Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Къде сте момичета

Къде се губите всички? Никой ли няма минуси зя споделяне? Аз ту се стягам ту се отпускам дайте малко стимул.

здравей при мен

здравей при мен има минуси ама малки, но все пак са минуси :),да се надяваме че при всички е така

здравейте дами

здравейте дами и аз сега почвам нова врътка да видим какво ще се получи този път :) късмет на всички от мен

късмет и на вас

късмет и на вас и ще се радвам да се подкрепяме а и вие като ветеран да помагате на нас зайците ,ха ха ха

с удоволствие

с удоволствие

благодаря

благодаря ,можете ли да ми дадете съвет от месец съм зациклила на едни и същи килограми почнах от 88,700кг а зациклих на 82.500 след седмица съм на втори воден опитвам да съм без прегрешения но килограмите не мърдат ,няма да спирам но и незная защо така се получава ,моля даите ми съвет .успех с вашата поредна врътка,благодаря

Здравей

Здравей понякога има и такива периоди аз също минах през такъв, но след водния ден всичко се нормализира. Също така ако приемаш по малко храна примерно един път на ден или две малки порцийки организма се стресира и стопира свалянето :) надявам се да съм ти била полезна аз директно на ТИ минах :)

няма проблем да

няма проблем да си говорим на -ти -нали сме сестри по неволя ха ха ,благодаря за съвета дано всичко се оправи след водния ,храня се на обяд и после на вечеря към 19ч можеби този голям период оказва влияние май ще трябва на работа да си взимам нещичко за хапване за да не седя гладна макар че съм свикнала да не ям по много .късмет и минуси на теб ще се радвам да се подкрепяме

Здравейте, има

Здравейте, има ли започващи диетата , за да се подкрепяме?Направих 3 дни ,но с прегрешения.Започвам сериозно, макар че кой не е казвал това?

здравей

аз съм посредата но ще се радвам да има някой с мен за първи път ми е и нямам с кого да споделям резултати и въпроси

Как сте,

Как сте, момичета? Аз карам втора врътка, остават ми 15 дни до края. Много трудно ми е свалянето. Вероятно причината са годините, малкото кг, които са ми в повече и искам да ги махна, и валките ми прегрешения, от които нямаше начин за избягам. Кажете ми какво да правя след като приключа? Да планирам ли и трета врътка след почивката?

къде сте

къде сте момичета .бих искала да споделя с вас моите диетични дни ,днес съм вече 50 ден ,но трудничко свалям до тук са само -6,5 кг мисля че съм зациклила ,20 дена две кила незнам дали е нормално досега диети несъм правила и се опитвам да я спазвам доколкото мога, ще се радвам да ме подкрепяте и давате съвети ,благодаря ви предварително

Къде сте

Къде сте момичета нямах време доста време и не можах да пиша как сте как върви диетата. При мене минусите идват бавно мисля, че е от малко движение но такава ми е работата дайте ми идеи, ако имате какви упражнения мога да направя вечер в къщи. Хубав ден ва всички.

Хей момичета,

Хей момичета, къде сте всички??? Днес аз съм на варива, за обед хапнах едно оризче и тъкмо приготвих вечерята- леща на яхнийка и малко картофена салатка:))) утре ако имам време май ще направя една пица, но без кашкавал не знам как ще стане:))) хайде много минуси на всички. Направо съм изумена, че никой вече не пише. Преди 3 год като правих режима, не смогвах да чета всички, а на задаване на въпрос след 5 Мин имаш поне 5 души с идеи. Или режима вече не е популярен или на никого не му се пише???!!!!

Здравейте

Здравейте момичета! Joli, Въпреки че приключих с диетата, смятам да съм по-активна във форума, защото ще ми помогне да не си наруша режима на захранване през следващите 3 месеца. В крайна сметка след претеглянето ми днес сутринта след водния ден вчера, резултатът е от 116 на 98,700 кг. 17 килограма. Много съм щастлива и да - много ми е леко. Походката ми се е променила, имам енергия и самочувствието е отлично. Това ми дава сили да продължа сама отслабването (без конкретна диета) като следвам режима на захранване. Тоест ще спазвам стриктно часовете на хранене, забранявам си всякакво прилапване с изключение на плод следобеда, ако имам нужда и разбира се закуската продължава да бъде плодове както и досега. Просто ще олекотявам вечерята колкото може повече и ще правя един плодов и веднага след него един воден ден в седмицата. Сигурна съм че процеса на отслабване ще продължи. Имам да свалям още 35 килограма. Иска се упоритост. Но най-важното е, че си пставям за цел в момента не тази голяма цифра, а просто да достигна до под 95 килограма. Постигна ли го, ще си поставя нова цел - да сляза под 90 килограма и така няма да се плаша от трудността на начинанието. Засега поздрави от мен. Ще се появя скоро с някоя идея и рецепта. Дерзайте момичета! "Спокойно, корабът потъва бавно!" - казал капитанът.

az ne pisha sega che kompa

az ne pisha sega che kompa se precaka i nemoga da pisha na bg :)

Привет на

Привет на всички, как сте, няма ли да се похвалите с минуси:)) аз съм 4 ден плодове, но включвам и салатки, тъкмо за обед си направих морковена салата с авокадо и лимон:))) следобед ще се заредя с плодове, стискайте палци и утре ще се меря, не знам за 4 дни дали ще има хубави новини:))) слънчев ден от мен и успех:)))

Здравейте Момичета

Как сте днес? Какво сте планирали днес да си похапвате? Аз днес съм 2 ден - варива. Смятам да си хапна ориз със зеленчуци и малко салатка.

Здравейте

Здравейте отслабващи хора, Аз съм на последния си белтъчен ден. Очаквам с нетърпение да видя резултата след водния ден. Засега съм свалила от 116 на 101,4, но се надявам да съм слязла под 100 след 5 дена. За днес менюто включва копривена манджа с яйца и сирене. Много добра комбинация за белтъчния ден. И реших да се разглезя с таратор, вместо салата. Общо взето пролетно меню, но на мен ми дойде вдъхновението от зелената коприва по поляните. "Спокойно, корабът потъва бавно!" - казал капитанът.

Wow, страхотно

Wow, страхотно почти 20 кг, мале и аз така искам, браво на теб не се знае какво ти е леко, а и самочувствието се вдига нали:))) аз съм 4 плодов, но включих днес и саладки, защото кърмя и само на плодове изведнъж ще ми е доста драстично. Днес с малчо се радвахме на хубаво време и бяхме цял следобед на разходка така Хем малко се сещах за ядене, хем педометъра ми има за днес почти 10 Хил стъпки. Много съм доволна утре ще се меря трябва да има разлика, данооооо, лека на всички:)))

Здравей, аз съм

Здравей, аз съм 3 ден и мисля да съм на спагети с доматен сос и може и още зеленчуци да сложа. Вчера си правих картофи с тиква на фурна, малко странна комбинация, но добре се получи, хубав ден:))

Здравейте и аз

Здравейте и аз да се запиша тук ,първо благодаря за приемането ми в групата .Започнах тази диета или по-точно този начин на хранене с надежда и аз да сваля някое друго килце ,започнах с 88,800 кг и сега съм 83 за моите скромни 36 дена бавничко но пак съм доволна,но ми се искаше да знам при всички ли е така или само при мен от 10 дена съм спряла на тези килца и немърдам ще ви бъда благодарна ако ми дадете съвет или просто си говорим по въпроса

Здравей, мисля

Здравей, мисля че резултатите са ти супер, искрено се надявам да успея първия месец поне да съм -5 кг. Аз съм 3 ден затова засега друго не мога да коментирам. Снощи вечерях в 6ч ислед това нищо мале, но към 10 ч как бях гладна, пих вода и заспах, но е много трудно. Кажете ми симпатяги вие как си пиете кафето, защото аз винаги си слагам мляко не само в протеиновия ден. Някой от вас прави ли така и въпреки всичко кг да се свалят. Благодаря ви и хубав ден:)

здравей ще

здравей ще успееш кафето си го пия с малко захар обичам го чисто но с 1гр мляко мисля че едва ли е проблем ,вечер вечерям м/у 7 и 8 и така неогладнявам бързо или хапни плод но се свиква ,не се отказвай

Благодаря

За подкрепата момичета естествено няма отгазване и разбира се, че ще се подкрепяме. Успех на всички :) пишете по често.

И аз да се запиша при вас

Привет на всички във форума. Аз съм Ина и съм на 25 години, 82кг. Спазвала съм безброй много диети и резултати е имало от много от тях, но само временни. Позвала съм 90 дневната диета поне 3 пъти, но бързо се отказвам. Моя проблем е, че аз като видя някакви резултати и вече се успокоявам и започвам да се отпускам. Имам нужда от подкрепа, за да продължавам с диетата до край. Днес започвам и се надявам да успея.

Исках да те

Исках да те питам като си я почвала диетата за 2-ри и 3-ти път имала ли си същия ефект от първия път, понеже и аз принудително спрях първия път на половина и сега пак съм я почнала на осмия ден съм но психически си внушамам, че няма да имам резултат.

Джени, аз я

Джени, аз я правя за втори път, като първия път за съжаление не я довърших и я прекъснах след втория воден ден. Резултатите от първия път бяха по-видни (15 кг. за 2 месеца), но и от втория път не мога да се оплача (16 килограма за 3 месеца). Играят роля обаче много други неща. Първия път бях с 5 години по-млада и метабилизмът ми е бил със сигурност по-забързан. Също така не бях толкова стриктна със количествата при повтарянето на диетата, някак си, за да издържа докрай психологически, си бях казала, че няма да се ограничавам никак ама никак с количествата. Бързото отслабване така или иначе не е трайно и би трябвало да ни плаши, защото може да доведе до много проблеми на жлезите с вътрешна секреция (щитовидна и др.), които след това остават за цял живот. Дръж се и се радвай даже на всеки половин свален килограм. Поставяй си малки цели - например 1 килограм за 8 дена и след като ги постигнеш, поставяй нови цели. Така е по-лесно и вдъхновяващо! "Спокойно, корабът потъва бавно!" - казал капитанът.

Да винаги е

Да винаги е имало резултати, като наистина първите 3 седмици са най-видими. Няма да се отказваме този път и съм сигурна, че ще имаме страхотни резултати. А и с толкова много положителни (в случая отрицателни :))резултати при другите момичета тук, няма как да не се впечатлим. Успех и на теб и предлагам да си споделяме, за да се подкрепяме допълнително :)

Да

Много ще е добре аз даста често влизам във форума. Аз също съм на 25г и аз имам да сваля поне едни 15кг през лятото ме предстои свадба е няма за кога да я отлагам не искам да съм грозна булка :D така, че ще се бута напред.

Няма как да си

Няма как да си грозна булка колкото и кг отгоре да имаш. Според мен отслабването трябва да е придружено и с повечко самочувствие. Естествено че и ние сме красиви. А й бъдещия ти съпруг ти се харесва и така

:)

Да той търси първо духовната красота в хората това е по-важно за него, но все пак не бива да се отпускаме :)

Ах страхотно,

Ах страхотно, имаш невероятен повод да се мобилизираш, имаш достатъчно време до лятото да си най прекрасната булка:))) Ако имаш време комбинирай със спорт най вече кардио, резултатите ще ги видиш след първия месец, Успех:)))

За съжаление

За съжаление нямям време от работа много за спорта, като намеря време излизам да се поразходя да потичам. Намерила съм една рецепта няколко нещя се бъкат и се пият тя също помага пуснала съм я малко по на-долу е някъде виж я, ако ти се пробва имам и коланче пускам го от време на време незнам дали има ефект от него някакъв но пробвам :)

Jeni, не може да

Jeni, не може да няма ефект след като има дисциплина в храненето. И аз съм я почвала 2-3 пъти, да ти кажа първия месец винаги имаше ефект, после не си спомням. Но още от началото ако си настроен негативно, че няма да имаш добри резултати значи това не е за теб. Гледай позитивно и ще се получат нещата. Поне аз така съм си намислила като аз имам над 20 кг да свалям, ти колко имаш?поздрави и успех

здравей Жени не

здравей Жени не започвай с такава нагласа. Лично аз тази диета я правя за 3 път и винаги има завидни резултати. Втория път я прекъснах понеже забременях и сега когато малкия стана на 1.8 месеца пак я направих вече до края. Първият път свалих 25 кг, а сега 26кг, но още веднъж ти казвам недей да започваш с негативна нагласа :)

Страхотно, ето

Страхотно, ето една майка, Поли, има ли проблем според твоя опит този режим по време на кърмене?-25 кг това ми звучи невероятно супер просто, ето една надежда:)))поздрави и браво за изгубените кг:))

Здравей,лично

Здравей,лично аз докато кърмих спазвах диетата,но с малко различия.Не минавах водните дни, а на плодовите доста често ядях банани :),аз доста качих докато кърмих, сега имам нужда от -5-6кг още и знам че ще успея...така, че дами смело и позитивно напред ;) на колко е твоето съкровище :)

Здравей, и аз си

Здравей, и аз си мисля, че докато кърмя няма отслабване, но ще пробвам. Бебко е на 4 месеца иска ми се да го кърмя до 6-9 месеца ще видя как ще стане при захранването. За плодовите дни мисля да добавя и салати а за водния да бъде същия като плодовия, не знам и аз още :)))при теб как беше?

водни изобщо не

водни изобщо не правих, а плодовите ми бяха основно банани :) и свалих много малко,но тогава целта ми беше да спра да качвам след това се стегнах през кръста като отбих малкия и нещата се наредиха :)

Ясно, това не е

Ясно, това не е лоша идея, направо се минава на протеиновия ден:)))Да това с качването по време на кърмене те разбирам напълно, аз след раждането свалих 10 кг и на следващия един месец си ги върнах, а не мисля че съм яла повече, направо страшна работа, ама няма да се даваме:)))твоето сладурче вече е голямо:)))Лека вечер и до скоро:))

Резултатите да те стимулират не се изпускай

Успех и от мен :)

късмет ти

късмет ти пожелавам :)

Нов месец, нов късмет

Привет група, от утре съм с вас. Вече се реших, нали знаете колко трудно е да се решим. Преди 3 години за първи път пробвах този начин на хранене и единствено си спомням, че първия месец бях -5 кг съчетано със спорт. Май все не я изкарвах докрай, не ме питайте защо....през последните години все се хранех не както трябва- или веднъж на ден и то вечер, а през деня яко работа и кафета и глад или съм карала протеиновата диета, с която свалих 15 кг за 4 месец,но в последствие си ги върнах. И така миналата година през септември забременяхи реших, че с гладуването и храненето на крак приключвам. Ходих и на диетоложка за да не напълнея много през бременноста. В края на която бях + 14 кг, но преди това имах още 10-Тина да махам. И то въобще стават едни кг чак ме е срам да кажа и свят ми се вие като знам колко имам да свалям..... Моето бебче вече е на 4 месеца, голямо ми е сладурче, след раждането свалих 10 кг, но след първия месец си ги върнах. Мисля че е от кърменеро. Въобще при мен са големи +и - и това хич не е добре. Въпроса ми е, има ли сред вас майки, които още кърмят и правят и диетата. Да ви призная мисля на плодовете дни да включвам и салати, а за воден не мога и да си помисля докато кърмя. Чакам вашите мнения по въпроса, помагайте, трябва този път да се справя... Лека вечер на всички

Здавейте момичетя

За втори път я започвам диетата първия път я прекъснах на 40-я ден с -8 кг заради сериозна операция, цяло лято не съм качвала кои знае какво само +2. Днес я започнах на ново дано пак да има - малко ме е страх, че няма да има понеже ще ми е втори път. Исках да споделя с вас една лесна и ефективна рецепта за отслабване заедно с диетата ще ви помогне доста, взех я от една приятелка Туркиня, която без диета отслабва с нея пробваха я вече мои приятелки ефекта беше 1.700 кг за 1 седмица. Рецепта 1 супена лъжица зелен чай (аз на листа не успях да намеря взех 100% натурален на пакетчета слагам по 3 пакета) 1бр зелен лимон 1чаена лъжица лют червен пипер. Лимона се изтисква целия слагат се другите неща и се запарва 10 мин с 500 милиграма гореща вода изцежда се и се пие студено половин час след вечеря. Пие се по една чаша 3 вечера и се почива 4 дена.

Здравей

Здравей Джени,благодаря за рецептата,но не ми стана ясно,всяка вечер приготвяш този чай с дадените продукти или само веднъж и го разделяш за трите приема?На всички желая хубав ден!

Здрасти Кети

Чая се пие по една чашка на мен ми стига за два вечера за третата си правя 1/3 от кочеството за да не седи в хладилника 4 дена :)

Здравей

Здравей Поли,моля те,дай едно примерно меню за деня за варива или за въглехидрати.Искам да сравня с моя начин,дали хапваш плод след обяд,в колко ти е вечерята.....и т.н.Предварително ти благодаря.Пожелавам хубав ден на всички!

здравей Кети за

здравей Кети за варивата ми беше може да се каже най лесно, до обяд плод примерно 2 ябълки, след 12 вече си правех картофена крем супа с домашни крутони(обожавам я) плод след 12 не съм яла освен на плодовия ден :)вечерях почти винаги най-късно до 17:30-18:00, освен картофената супа другото което ми е ужасно любимо ориз с царевица :)и като салата и като ястие, за въглехидратния ден често в 12 ядях козуначена кифла със стафиди,към 15 часа 2 бисквити с овесени ядки и към 18 часа едно малко шоколадче по възможност черен. Надявам се да съм ти помогнала :)

Благодаря

Благодаря Поли,наистина ми помогна.Желая ти много успехи и за напред!