Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Drujinaaaa

Iaaa, tuk mai ima zatichie. Koi izkara vtori voden ili palnolunie. Az se izlojih (malko) Rezultata e 4e niama rezultat, ama i tova e nechto. Do tuk 6 kiltza i az sam dovolna kato se ima predvid 4e tova e vtora vratka za godinata i obchto sam smaknala 20kg. Ostana edin mesetz, kolko mu e. Chte go izbutame i zahranvane chte napravim. Po Koleda chte sme nai hubavite. Haide, momi4eta, izpoviadaite se. Tzeluvki i hubav den

Славе

Много благодаря за рецептата за пълнозърнестия хляб. Снощи го изпекох и днес го пробвах – много вкусен.

Ох съгреших,

Ох съгреших, момичета. Днес ми е едва четвърти ден и съм на плодове. Всичко добре ама одеве мъжа ми се прибира с детето и носят пуканки. Какво ми стана не знам , но не се сдържах :( Карай каквото, такова. Хубава вечер.

Утре ми е

Утре ми е въглехидратен ден и се чудех дали би било добра идея да сложа 1-2 лъжици песто за сос във спагетите. Как мислите?

Утре съм на

Утре съм на варива: З: джанки (последните :)) О: супа от сладък картоф (лук, чесън, 2 червени чушки, 2 моркова, 2 сладки картофа + кубче бульон. Като кипне и поври за 10-15 мин, се пасира)+ варена царевица + хлебче + салата, В: 1/2 от обяда без хляб

Ivkaaa

Izbutahme do vtori voden. Dnes sam na dinia i presni sokove ot iabalka i morkovi i utre, voden. Az sam kasmetliika, zachtoto pri men lunata e v 13 4asa, taka 4e utre i luna i voden. Chte se hvalia v nedelia.

Успех на всички

Успех на всички водни утре.

Strahotni ste

Mersi otnovo na vsi4ki!Dnes 6te sam na lozovi sarmi i salata, sled obed plod ili domati i krastavici,a ve4erqta 6te q premestq za 7 :)Nqmam turpenie da vi spodelq rezultati, a za kantara 6te se prestra6a sled nqkolko dni (poradi MC) Priqten den na vsi4ki

mani4ka

ne mu se vrazvai na kantara. Draj pod raka edni drehi koito sa ti stavali predi i si gi probvai vsiaka sedmitza. Chte vidich kakva iznenada chte e sled mesetz.

Blagodarq

Blagodarq vi momi4eta!Naistina deistva mnogo motivira6to foruma i suvetite ot po-zapoznati s rejima :) Az sam 4ovek s mnogo slaba volq, no predpolagam, 4e sled purvite rezultati 6te se ambiciram o6te pove4e :) (vupreki 4e me estrah da se premerq na kantara) Imam vapros, v dnite za variva se qde prez 3 4asa, toest ako obqdvam v 11.30 posle v 14.30 i v 17.30 plodove li se priemat ili variva (oriz,bob,zelen4uci) i ako sa variva kakvo e koli4estvoto?I za vuglehidratniq den vaprosa mi e sa6tiq.Vazmojno li e nqkoq ot vas da mi napi6e primeren den za variva i vuglehidrati za da dobiq predstava.Ne iskam da se izloja o6te v na4aloto na rejima s prekalqvane s koli4etvata ili nqkakva druga gre6ka :( Mersi predvaritelno

Промерен ден за

Промерен ден за варива е : залусла - две ябълки; обяд: яхния от грах; вечеря същото но по малко; Въглехидрати : закуска: плод; Обяд няккаъв вид паста ( спагети, фарфале, макарони,) със доматен сос ( аз лично просто я сварявам със зеленчуци . Вчера сложих фарфале паста, нарязани аспержи, донатчета, малко червена чушка , чесън, подправки а за вечеря може няколко парчерна шоколад или малко парче от кекс

Иве, към

Иве, към яхнията от грах е хубаво да се добави голяма салата и хляб до 72 гр. и във вуглехидратния също (аз ако ям паста в този ден не ям хляб). На обяд би трябвало да се хапне по обилно, пък и така няма да се почувства глад до вечерта.

По-добре се

По-добре се премери. Знам че не е приятно и че е страшно да види човек истината в очите, но е много важно да знаеш на какви килограми започваш диетата. Иначе няма как да следиш резултатите и да знаеш как върви. А и ако се поизплашиш в началото, после си още по мотивирана да спазваш диетата стриктно :) Успех!!

Здравейте

Здравейте момичета днес не ми остана време но как да легна преди да ви прочета а то като гледам и сега ми останаха 4часа преди да тръгна на път.Славе и аз си меся така хляб но без да меря ще пробвам като се върна да забъркам и аз така без месене.Рея а ти умната кака

zdraveite

Nova sam ot dnes :) be6e mi 1vi den.Rabotq ot 7 do 5 vseki den,kato obqdvam v 11.30 i mi e malko trudno da izdarja na 1-2 qbalki ot 15h do vererqta v 8.Kakvo moje da mi preporu4ate?Da produljavam na qbulkite sled obed, dokato organizmat mi svikne s rejima,ili da premestq 4asut za ve4erq po-rano?Mersi predvaritelno :)

Спокойно можеш

Спокойно можеш да вечеряш по рано аз когато съм 2смяна вечерям към 19часа

Маничка

Защо чакаш 8 за вечерята. Щом ядеш в 11:30 на обяд, от 4 нататък си спазила всички възможни изчаквания между храненията. Никакъв проблем да вечеряш по рано. Аз когато правих диетата първия път, даже ядях три пъти вместо два през първия месец и после организма сам премина на две хранения. В протеинов ядях в 11:30, 15:30 и 19:30 като спазвах да е чист протеин ( не смесвах протеините) и зеленчуци. В бобов и въглехидратен, ми беше по лесно защото трябва да има три часа между храненията. В плодов ядях на два часа по един или два плода. За да отслабнеш не трябва да чувстваш глад. В началото е много трудно, но ще видиш, след десетина дни ще ти просветне. Успех

Момичета, има

Момичета, има ли някоя от Вас, която тренира и как процедирате в плодовите дни ходители да тренирате? В момента съм пред дилемата дали да ходя на кардио... защото първо съм 9 дни на работа без почивен ден и 2ро не съм си давала почивка от неделя с тренировките... ама все пак май да ходя а?

И все пак

И все пак отидох 30 минути сега пия половин литър фреш от портокал, после смятам да си взема малко сурови ядки и да продължа с зелен чай следобед и сезонни плодове. Хубав и успешен ден на всички :)

Уте на

Уте на плодчета. Имам джанки за доизяждане, много чай и може би бананов сладолед (нарязани замръзени банани се пасират) с ядки и фурми. Много ми хареса миналия път. Успех момичета

Значи бананите

Значи бананите са позволени като плод? Аз не бях сигурна и не си позволих ... макар че ядох манго за което също имах съмнения че може да е изключение от плодовете.

Банана е

Банана е въглехидрат и се позволява само през третия ден и то разбира се би трябвало да замества едно хранене, но не знам какво е съотношението на този сладолед защото все пак в него смесва и фурми и ядки не съм сигурна това до колко е стриктно :)

Банани е

Банани е позволено да се ядат всеки ден на закуска и във витаминния през целия ден ако желаете. В книгата дават, че във витаминния от обяд могат да се ядат плодови салати, зеленчукови салати без подправки (само с лимонов сок), сушени плодове, и ядки. Сладоледа е режимен (само замръзнал банан), не се притеснявайте. Много е вкусен също. Картофите също са въглехидрати, но се ядат във ден варива. Успех на всички

Маринче

Вержи е права. И аз в началото се бърках. Например мислех, че мога да ползвам зелен боб като заленчук и си правех телешко със зелен боб, а се оказа, че нищо че не е скорбялен и той се ядял в бобов ден, разделно от протеините :( Тази диета не е точно по правилата на разделянето по видове. Мисля, че са се опитали да опростят нещата или да не изпадат в крайности и все пак малко да смесват че да не мързелува жлъчката.

Извинявам се,

Извинявам се, ако по някакъв начин съм объркала някого :) благодаря за информацията

Привет привет

Днес приключих с първата четворка и с изненада установих че кантара показва две кила по малко. Как да не се мотивира човек! С кеф си пия кафенцето сега и продължавам напред :)

Браво Иве.

Браво Иве.

Здравейте ,момичета

Теди ,добре дошла ,миличка.Момичета,ще ви напиша една рецепта за страхотен пълнозърнест хляб без месене. Много бързо и режимно !! 120г. бяло брашно/4 с.л с връх/,80 г.ръжено или типово/ 3 с.л./,80 г. пълнозърнесто ,/3 с.л./20 г.овесени ядки,60г.семена/белени тиквени или слънчогледови семки,ленено семе,чия,сусам/250 мл.топла вода,1/2 кубче жива мая или половин пакетче суха,2 с.л. зехтин,1/2 ч.л. сол. В купа се смесват всички сухи съставки и се разбъркват хубаво. Прави се кладенче и се прибавят водата ,зехтина и разтворената вътре мая. Всичко се разбърква хубаво с лъжица/става като смес за кекс/подмазва се кексова форма и се изсипва сместа. Оставя се да втаса около 50 мин. Пече се в затоплена фурна на 180 градуса 40-45 мин. Хляба става по-тежък и влажен,не е като белият пухен,но е много вкусен и засища. Оставя се да изстине хубаво и тогава се реже. Аз го направих и много ми ха реса. ОПИТАЙТЕ !!!

Zdraveite

Slave, mersi za retzeptata. Ochte utre chte opatkam tzelia hliab s lutenitza. Tuk namerih edin magazin, vnasiat tzarskata deto e s golemi par4entyza i balgrskoto zname na burkana. Zaredila sam se kato za prirodno bedstvie. Ivka, az samo dve 4etvorki osrah, ma kaka :) Sega sam se krotnala. Tova 4e e do psihi4eska naglasa, sam saglasna s teb, ama sled -20kg za osem mesetza, iskam mu-sa-kaaaa i ba-ni-tzaaa. :):):)

Мерси Славе за

Мерси Славе за рецептата. Ще я пробвам и аз. Мхого ли се надига сместа след втасване (да знам в каква форма да го изсипа)?

Вержи

Пека го във форма за кекс от продълговатите ,става супер. Опитай,ше ти хареса !!

6te go napravia Slave. Samo

6te go napravia Slave. Samo triabva da kupia razli4ni bra6na. Izvinete me, no kirilitzata mi iz4ezna

За сега не съм

За сега не съм качила нито грам и това е добре но ще видя в петък като изчезна отново как ще я изкарам но мисля да се заредя и да не мисля чак толкова.За сега хубав ден че времето ми отново напредва,до довечера група и дано има само хубави новини от ваша страна

Вержи аз

Вержи аз например в един буркан имам овесени трици смесени с малко пшенични.Когато реша да правя палачинка слагам 3 с.л от триците и ги заливам с малко вода и ги оставям да я попият става много гъста каша след което прибавям 1 яйце и разбърквам добре.Това е за 1 голяма палачинка.Когато сместа е рядка просто не се получава накъсва се,пробвай я ако случайно не стане от 1 път на 2 ще стане това зависи само от водата така че не прекалявай с нея

Месрси Иве

Месрси Иве

Здравейтеее :)

Здравейтеее :) Измиаха три прекрасни месеца от приключвае на първата ми врътка от диетата. През тези три месеца често пъти нарушавах захраваето ( което си е изцяло моя вина) и резултат е 3 кг нагоре. И сега така съм се мотивирала да започна отново от днес. Включвам се и във форума , защото е много мотивиращо, когато четеш добрите резултати. Хубав ден и успех на всички :)

Теди добре

Теди добре дошла и успех тоя форум наистина е мотивиращ и преди съм казвала че без него нямаше да постигна нищо особедно в случаите когато кг не мърдат

Ивкаааа

Ти си нашата гордост. Аз ако сваля 8 кг за цялата врътка ще си е цяло геройство. Право да си кажа, малко се стреснах с моите -20 кг от началото на годината и за това изпуснах края две четворки. Мисля, че организма ми започна да се бунтува. Току ми се прияде безумно нещо. Като бременна булка съм станала.

Рея каква

Рея каква гордост съм аз като знам че преди по това време бях свалила по вече а и прескочих две четворки да се изравня с вас но като се замисля има още много време до края.А бе ти с това ядене нещо се отпусна я се стягай бързо че ще ти заминат ушаците от дърпане,а що се отнася до това твое сравнение с бременната булка не знам за мен всичко е до психическа нагласа така че си помисли добре

Здравейте

Здравейте момичета малко със закъснение но влизам. Днес още малко и щях да закъснея за втора смяна направо ужас. Ето утре преди работа ще отида да поработя малко хаха. В момента варя боб за утре. От петък заминавам отново за три дни. Ако ми остане време тогава ще пиша. РЕЯ А ТИ КАТО СЕ ПОКРИ ми стана ясно какви ги вършиш. За сега толкова а забравих да се похваля че кгса вече - 8

Браво Иве за

Браво Иве за минусчетата, много добър резултат. Когато имаш време би ли ми написала рецептата за палачинките с трици. Мерси

Galka

Niama da se plachich, noja darven :) 15 kila sa nichto za tazi dieta. Chte gi svalich ochte s parvata vratka, ako si seriozna. Tri mesetza dieta i tri zahranvane. Ne e mnogo za da vlezech vav forma. Nie sme na edni godini i az parvia pat svalih 17kg, taka 4e deistvai. Uspeh

Momi4eta

Tazi sutrin se priteglih i niama osobeni porajenia ot totalnoto izpuskane za dve 4etvorki. Ive, rezultata e dolu gore kato pri tvoito praznuvane na nova vnu4ka :) Cha go prejiveem. Dnes sam prigotvila dve praskovi i parjola s gabi za obiad. Kato po 4udo, chte iam sachtot i na ve4eria. Nali chte stavam striktna... Haide, ne ostana

Момичета много

Момичета много се чудя какво да си направя за варива, някакви идеи?

Marin4eto

Salata kinoa, domati, koriander patladjan ili tikvi4ki; grah iahnia; bob sa zele na furna; zelen bob s 4esan i domaten sos; oriz s gabi i maslini; kombinatziite za bezkrai. Az i predi sam go pisala, otivach na veselia gotva4, izbirach retzepti bez meso i gledach produktite. Ako sa ot razrechenite, pro4itach retzeptata. Az taka pravia i za trite dni bez plodovia. (za novite: izviniavam se no ot rabota moga da picha samo na latinitza.)Drugia variant e da namerich knigata za tazi dieta na pdf. file na internet i tam ima retzepti za vseki 90 dni, razli4ni. Uspeh

Ето и моето

Ето и моето меню - зеленчуци на скара (тивичка и морко) и картофено пюре приготвено с зеленчуков бульон :)

Ивкаааа, Славе, Вержи....

Тука съм, ама ето на, Славето ме издаде, че съм оплескала нещата. Нямам оправдание, просто две четворки не разбрах кога минаха в разкош за душата. Утре съм с вас на протеини, последна четворка преди втори воден и да не се заричам, ама до края, един месец, влизам в релси. Вержи, радвам се че е било фалшива тревога и че си отново с нас. Можеше просто да продължиш, не беше изтървала много. На всички новi, добре дошли и успех

Мерси Реа. Аз се

Мерси Реа. Аз се чудих дали да продължа, но реших да започна на ново.

Момичета имам

Момичета имам въпрос. Утре ми е въглехидратен ден и се чудех какво точно да изям за вечеря. Смятате ли че някакъв вид "гранола бар" ще е подходящо. То хем е сладко хем е около 180 калории и е от ядки и гранола..Какво мислите?

Здравейте

Здравейте момичета :) искам да се похваля още след първата четворка днес в фитнеса се претеглих вече съм 56,5... което означава ьа 4 дни 1кг и половина :).. Искам да кажа че съм 157 висока на 21 години съм и имам проблеми с бъбреците всъщност и за това се храня по този начин, благодаря на всички, които споделят полезна информация и опит успех :)