Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


А бе къде се

А бе къде се изпокрихте всички. Е аз отново пиша по никое време но видях че никой не пише. Днес мина успешно на едно кафе и много вода. Е останаха няколко часа до 14часа и ще се хапва а какво се е получило при мен ще споделя утре когато се претегля

Ивка,

Ми аз се обадих бе човек. То с това часово отклонение, аз писах по обяд. Сега е осем вечерта и държа фронта. Ще го бъде водния, ама вчера малко се изложих. Изкарах целия плодов на пъпеш, диня и череши. Вечерта мъжо ми вдигна кръвното и след девет като ми се дояде и ... Днес така ме беше яд, че аха да довърша снощната сценка, ама се сетих, че ако пак се ядосам, ще оплескам водния и на моя му се размина, хахаха Утре съм на кантарев ама не очаквам чудеса.

Grupa

Voden dnes, da ne vzemem da se izlojim... Az sam kasmetliika, moia po4na v 5:43 tazi sutrin, taka 4e utre sutrinta moga da si hapna plodovete :) Vie chte triabva da 4akate do 12:43. Mislete za sledvachtia den kato se priteglite :):):)Priaten den na vsi4ki

Здравейте

Здравейте момичета след вчерашният плодов реших да се претегля.До тук съм -4кг ще видя какво ще стане след днешната синя луна.И да си призная нещо какво ли се оплаквам като до сега като се замисля не съм изкарала нито един плодов нормално освен вчерашният.В момента си пия сутрешното кафе без което не мога но ще се постарая друго да няма за деня.Група да попитам нещо утре ще се обядва малко по късно нали в 15 часа нали.Успех на всички които днес са на водичка.

Ivka

Bravo be drugar4e. Az i tolkova ne moga da svalia. Vartiat se edni 2 kiltza, ama az i na tova sam dovolna. Na santimetri se svivam i sam edna ubavaaaa, hahahaha

Рея а бе

Рея а бе убавото си е убаво няма спор. С нетърпение очаквам да се свърше тоя воден че да видя какво ще стане. Мисля след това да намаля порциите на храна а да увелича салатата ти като ветеран какво мислиш

Порции

Ивка, аз не бих намалила много порциите. Нали си чувала - яж за да отслабнеш. В момента в който организма почувства, че намаляваш и той ще го направи. Не му е за първи път и той хитър ша знайш. В момента нали сваляш. Ако се закучи повече от десет дена ще го мислиш. Ако мърда по малко кантара, продължавай в същия дух. Аз и Славето имаме едни 20 кила да сваляме и аз очаквах, че малко по бързичко ще ни зарадва кантарев, ама на. Трети път ми е и вече не мога да го излъжа пущината. Хайде, чакам тука всички да се похвалите утре.

Здравейте

Здравейте момичета аз от 2 дни се каня да пиша ама иначе ви чета редовно точно месец от началото на диетата за мен -4кг не са много но и са нещо първият път свалях повече но нормално а иначе съм 2 размера надолу аз да си призная пропуснах водния и съм на варива днес никога не съм можела да го направя и реших да не се мъча

Рони 4кг са си 4

Рони 4кг са си 4 продължавай напред на мен примерно ми е по лесно да изкарам цял ден на вода и чай отколкото плодовия

Слави ,щом

Слави ,щом помагаш значи си много по -добре .И аз съм така ,заета ..Слави плодовете понеже са цитросови реших да ги смеся ,но щом неможе ,неможе няма да ги бъркам.Успех на теб и всички плодчета .До скоро.

Здравейте

Здравейте ,плодчета освен Рея ,Ивка ,Слави има ли още някой с нас.Иве зареди ли се с плодове ,няма отказване ,още повече че сезона позволява ,много плодове и зеленчуци.....Аз си направих фреш от портокал и грейпфут и по късно диня и така.Рея ,като че ли лятото повече като порции си хапвам ,правя салата и към нея още нещо от режима и трябва да намаля порциите ,ако искам резултат.А пък да знаеш какви розови домати имам в градинката ,да можех да ти пратя.Слави ,къде си ?На всички хубав и успешен ден .До скоро.

Zdrasti groupa

Neli, bi triabvalo i Verji da e s nas. Ve4e sme pone 5. Zaformihme se goliama taifa i triabva da se spravim. Vsi4ki sme veterani. Ne e 4ak takav zor da ia spazvame dietata. Ivka, ne se pritesniavai, moje parvia mesetz da niamach rezultat ama posle chte doide, niama kade da ide. Sachto taka si pomisli 4e ako ne ia napravich sega s nas, kiltzata chte prodaljat da se ka4vat bavno i slavno i dokato se obarnech i... belata stanala. Deto vika Slaveto, tezi kila sme gi ka4vali s godini a iskame da iz4eznat za niakolko mesetza :) Nikakvo otkazvane.Utre voden.... Uspeh

Рея няма

Рея няма отказване щом съм с вас отново знам че пак ще се получи просто ми се струва че преди май бях свалила по вече кг за такъв период

Тук съм ,Нелка

Но с тези физиотерапии ми се разпокъсва деня и за това не пиша,все съм на някъде. Иначе,току -що хапнах диня и ще отивам да им помагам за цветята. Успех на всички ,които сме на плод ,а утре на водичка..... аааааа Нелка ,не смесвай плодовете дори и на фреш,нека си бъде само един !!! Иве,не се притеснявай,че не сваляш,просто го изкарай до края,така ,ще засилиш метаболизма си и ще прочистиш организма от токсини. Хубав ден на всички !!!

Славе свалям но

Славе свалям но нещо много малко ще видя след днеска и водният какво ще стане или на мен ми се иска по бързо да става

Добро утро на

Добро утро на всички и наздраве с кафето. Днес ще трябва да се купува плодове че при ревизията установих че няма да ми стигнат. Нелка Рея благодаря ви за подкрепата че да си призная още малко и да се откажа. За сетен път се убеждавам че без тоя форум не мога. За сега на всички желая хубав ден.

Ивка ,скайпа е

Ивка ,скайпа е наред вече ,утре съм в къщи заради горещините ,звънни когато можеш .Радвам се че ще си с нас на водичка ,ще се подкрепяме русалките.До утре.

Ивка,плодовия и

Ивка,плодовия и водния го изравнявам с Рея и Слави нищо че започнах по късно от тях и така нататък ще вървим заедно ,защото не можах да започна на 3-ти.Много празници имахме този месец и нарушавах от време на време ,затова по рано водния .Дано не объркам и теб ,ти си карай по график ,нали сме пак заедно.На есента ще видим какви сме ги дробили.Ако искаш ,звънни ми ще ти обясня повече .До скоро мила ,Целувки.

Нелка каквоси

Нелка каквоси правиш със скайпа отново ти пратих покана,

Ивка ,и аз съм

Ивка ,и аз съм на чушки и тиквички пържени с дом. сок .И сладоледче ще хапна следобяд.Утре плод и воден ,да видя как ще се кара в тези горещини .От сега се мисля,дано се справя.Успех ,както и на всички хубав ден ,до скоро.

Neli

V gorechtinata, kato ne iadech e lo leko :) 4akam s netarpenie tezi dva dni, 4e da se razmarda pustia mu kantar. Uspeh na bandata utre na plodove i v petak na VODA

Нелка чакай

Нелка чакай сега малко ние започнахме заедно а сега дето пишеш излиза че пропускаш 2 четворки така ли. Или нещо не те разбирам

Ivka

Nie zapo4nahme na 3-ti za da savpadat vodnite s palnolunie. Vzemi i ti gi propusni 2te 4etvorki i karai s nas.

Рея ще направя

Рея ще направя така щом казваш и дано нещо стане с тоя кантар че ме ядосва нещо. И така с вас съм

Ивка ,внимавам

Ивка ,внимавам много ,че от морето се бях отпуснала ,3 кг. за 10 дни отгоре.И ти се стягай никъкви нарушения повече.На всички успех ,до скоро.

Нелка трябва да

Нелка трябва да внимавам наистина много. Първият път бях толкова стриктна а сега заслужавам да ми издърпаш ушите.Явно отдавна всички спинкате а аз реших да си изпека по вече чушки че да има за салата.

Здравейте и от

Здравейте и от мен и аз завъртях още една четворка с едно мъничко нарушение че бях на рожден ден на бобов ден иначе предната четворка имах -0.400 пак е нещо и аз предният път свалях по бързо ама пък пак е нещо утре ще се разпиша пак утре стават 29 дни долу горе месец значи и ще видим колко съм свалила кг може да не са много но съм 2 размера надолу

Днес си

Днес си приготвих ориз със зеленчуци. И нали обещах без издънки да продължа ще трябва да се справя. А вие как я карате момичета. Нелка браво на теб но внимавай да не кривнеш от правият път

Здравейте и от

Здравейте и от мен. И аз се появих най накрая. С тая моя допълнителна работа липсвах няколко дни. И да си призная направих доста прегрешения но станалото станало вече съм си в къщи и ще съм стриктна. Стискайте ми палци

Здравейте

Здравейте ,Слави ,Рея,Иве ,Рони ,Вержи ,Цвети ............Много време не бях ви чела и чета само една страница написано .Все пак е по добре от нищо .Ще ви чета и пиша ,че заради горещините ще се прибирам по обяд.Браво на Вас че държите фронта ,и аз продължавам с малки нарушения ,дано на водния се изчистят и кантара да ме зарадва.Започнах една четворка след Слави и Рея ,но водния с тях.До сега 3 кг. минус .До утре ,мили момичета ,Слави дано се оправи кракът ,че често те мисля.До скоро .

ДЕВОЙКИИИИИ

Къде се изгубихте. То не бе почивка ,то не бе чудо... това вашето...Я малко да се разпишете. Гери ,остава ни последна четворка преди първи воден ,мила. дано се справя ,че нещо днес се изложих,ама какво да се прави,продължавам напред. Цеувки и успех на всички !!

Здравейте

Здравейте момичета. Днес ми се дояде мусака и си хапнах, но я направих с тиква (вместо картоф). Пробвайте дано ви хареса. Също така днес видях снимка на едно момиче, приключила режима с - 26 кг. (102 кг стартово тегло). Тя каза, че е спазвала всичко много стиктно, особено грамажите. Взех си поука и днес без прегрешение. И аз съм на водичка в петък. В събота сутринта ще се отчета. Успех на всички.

Славе

Веднага се разписвам. Направих си отличната четворка и пак нищо. Вчера съм изяла три круши, след обяд сурови бадеми и вечерта салата от зеле и домати. Тука е три посред нощ, ама нещо се разбудих, видях ти поста и викам, чакай да се похваля. Станах и се притеглих ииииии, няма с какво :) За днес съм направила пустата омлетена торта дето я сънувам откакто ти каза, че зет ти я правил. Чакам водния с нетърпение. Славе, не знам, кака, как ще ги свалим тези 20 кила

Гери

Ще се преборим ,кака. Важното е,че не качваме.Аз съм много доволна от режима,защото ми нормализира кръвната захар. Пия и билка за диабет и онзи ден профила ми беше перфектен,като на здрав човек. Продължаваме смело на пред. Ние ги носим тези килограми с години ,а искаме за месеци да ги свалим. Ще се справим ,като се подкрепяме. Целувки ,миличка и до скоро !!!

Точно така

Точно така Славе, ще се преборим. Няма да се отказваме и аз го харесвам режима, а килата ще трябва да падат, няма къде да ходят.

Здравейте,момичета

Гери,при мен е същото кака,справям се без проблем,но няма резултати.1-2 килограма ,но няма да се отказвам. Свикнах да се храня по-този начин и се чувствам добре. Колкото -толкова,както е казал Мечо Пух....нали така. Цвети ,да си изкараш една много хубава почивка,миличка. Пожелавам на всички успех и много минуси !!!

Grupaaaa

Ve4e dva dni, nikakvi otklonenia, a dnes sam na varena tzarevitza i surovi zelen4utzi. Ne znaia dali zachtoto mi e za treti pat, ama mi e mnogo lesno, no niama rezultati. Az ne se ot4aivam, de. Chte si a karam do kraia. Tri kila da svalia, vse e nechto :) Uspeh vi jelaia.

Здравейте момичета!

Искам само да ви пожелая много минуси и умната, защото аз от понеделник съм в отпуск и ще ви проверя може би чак след две седмици. Ще искам пълен отчет на постигнати минуси и допуснати прегрешения. ЧАО милички.

Tzveti

Pojelavam ti dobre da si po4inech i nito edno kiltze da ne ka4ich :)

Къде сте

Къде сте момичета май сте някъде по плажовете пълна тишина аз днес малко прекалих тези въглехидрати голяма слабост са ми утре ще внимавам с плодовете че чакам минус вече :)

Вержииии

Удържах фронта. Сутринта банан и после само на диня. Сега се чудя дали да хапна малко шам фъстък или да пропусна. И аз като тебе малко се поизложих тази четворка с тук там залитане в ляво или в дясно. Така се зарадвах на сваленото, че...

Браво Реа, дано

Браво Реа, дано само не си се чувствала гладна. Хапни си ядките. Аз днес 2-ябълки, 2-моркова, 50 гр. кашу, тиквички и син домат на грил, 3-банана и за вечеря печена тиква (от малките - бътърнат скуош), поръсена с 50 гр орехи. Много беше вкуо и ми беше сито. Утре не знам какво ми се яде, таратор или яйца? Успех на всички.

Здравейте

Здравейте гледам има минуси на линия аз ви чета набързо ама все не стигам до писане днес белтъчен мина прилично минуси тази четворка няма но и ми дойде преди 2 дни и очаквах леко покачване но кантара си закова на съшите кг надявам се следващата четворка вече да има минус аз този път не се измерих и направих грешка защото знам че на обиколки се сваля най-много чета тук за тези водни аз да си призная един воден не съм правила до сега все си намирам оправдания чета менютата на някой мацки и се срамувам толкова малко хапват а аз си правя едни порции като за сумист :))) за утре картофени кюфтенца с много подправки на фурна :)

Не се

Не се притеснявай Рони. И мойте порции са големи. Иначе за вечеря ще е глад и скърцане със зъби :). Как правиш картофените кюфтенца? Успех

Много са лесни

Много са лесни сваряваш картофите аз ги беля и нарязвам и после изцеждам водата оставям съвсем малко и намачквам с преса за пюре или вилица добавям пресен лук магданоз чубрица малко вегета и сол ако има нужда и меся като кайма после ги оформям с намазнени ръце и редя върху кухненска хартия печат се докато се зачервят бързо лесно вкусно :)

Мерси Рони. Ще

Мерси Рони. Ще ги пробвам някой ден.

Гери

Тук съм бе ,мила. Всичко е точно с диетата,просто два дни съм по-доктори,започнах отново физиотерапия,защото имаше проблем с кракът ми,атрофира се мускула и до преди няколко дни бях с патерици,но вече съм без тях и се раздвижвам успешно. Днес се чух с Нелката .И тя е добре ,диетата върви и при нея добре,но е заета с пласирането на плодовете и не й остава време за компа. Целувки от нас и хубава вечер !!!

Ia da vidim koi ne se e ot4el?

Slavi, Nali, kade ste be momi4eta? Chte darpam uchi....

Verji

Mnogo hubavi idei imach. Ne se iadosvai za malkite pregrechenia. Napravi edna striktna 4etvorka i vsi4ko chte si doide na miastoto. Uspeh

Мерси Рея. Утре

Мерси Рея. Утре на плодчета. Успех на всички.