве!За сега немисля дасе отказвам но да видим за по на там!Имам доста за сваляне,минимом 15 кг(ако мога и пивече нямям против);-)Хайде лека вечер на всичкии много минуси!

Здравейте

Здравейте момичета връщам се от работа и хоп да надникна тук.За сега държа фронта.След малко в банята и хоп в леглото а до утре до 14 часа е лесно аз все бързам и нямам много време все нещо ще физникне за вършене и така няма да мисля за храна.Наде на 20-ти ми е първият воден.Боже как може да работиш само с 1 почивка но какво ли се чудя какво ли не се среща.Нелкааааааааааааааааа най после се появи и ти хайде хващай се на хорцето с нас