Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте и от

Здравейте и от мен.Днес си наготвих нахут с гъби но тоя път сложих и картоф като Рея.Стана невероятно вкусен.Днес дори и кучето ми си остави храната и хапна нахут със зелева салата което ме учуди но явно доста го хареса.Прескочих и до дъщеря си и ако ви кажа каква страхотна торта беше направила но казах и не.Взех 1 парче и си го прибрах в хладилника утре вечер ще му се насладя

пак съм аз

пак съм аз първи плодов :) много ги обичам лекии и разтоварващи са ми.. стартирам от 67 кг искам да ги докарам около 50 :)

Цветкис лек

Цветкис лек плодов ти желая и успех в борбата с кг

:)

Горе-долу си като мен. Аз стартирах от 64 и искам да стигна до 50. Успех :)

Ивка

Аз пък бях на супа от пиле и много ми хареса. И стомаха не ме е болял днес. Ивка мисля, че това е главната причина за демотивацията ми. Имам или по скоро имах много здрав стомах, но от две седмици не е спрял да ме боли. Затова съм се изнервила нещо. Няма да се отказвам, но искам да видя минусче най после.

Хей къде се

Хей къде се покрихте отново.Вече спокийно мога да кажа че кг са твърди 6.500 Днес кюфтета на скара със салатка а за утре още не съм решила номи се върти в главата да си сготвя супа но се чудя дали да е само за варива или само зеленчукова да става и за другите дни

Здравейте :-)

Тази диета много ми харесва... Така добре не съм се чувствала с други диети, направо чудо! Имам един въпрос към плодовия ден: какви плодове ядете и по колко грама? Аз съм доста несигурна в колкичеството и в сорта- цитруси? Банани? Грозде? Хубава вечер и до утре!

Ради бананите и

Ради бананите и гроздето са най калорични но си хапвам банани портокали мандарини ябълки дори си пасирам компоти ако компота е сладък много прибавям малко вода.Не гледай грамажи а това да не ги смесваш

:)

Аз още си стоя на -2 килограма. Днес съм на спагети с доматен сос и гъби. Да попитам момичетата, които са минали диетата и са на тримесечната почивка какво хапват. Малко е рано да питам, тъй като още съм едва на 15-я ден, но ми е любопитно.

Алекс тогава

Алекс тогава вече не се редуват дните както до сега.На обяд примерно белт.вечерта може варива просто се храниш разделно като не забравяш че закуската си остава плод и веднъж седмично правиш плодов

:)

Благодаря :)

Тайфа как се

Тайфа как се чуствате днес.Днес плодчета кухнята има почивен ден хаха.Ако се изкуша утре на Кантарев.Хубав ден на всички

Здравейте

Здравейте група :) Аз съм втори ден на диетата :) Преди около 2-3 години я изкарах цялата и свалих 15 кг и бях много доволна. Свалих ги с помощта на този форум и сега отново се присъединявам към вас.. Миналата година я карах но не виждах резултати и бързо се отказах. Надявам се сега да успея защото имам доста за сваляне особено в краката и дупето( имам чувството че винаги ще си останат дебели), а иначе си върнах около 10 кг и то от чиста лакомия както се казва :) Успех на всички дано да успеем !

Цветкис не знам

Цветкис не знам дали правилно го пиша но добре дошла отново аз също съм много доволна от форума.Наистина помага.Успех

Добро утро

Ради, добре дошла и успех. Славе, разгеле ма кака. Свърши ли работа. Като знам колко е изнервящо... Ми срам ме е с тези 4 килца резултат до сега. Нещо се умърлуших (брей какви думи се сещам, хаха. Аз сега като ходя да попълвам разни документи по разни инстанции и много ми се радват. Викат много хубаво пишеш за някой дето е бил 22 години навън. Трябва да е от форума, хаха) Иначе си спазвам, ама нещо съм демотивирана. Сега ако и житната на Дънов не задейства вече не зная, ще си ходя пухкава.

Рея ще ти

Рея ще ти дърпам ушите какви ги говориш да се не чува това от твоя страна.Помниш ли че имаше един трик преди воден ако кг замръзнат.Така че смело напред

искам и аз да ги

искам и аз да ги знам тия трикове,че моите килограми не само са замръзнали,направо са се вкоченили

Жана трикът е 12

Жана трикът е 12 дни преди воден прави се 3 ден плодов така че до воден имаш4 дни плодов вместо 3

Ден 5

Здравейте и от мен, момичета! В неделя започнах диетата, защото е врече да се направи нещо по въпроса с излишните килограми. Не съм се теглила още, но последния път когато се изтеглих беше по коледа и бях на 54 кг и това при ръст 151см. От 2013 до сега съм напълняла с цели 10 кг. Целта ми е да сталя поне 7. За сега съм стриктна. Днес ядох 2 салати, от които на обяд беше с телешко, а за вечеря беше зелена салата с малко маслини и сирене. За сега всичко върви по план :-) На 2-рият ден си измерих обиколката на талия, ханш, бедра и коляно, за да наблюдавам разликата. Дано след 3 месеца изглеждам добре и доволна от резултата. С моят ръст си личи много - дори 3 кг да сваля ще си проличат. Ще се радвам да обменяме опит и напредък :-) Хубава вечер

здравейте момичета

Гери,не съм ви зарязала,просто от 10 дни се занимавам с телкове и болници и нямам време да се отчета. Имах малки прегрешения,но завърших първият цикъл с - 5 кил. Продължавам на пред. Поздравявам всички момичета и ви пожелавам успех .

Здравейте мацки!

Ивче, май само ние двете си пишем тук. Рея сигурно се изгуби в Аязмото на някоя разходка - то в това хубаво време е само за това. Аз нямам с какво да се похваля. Днес не съм се теглила, защото сутринта нямах време, но снощи установих, че от началото до сега съм на - с 3 см. в ханша. А иначе си имам 1 кг., който ако днес ми е минус, утре задължително става плюс и така от доста време. Важен е крайният резултат, а до тогава има доста време. Да видим на втори рунд с колко кг. ще се преборим. Хайде - чао!

Цвети аз не съм

Цвети аз не съм се покрила и съм си тук всеки ден.Купих си преди малко една пълнозърнеста багаета и мисля да си я напълня за утре за работа.Хайде момичета втори рунд започна:)

Ехоооооооо

Само аз ли не виждам нови коментари или всички се покрихте?!?! Само да кажа, че моя минус тази сутрин е плюс, но то се очакваше. Утре ще се поправим. Хайде - лек ден.

Здравейте и от

Здравейте и от мен до тук -6.500 но тия 500 не ги броя твърдо 6кг.Ще се радвам ако до края сваля поне още 8кг.Чао за сега че ще бягам да бавя бебето

Отчет

Само да кажа, че моите 4 кг са си още толкова. Плодов, воден, те това е. Аз съгреших вчера с един десерт от настъргана тиква, така че вината не е в диетата. Много ме заболя стомаха и не издържах. Реших, че тиква е добре да се яде в такива случаи и наистина ми мина. Днес съм сготвила едни пилешки хапки с джинджифил и куркума, уж все неща щадящи непослушни шкембенца. Цвети, браво на вас. Нели, хич да не ти пука, три, три, а хич? Подозирам, че Славето ни е зрязала, отдавна не се е отчитала тук. Кой друг беше на воден, няма ли добри новини, само Цвети се похвали. Кети, мерси за идеята за джинджифила

Рея ,аз

Рея ,аз започнах по късно от вас.Плодовите сме заедно и когато е лунна на сок ,както вчера.Няма голяма разлика в кг.-пак са си 3 и малко.Чакам с Ивка и Слави да се похвалите.Хубав и успешен ден на всички ,до скоро.

Здравейте!

Моя воден стана просто "течен", защото за целия ден имам изпит само 1 литър вода- останалото беше 2 литра сок Капи с плодчета, две кафета и чаша вино снощи. Като изключим факта, че общо взето не съм спазила нищо от водния ден кантара тази сутрин ме зарадва с - 1 килограм разлика от вчера сутринта. Много се радвам и ми е пределно ясно, че утре сутрин ще съм на плюс с тази пържолка и салатка, които съм приготвила за днес, ама каквото - такова- важното е, че има движение. За разлика от мен детето на мама беше по-стриктно и за целия ден беше изпила 1/2 литър чай, 1 литър сок Капи и много вода. Не знам колко минуса разлика има, защото тази сутрин още не беше станала, когато аз излязох за работа, но като разбера ще ви пиша.

Здравейте и от

Здравейте и от мен.За сега водният тече добре но да не забравям че денят не е свършил още хаха.Сега и аз да попитам нещо.Тая седмица съм първа смяна.С тавам в 4 часа а излизам в 5 Според вас дали не е много рано да се тегля но то май нямам друг избор

Здравейте! Нова

Здравейте! Нова съм тук и ще съм много благодарна, ако ме съветвате когато имам нужда от помощ. И преди съм мислела да започна тази диета, но все не бях достатъчно мотивирана. Но вече имам мотивацията да сваля излишните килограми, защото края на лятото ще се омъжвам. И така днес ми е първия ден и за сега бях на 2 ябълки и за обяд на зелева салатка със сирене и филийка хляб смятам че вечерта ще мога да издържа на същото но на половина. Успех на всички от мен

Калисто

Добре дошла в отбора тук ще намериш подкрепа и съвети.Така че смело напред и успех

Калисто

Хубава мотивация, честито! Започвам със съветите, хахаха. Тази диета не е като другите. Внимавай да не гладуваш. Тук важи правилото, яж да отслабнеш. Звучи налудничаво, но е така. Просто спазвай стриктно какво ядеш и времето между храненията и ще бъдеш най-хубавата булка. Имай предвид, че организмът ако те усети, че го лишаваш, ще се закучи и ще започне да забавя метаболизма. Може би ги знаеш тези неща, ама аз да си кажа, щото това е честа грешка на новичките. Успех и не се отказвай. Всички имат резултат.

Рея

Днес е Трифон-Зарезан по нов стил. По стария си е на 14, но тогава е и Свети Валентин и става претрупано, но и тогава празнуваме кой каквото пожелае деня на влюбените или деня на "пияните" ... ха ха ха - важното е повод да има... и чаша хубаво червено вино (в нашия случай- домашно. Абе намираме си оправдания за прегрешенията.

Рея

Компотите ни са супер сладки.На един компот слагаме по 6-7 лъжици захар, според плодовете. А щерката е супер мотивирана, защото вече е на минус с повече от 5 кг и е много щастлива. При това сега не сме на 100 процента стриктни - в смисъл не винаги ядем същото за вечеря като обедното на половина, в плодовия задължително вечерята е зелева салата или задушени зеленчуци и още такива малки отклонения....Но се успокоявам с написаното от теб, че не е проблем да ядеш различни неща за обяд и вечеря, стига да са от групата допустима за определения ден. Така не и се струва като строга диета и е готова да издържи до края. За днес и на нея съм и казала да си купи капи с плодчета, тази сутрин си взе от къщи домашен чай от шипки, които сме ги брали и изсушавали ние. Каза, че ще се пробва да издържи на вода, но цял ден ще бъде на работа и ще прецени в движение. А какво ще кажете за това, че днес е Трифон-Зарезан?!?! Виното също е течност - довечера по чашка за здраве и берекет, пък каквото стане- ха ха ха.

Цвети

Браво на вас. Добре е, че си имаш другарче. Аз с тези двама сина, все съм си сама в женските щуротии :) Абе кога смениха църковните празници. Аз си знам 14- ти февруари за Трифон Зарезан??? Отвъд океана е св. Валентин и не съм разбрала кога сме минали на стар стил.

Успех

Момичета, успех на всички кито карат първи воден (е, и на останалите де). Утре ви искам на отчет. Аз се моля за общо пет, че тези четири вече не мога да ги гледам. Иве, аз нямам твоя проблем, ама много ме мъчи стомаха. Казвайте с какво да го успокоявам. Вчера пак бях принудена да изям една филия хляб. Имала съм гастрит преди 30 години, ама от тогава не се беше обаждал. Не мога да разбера от нерви около ремонта ли се върна или от диетата се появи. Уж гладна не оставам... Славе, предаваш групата. Къде изчезна. Нелка, защо казваш лунуване за днес? Имаш намерение да пиеш сокове ли? Нали сме на воден?

Здравейте

Здравейте момичета,Реа за стомаха аз си правя чай от джинджифил,не знам какво му е на моя,но джинджифила ми помага.Настъргвам обелен и измит корен ,колкото среден орех,и го заливам с 1 чаена чаша вряла вода,запарвам го за около 15 мин,прецеждам и слагам малко мед.Пробвай надявам се да помогна.Успехи на всички.

Успешен

Успешен ден,русалки!

Ивка

Компотите не са ли много сладки за плодов ден? И моята щерка искаше да си пасира компот от кайсии, но тъй като е домашен, а ние ги правим доста сладки и казах, че май не е много добра идея. Сбърках ли като "отрязах" детето?

Цвети пише в

Цвети пише в режима че може компот стига да не е сладък аз когато го пасир след това сипах малко вода и готово

Цвети

Мисля, че си права, ако правите компотите със захар. Майка ги прави без захар и мисля, че тогава стават. Щерка ти още ли е мотивирана?

Здравейте момичета!

Първо - добре дошли на всички нови мацки и успех. Вчера плодовия мина без проблем, като изключим факта, че ние с щерката на този ден вечеряме или зелева салата или задушени зеленчуци- снощи бяха зеленчуци. За днешния воден още от сега съм се приготвила с два вида капи, пък каквото - такова. Имам лош спомен от първия воден предния път- тогава вечерта само не бях припаднала и от тогава не си правя експерименти. Със сигурност днес няма да съм само на вода- по-скоро на течности, пък ще видим кантара какво ще каже утре. Е- хайде успех от мен. Хубав ден и успешна седмица.

Как преминава

Как преминава денят момичета при мен за сега всичко е наред.Днес си пасирах един компот от сини сливи и сега мисля с него да завърша денят

Иве,Не бях Ви

Иве,Не бях Ви чела и затова сега отговарям.Сутрин чаша топла вода и после кафе аз така се спасявам.Понякога слагам и малко мед в кафето ,но не е режимно.Утре лунна ,пак ще линувам и така .За сега 3-те кг.си ги пазя .Успех на русалките ,да видим във вторник как сме.Привет на новичките и също успех.Хубава вечер ,до скоро.

Нелка

Нелка благодаря ти ще пробвам с топлата вода

:)

Аз вчера не издържах и се качих на кантара. За 8 дни съм -2 килограма. :)

Здравейте и от

Здравейте и от мен както казва Рея трябва да сме железни тия дни.Що се отнася до програмата за водата бях си я изтеглила преди време но никога не съм успявала да изпия количеството което ми определяше

Кураж група

Плодов и воден на хоризонта. Кой грешил, грешил. Сега е момента да влезем в релси. Снощи към десет опрасках една лукумена вафла, ама днес и утре ще съм желязна. Направила съм си смути от грейпфрут и ананас. Имам и мандарини и банани в изобилие. Във вторник на отчет :)

Здравейте не

Здравейте не знам защо но днес нещо не ми остана време и сега реших да ви проверя.Радвам се че групата се увеличи.Днес денят мина добре е сега вече остават двата дни на изпитание.

Здравейте

Здравейте всички,по повод тоалетната,мога да дам няколко идеи.Първо след ставане правя коремни преси,един вид масаж на червата,друго пробвай със зелен чай и ако не помага вземи от аптеката майчин лист пак е чай.Желая на всички лек и успешен ден!

О Кети и ти се

О Кети и ти се появи що се отнася до майчиният лист знам но това е еднократна помощ не ми се иска да се тъпча с него но все пак мерси