Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте момичета.

Вчера ми беше 29тия ден,не съм се теглила още но се надявам да има добър резултат. :)

Здравейте

Каде сте бе хора почнох сама да си пиша тука .

Здравейте момичета.

29-тия ми ден наближава и нямям търпение да се притегля,ще пиша резултатите. :).При вас как е имали добри резултати.

Здравейте!

Аз също се запалих по тази диета и я започнах вчера :) Имам малко за сваляне, но искам да е трайно. Мечтата ми е да стана 50 - 52 кг., сега съм 57, но съм нисичка. Напълнях с бременността си, сега бебчо е на 4 м. и половина и е време да доотслабна. Вярвам, че тази диета няма да повлияе по някакъв начин на кърменето. Прочетох в коментарите за сармички с елда, но не намерих рецептата. Може ли някой да я сподели :) Успех на всички!

Аз почнах

Аз почнах диетата на 15.11.2014г бях 61кг. спазвах диетата както е само че рядко хапвах филийка и никога не пиех бульон.. когата се качих на кантара сутринта на 28.11.2014г бях станала 57кг. :) тъкмо да се зарадвам на резултата и същатат ден бях приятно изненадана от моя приятел който се върна от чужбина и още вечерта тръгнахме за Румъния.. и тъка от 28.11който трябваше да ми е ден за бобови варива до днес неспазвах режима и хапвах всичко каквото ми се прииска и смесвах храните.. :( сега ме е страх да се кача на кантара, но утре продалжавам както преди утре трябва да ми е бобов ден и смятам да си хапна малко ориз без нищо друго!! дано тези няколко дни неми се отразят зле.. :(

Здравейте момичета.

Къде се загубихте момичета няма вест от вас.Как варви диетата ще имали някой да се похвали с добър резултат,аз все още не мога да се похваля ще изчакам да ми мине 29-тия ден и ще пиша резултата какъв е. :)

Добро утро

Добро утро момичета най после и аз да почивам в събота.Днес съм на варива и най хубавото е че няма да готвя.Предният път направих по вече сърми от елда като реших че за 3 дни няма да им стане нищо.Ето това се казва вече почивка.А утре съм решила да направя пита че детето ще ми идва на гости и ще си отделя от тестото за пица със зеленчуци.Само се чудя дали ще има проблем аз я меся без яйца но има прясно мляко в него,или да си замеся за мен само с вода вие какво ще кажете по въпроса

Здравейте момичета.

Днес съм на въглехидратен ден и се чудя какво да хапна. Реших да си направя за вечеря печена тиква . Пожелавам на всички приятен ден.Чудя се за обяд какво да хапна,ако някой може да даде идея за обяд да пише. :)

Здравейте на

Здравейте на всички. Иве ,май пак вървим заедно :) днес плодове . Не мога да се похваля с резултати в килограмите , но досега свалих много и явно вече ще е по-трудно. Чувствам се добре и продължавам напред,все пак остана само 1 месец още . А и все по-често си позволявам компромиси :) Усмихнат ден и много минуси на всички :)

Браво Наде

Браво Наде малко ти остава а аз днес се изложих понеже съм първа смяна и реших на грил тигана да си пекна пържола за работа утре и хоп хапнах една е сега заслужавам някой да ми издърпа ушите,но станалото станало следващият плодов ще се накажа само на фрешове

Добро утро на

Добро утро на всички.Готова съм за работа с плодовете в мен и реших преди да тръгна да ви поздравя и кажа наздраве с кафето.Усмихнат ден на всички

Здравейте

Здравейте момичета днес и аз липсвах.То след първа смяна ходих да поработя допълнително че ми беше малко във фирмата хаха.А сега бавя внучките до 22 часа и то додето се пребера времето минало добре че утре е плодов и няма да ми се наложи да си приготвям нещо че току виж пак не ми е останало време за сън

Здравейте

Здравейте диетата много добре ми действа с изключение на днес.. :( тъй като ми е плодов ден сутринта бях на 2ябълки обяд 2малки портокала (малко по-големи от мандарини :Д и по-малки от нормален портокал :Д) и преди да ми дойде време за вечеря много ми причерня мисля, че ми е паднало кръвното (а и съм в такъв период от месеца) и хапнах 1-2 парчета от вчерашния кекс.. (без яйца и мляко рацептата я видях някъде тук в коментарите) та въпроса ми е дали след тези 1-2парчета кекс се разваля целия режим?.. :(

Пепи всеки

Пепи всеки прегрешава смело напред.За мен са ти много малко плододовете.Следващият път хапвай по на често все пак е плодов нали тогава не се съобразявай много както другите дни спокойно можеш да хапваш и през 2 часа

Здравейте

Здравейте диетата много добре ми действа с изключение на днес.. :( тъй като ми е плодов ден сутринта бях на 2ябълки обяд 2малки портокала (малко по-големи от мандарини :Д и по-малки от нормален портокал :Д) и преди да ми дойде време за вечеря много ми причерня мисля, че ми е паднало кръвното (а и съм в такъв период от месеца) и хапнах 1-2 парчета от вчерашния кекс.. (без яйца и мляко рацептата я видях някъде тук в коментарите) та въпроса ми е дали след тези 1-2парчета кекс се разваля целия режим?.. :(

Здравей,Пепи.

Здравей,Пепи. Това , че си прегрешила не означава ,че трябва да се отказваш.Утре продължаваш с белтъчините. Когато ти прегладнее в плодовия ден може да хапнеш сурови ядки.Успех :)

Здравейте.

Днес не съм писала защото не ми остана време.Казвам добре дошла на Глория и дано успее да свали ненужните килограми.Аз днес съм на плодове,а за утре ще му мисля.:D

Здравейте

Здравейте искам да споделя че сърмите със елда станаха много вкусни

Здравейте! :)

Здравейте! :) Казвам се Глория (профила го направи една приятелка и за това е с различно име) и съм на 18. Вчера почнах диетата. Висока съм 166 и тежа 68 килограма (но изглеждам доста по-слаба от това) Когато бях на 15 карах диетата и свалих 11 килограма за 60 дена и тъй като станах адски кльощава я спрях след вторият воден. Успях да задържа килограмите си много време въпреки, че не правих захранване ами си ядях каквото искам, НО след диетата цикъла ми спря за 10 месеца при, което ми бяха предписали хормонални хапчета от, които си възвърнах килограмите. А тази година бях подложена на адски стрес и наддадох с още повече. Външно не може да се каже, че съм 68 килограма, но няма значение. В областа на краката и корема наистина напълнях и сега искам да сваля поне 10 килограма. По принцип колкото повече имаш за сваляне толкова по-бързо сваляш, нали? И така де предишният път от 61кг станах 50 кг за 2 месеца и нямах много за сваляне...така, че се надявам този път да отслабна дори по-бързо. Както и да е станах досадна.. :D Днес ми е 2 ден (варива) Закусих с 3 мандарини, за обяд и вечеря ще ям картофена яхния.

Добро утро да

Добро утро да пожелая първо че тогава на работа.Взимам днес ябълки с мен а ще обядвам когато се прибера

Иве

Ще чакаме да кажеш дали са станали вкусни,че да пробваме и ние :D

готвя ги в

готвя ги в момента дано станат за ядене хаха

Здравейте

Здравейте отново ох аз додето се пребера ще стане към 22 часа а трябва да си приготвя обяда за утре.Ама какво да се прави.Имам зелеви листа за сърми и това ще си направя а бе то че ще са постни постни ще са но се чудя дали с ориз или да пробвам с елда да видя какво ще се получи понеже не съм приготвяла така сърми ще взема да пробвам.Ще напиша резултатът утре дали ще стават за хапване хаха

Пепи

То за въглехидратния ден ти е дадено какво мажеш да ядеж.На обяд спагети със сос,а за вечеря можеш да си направиш кекс без яйца и мляко става мн вкусен

закуската е

Закуската е плод разбира се,за обяд говоря аз.

Иве то и аз

То и аз работя на смени не се притеснявай важното е че пак си пишем :)

Мацки тази

Мацки тази рецепта става ли за въглехидратения ден.. http://www.bonapeti.bg/recepti/Marzeliva-palachinka/ че много ме мъчи този ден незнам къкво да ям.

Пепи забрави за

Пепи забрави за тая палачинки в нея има мляко по добре си я направи само с газирана вода:) и пак ще стане бързо и вкусно

именно това се

именно това се чудех защото е дадено и сладолед а в сладоледа също има мляко.. а ако си взема шоколадова торта то отново ще има или мляко в нея или яйца.. :(

Добро утро

Иви май само аз и ти си пишем тука. :D

Иве

А закуска с маслини става пак нали

Танче на

Танче на закуска не и маслини говорим за плод нали.А по принцип маслини можеш да хапваш винаги с храненията през трите дни а през плодовият ги забравяш.Ох ако знаеш как си хапнах направо ще се пръсна.Днес си изпекох месце нарязах го ама и го задуших с много лук и гъби.Май ще съм качила ама няма да се тегля.Е че май само ние двете пишем в повечето време не се претеснявай.Само дето аз работя на смени но ще се постарая да влизам и по често

Добро утро на

Добро утро на всички и наздраве с кафето направо ме е яд на мен че не влязох вчера какво толкова и аз се отплеснах.Танче дано да влезеш набързо и да видиш предложението ми за пица

Добър ден на всички

Иве утре ми е въглехидратен ден и се чудя какво да хапна понеже съм на работа от сутринта до вечерта и няма да мога да си направя спагети защото няма да съм в къщи.Помогни с менюто.:)Ще трябва да си купя нещо от някои магазин и не ми идва нищо на ума какво да е. :D

купи си пица и

купи си пица и махни излишните неща като царевица и колбас

Иве

Аз не изчислих предварително как ще се падна на нова година изчислих дните малко след като започнах диетата и 31-ви .12 ми се пада да съм на въглехидратен ден . Малко гадно ама ще опитам да се справя.

Иве

За б.д ставали да се хапне багета с шунка и зелена салатка.

Здр Танче е аз

Здр Танче е аз започнах от 8 но кое не ти харесва 2 кг са си 2 кг аз може би съм изхвърлила по вече вода.Само много те моля не се отегчавай от тоя кантар просто забрави за него.А за товадали можеш да си хапнеш шунка с багета и салатка мога само да ти кажа да ти е сладко.Малко късно влизам днес но от 2смяна днес бях първа,разведох си кучето а после реших да полегна за 10-15 минутки а то станало 17 часа

Иве

Аз започнах на 10-ти този месец.Реших вчера да се притегля за да вида дали съм свалила,останах малко разочарована защото за 12 дни съм свалила почти 2кг,а да кажеш че ям по много не.Ограничавам си храната и то много,но все пак нямя да се откажа защото това е един напредък.

Значи ти водя с

Значи ти водя с 2 дни ти си започнала в понеделника а аз в съботата с тая цел че като изчислявах на 31.12 да ми е белтъчен ден:)

Танче да

Танче да разбирам ли че заедно вървим с режима ти кога започна

здравейте :)

здравейте :) искам да ви попитам тък като искам да спазвам тази диета но съм на училище проблем ли ще е времето между храненията винаги да е едно и също а не както е дадено за различните дни, различен час. :) примерно закуска плод в 9:00 обяд в 14:00 и вечеря в 19:00 защото в училище само в 9 имам време да закуся а се примирам към 13:30 и затова обяда ми да е в 14:00 :) Благодаря предварително! :*

Здравей Пепи

Здравей Пепи няма никакъв проблем както пишеш часовете по простата причина че винаги се вместваш в часовете между храненията тоест не е проблем не е задължително да се храниш съвсем по час.Като гледам твоят график нямаш хранения на близко и това е добре.Аз пък работя на смени и когато съм 1 винаги обядвам към 14.30.Така че ако решиш успех

az go piq bez zahar ohh dai

az go piq bez zahar ohh dai boje da stane naistina iskam mnogo da otslabna bqh 75 kg sega sym 98 ujas shte se postaraq reshil sym go blagodarq oshte vednaj

Споко Мите

Споко Мите давай смело напред аз пък като си спомня че бях 102кг хаха Сега започнах от 82кг така че няма проблем давай напред

За кафето

Можеш да пиеш разбира се но 30 мин след храна. :)Сега като си на диета не е казано,че трябва да се отказва кафето все пак кафето е течност само ако можеш да го пиеш без захар ще е по добре,но не е грешно да го пиеш и с малко захар

Мите

Трябва малко време. Постарай се количествата на храната която ядеш да не са големи и може да имаш доста добър резултат. :)

iskam da popitam za kafeto

iskam da popitam za kafeto moje da piq kafe po vsqko vreme nali taka zashtoto az karam i noshtni i predi noshtnata piq po princip po 3 4 kafeta tova pravilno li e v smisal vpisva li se v dietata sutrin syshto sym taka zashtoto za vodata razbrah che 30 min sled hranene da se pie i posle moga da si piq kogato si iskam kolkoto poveche tolkova po dobre nali taka

Dobro utro na vsichki znachi

Dobro utro na vsichki znachi ot pisanoto razbiram che trqbva da se minat pone 10 dena i togava da se teglq shtoto az iskam na 4 den da ima rezultat veche a ne stava taka :D

Мите слушай

Мите слушай какво ще ти кажа по време на режима има дни когато си сваляш и хоп на следващият ден кантарът показва повече и това донякъде те демотивира това е мое мнение.За това аз например съм решила по рядко да се тегля но това всеки сам си го решава.А свалянето на кг при всеки е различно.Бъди просто позитивно настроен.В едно съм сигурна тоя режим действа