Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


zdraveite

Hristos Voskrese!zdrave,shtastie i poveche vqra i nadejda v sarcata ni!Provalih dietata po praznicite no dnes prodaljavam :)

sled 1vi voden

Zdraveite momi4eta :) za 1vi pat se premerih sled 1vi voden 61.4 za momenta.Mislq 4e sam bila kum 65 predi mesec ako sudq po drehi :) Uspeh na vsi4ki!Spodelqite rezultati :)

Христос

Христос Воскресе :) здраве щастие късмет и много усмивки на всички

Здравейте и от

Здравейте и от мен ! Днес ми е 5 ден а вече съм -2 кг.. Много съм доволна,надявам се да продължа със свалянето. Весели празници :)

Ние с теб май

Ние с теб май заедно сме започнали! Дано да продължаваме все така да сваляме!!!Весели празници!!!

Христос

Христос Воскресе , здраве, късмет и много свалени килограми за всички......ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :)

Здравейте и от

Здравейте и от мен!!! Аз съм съвсем в началото, едва четвърти ден, но мога вече да се похваля с резултат -1кг. Много съм доволна! Ще пиша пак след първия воден ден. Желая ви светли празници!!!

Светли

Светли Великденски празници ви желая! Мисля, че в неделя и в понеделник ще съгреша с агнешко, козунаци и яйчица. Ще гледам да са в малко количество, но не мога да устоя да не си похапна. :)))

На мен 1-я ми

На мен 1-я ми воден ден беше на 14.04 и за сега съм свалила около 5 кг. Доволна съм донякъде,но от тогава не съм мръднала нито нагоре, нито надолу. ;( Също така имам един въпрос... Следващия ми воден ден кога трябва да е? Като са минали 29 дена и после отначало ли почвам да броя тоест на 30-я ден да ми е пак 1 и така до 29-я ? Или си продължавам 31,32,33 ден и когато стигна до 58 той да ми е воден? Моля ако някой изобщо ме разбра да ми отговори. :)

Да

Да vassia_ha.Правилно ,след водния почваш пак от 1 и на 58 пак водичка и 59 ти e пак 1 и така още 1 врътка до края 3 водни Желая успех и постигане на желания резултат.

broish si otnachalo kato

broish si otnachalo kato zapochvash pak ot beltachninite kato parvi den :)

25ti den

Zdraveite :) za 2ri put pravq tazi dieta.Trudno e da se spazvat dieti ako se raboti v restorant :)i osobeno ne v Bulgaria :) Trudno e i da se spazva hranitelen rejim s takuv na4in na jivot.Vinagi kogato imam vreme sutrin si hapvam iabulka.V beltu4niq den ne spazvam 4asovete prez 4 4asa tui kato ogladniavam po-rano i qm kogato imam vreme :) i si hapvam ne6to malko.Denqt za variva me nakara da se probvam da gotvia poneje nemoga :):)Plodovite dni mi se padaha vinagi na 16 4asova smqna i mi se nalaga6e da hapvam salata kasno ve4er. V ponedelnik mi e parvi voden i sam v po4ivka taka 4e se nadiavam da izdurja :) Nqmam kantar dori i da imah me e strah vse o6te da se meria:) 163 sam visoka i predpolagam 4e sam bila okolo 163-4 kg.Moje bi sled vodniq den 6te se prestra6a da si vzema kantar4e :)Uspeh na vsi4ki i 4udesni rezultati :)

И на мен в

И на мен в понеделник ми е първи воден ден!Желая ти успех!!!

Началото

Началото ми започна с тази диета, после се оказа, че не е много подходяща за мен. Физическото натоварване беше в повече и тялото не издържаше. Научих много полезни неща от нея и съм много благодарен. На тази дата преди 1 година тежах 113 килограма ( неуверен, седящ само пред компютъра, обвинявайки всички други за теглото си ) Днес тежа 79 килограма. Вижданията ми са съвсем различни сега. Сега искам да помагам на хората с всичко което ми е по силите, искам да видят, че не са виновни " гените " ! Всяка сутрин, застанете пред огледалото и си повтаряйте, че " Водата дълбае камъка не с сила, а с постоянство " !!! Началото винаги е трудно и ще има много изкушения по пътя, но помнете САМИ КОВЕМ СЪДБАТА СИ ! Ще се радвам да помогна на хора, имащи въпроси на c.cwetanow@abv.bg Поздрави на всички и успех :)

Здравейте и от

Здравейте и от мен! В понеделник (14.04.2014г.) ми беше първият воден ден! От начало си мислех, че ще бъде доста мъчителен,но напротив- изкарах го без абсолютно никакъв проблем. Днес ми е 31 ден.Резултат до сега: началото-62 кг. до сега - 56,500. Доволна съм, макар видимо да няма много разлика. Ще продължавам усърдно! Радвам се , че и вие споделяте мнение тук и така си вдъхваме упоритост! Успех на всички!!!

Zdraveite,dami. Reshih i az

Zdraveite,dami. Reshih i az da probvam nai-setne dietata....prosto kato se kachih na kantara samo kadeto ne mi izpisa "molq vroriq da slezne"...uplashih se. Stiskam palci na vsichki da izdarjat do kraq. Nadqvam se da ima efekt, zashtoto imaam nujda da svalq dosta kilca.

Здравейте и от

Здравейте и от мен :) Днес започнах диетата,надявам се да имам воля и да постигна резултат.Само се притеснявам да не се отрази на кърмата..как мислите ? :)

Здравейте,от

Здравейте,от днес и аз съм сложила начало на диетата.Ще пиша как се движа след седмица примерно.Дано има завидни резултати.Обнадеждена съм от коментарите,не само тук,но и на мои познати.Така,че дай Боже да се справя добре.Малко далече ми се вижда краят,но предполагам,че минава времето неусетно.Да видим за морето ще приличам ли на нещо или ще съм пак като сега-кит на плажа. :D

Здравей , Santre.

Здравей , Santre. Днес с водния ден можеш да имаш двоен резултат ,тъй като и луната днес е на твоя страна . А относно чушките можеш да си ги направиш постни (без каймата) в деня с варивата , но иначе ориз и кайма не върви :)

Здравей Наде

Незнаех, че водният ми ден съвпада с луната...Дано да има още по-голям ефект. :)))) И аз предположих, че няма как да съчетая каймата с ориза :( .Ще пробвам постни .Благодаря, Наде :)

29ти ден - 5 кг

Здравейте!Днес ми е първият воден ден.Стискайте палци!!! :) За 29 дни съм свалила 5 кг .Бях 70.7 кг. а сега съм 65.6 кг Не всеки ден спазвам диетата стриктно, но съм адски доволна от резултатите.Чувствам се прекрасно, вече успявам да си вляза в старите дънки, които мислех че никога повече няма да нося.Много съм доволна, че започнах да следвам тази диета, освен визуалната промяна усещам и голяма промяна в самочувствието ми.Момичета, не се отказвайте!!! Мога да кажа, че тази диета ми отвори очите за правилното хранене.Преди нея не закусвах, а вечерята ми беше най силното хранене.Сега вече си хапвам почти през целият ден и наблягам най много на обедното меню.Не ям нищо след 8 вечерта.В началото ми беше много трудно и заспивах със свит корем от глад но и това премина.Коремът ми се прибра адски много.И така като цяло от мен.С 2 ръце съм за тази диета и я препоръчвам на всеки. Имам едно въпросче :) от доста време ми се хапват пълнени чушки с кайма и ориз, но незнам в кой ден да ги вмъкна.Някой знае ли в кой ден мога да си направя това удоволствие?

Здравейте и от

Здравейте и от мен, аз също я правя диетата, но като че ли наи много се смъква първия път.Бях свалила 23 кг.Искам да кажа на Santre, че може каймата да я замени с гъби стават чудесни чушките с доматен сок.

Здравейте и от

Здравейте и от мен, аз също я правя диетата, но като че ли най- много се смъква първия път.Бях свалила 23 кг.Искам да кажа на Santre, че може каймата да я замени с гъби стават чудесни чушките с доматен сок.

az lichno ti preporachvam

az lichno ti preporachvam vav vaglehidratniqt

:)

Благодаря ти sevci ,ше изпробвам този вариант с гъби и ориз.Ше ги вмъкна в деня за варива :)

:( Само -1 кг.

:( Само -1 кг. след първия воден ден. Рекапитулацията за 29 дни е -4 кг. Не съм доволна от себе си. :)))

Веселка

Добави малко повече кардио и ще останеш доволна :) :)

здеавейте и от

здравейте и от мен днес ми е плодов ден :) чувствам се добре.Така искам да ви попитам утре е пълнолуние ако реша да съм на вода утре след това с белтъчен ден ли да си почна пак... кажете ми че не ми е ясно :) благодаря предварително

Когато

Когато изпуснеш някой ден или "прегрешиш" продължаваш от там до където си стигнала , т.е. ако си на белтъчини днес и днес ще си на вода то утре продължаваш с варивата :)

Здравейте

Здравейте всички надъхани за отслабване:)Чета ви много отдавна 1-2 години ,режима съм го почвала мн пъти,винаги имаше резултат,но така и не го изкарах до край.По принцип знам горе долу за диетите и отслабването доста и съм мн стриктна.Преди години когато родих изкарах Портала за отслабване на Пиер Дюкан от 80кг за 6 месеца свалих 30 след туй още 6 за запазване на кг,никой не ме харесваше така и затуй си качих 5-6кг.И така няколко години си ми беше мн добре но преди 6 месеца имах малък обрат в живота от към хубавата страна и понапълнях чак до 70кг Сега преди два месеца ми дойде вдъхновението и на 03.02 започнах от начало този режим дето мн си ми харесва но никога не изкарах до край защото нямах нужда,знаех че е добър,но сега се уверих...вече съм по средата на 3-ят месец и съм със 12-13 кг надолу мн се радвам режима ми действа добре мн добре и съветвам всички започнали го да не се отказват имах и застой в кг ,но всичко си идва на мястото само търпение,като се има напредвид че понякога съгрешавах с някоя друга биричка и винце по повод де:).Е,това е засега от мен на всички успех със мн минуси и мн търпение:))))

Ей , момичета.

Ей , момичета. Днес се почувствах много добре ,когато във фейсбук смених профилната си снимка с току що направена и събра много харесвания , а коментарите бяха: Това ти ли си ? Страхотно изглеждаш? Много си отслабнала ..... и т.н. това ми подейства много мотивиращо и ме накара наистина да се почувствам много добре......успешна нова седмица и много минуси на всички :)

В плодовия ден

В плодовия ден може ли да се ядът моркови?

Аз си замествам

Аз си замествам често единия вид плодове със салата от настъргани моркови. Дали може не зная, но не мога да издържа на плодове. Днес ми е плодов ден - последният преди първия ми воден ден. Ужас! Стискайте ми палци.

Благодаря.. и на

Благодаря.. и на мен утре ми е първи воден :) на една дата сме почнали, успех!

здравейте,днес

здравейте,днес плодов,извъртях две четворки и съм -2кг,огладнях и вече си мисля какво да захапя,но ще издържа.дано и този път сваля както преди година.

Браво Desislava

Браво Desislava Petkova99 страхотни резултатите , успешно захранване и дано да успееш да задържиш желаните килограми :)

Zdraveite momicheta dnes mi

Zdraveite momicheta dnes mi e posleden plodov den i finih ytre voden no nqma da go pravq dovolna sam ot rezoltata svalix 7 kg , sega trabva da se zaxranvam. Yspex na vsichi , vseki ot vas da svali kolkoto iska.

Привет на

Привет на всички!Обяда задължително ли трябва да е съпроводен със салатка?Как мислите?Можели и без салата?

Даниела Айвазова

Силно препоръчвам да има салата.

Филия с

Филия с лютеница може да се яде във въглехидратния ден :)

Dnes mi e 2-ri plodov,vzela

Dnes mi e 2-ri plodov,vzela sam si 2 qbalki za obqd i 2 portokala za vecherq.A vie po kolko plodove konsumirate?

може да хапваш

може да хапваш плодове през 1,2 часа ако ти се яде аз лично не ям през два часа защото просто не ми се яде :)

Исках да

Исках да попитам на 2-я ден може ли да се яде лютеница? :) успех на всички

ne moje

Na 2-riq den ne moje,moje na 3-tiq filiq s lutenica :)

мисля че

мисля че неможе,но несъм много сигурна затова се извинявам ако греша :)

Ей , браво .

Ей , браво . Радвам се, че има нови попълнения :) Лека вечер и много минуси желая на всички :)

Zdarevite i ot men ! i az

Zdarevite i ot men ! i az sam nova i veche se nakanih da pochna s tazi dieta, a i ot dnes i da bqgam zashtoto polojenieto stana mnogo zle 170 sam visoka a teja 100 kg dano da imam vasheto tarpenie i da vazvarna tegloto 65 kg vapreki che nqma da se sluchi prosto ei taka a shte trqbva dosta trud i usiliq.uspeh na vsichki

здравей няма да

здравей няма да е лесно ,но ще се справим няма да се отказваме,а и ще видиш че след като си на режимчето започваш да се чувстваш по добре и по добре :) а и когато видиш резултати :) успех и много минусчета на всички ...

mnogo blagodarq za

mnogo blagodarq za kuraja,kraino vreme mi e da se vzema v race che tuk v London sam ok nikoi ne mi obrashta vnimanie zatova kak iglejdam no pak kogato se varna v BG se kompleksiram ujasno mnogo zashtoto vseki vijda parvo tova kolko sam napalnqla :(

Ха,ха ...колко си

Ха,ха ...колко си права Vili_1982.A аз съм в Америка .Можеш да си представиш колко ми е трудно да сам слаба.Но успявам .След 2 рия воден постигнах желания резултат .Сега сам си супер по мойте изисквания,но в очите на приятелите вече сам " много слаба"Ще продължа до края .Не спазвам стриктно диетата,но внимавам.Направи ми впечетление ,че и след двата водни изведнъж изчезват повечко килограми после след 1-2 пак се качват и след около седмица напълно исчезват.Така ,че млади момичета не се отказвайте .Който иска получава така е казано.......Успех