Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте

Здравейте момичета,днес ми е 13 ден (белтъчен) и се престраших да се кача на кантара и резултата е -2 кг. Как мислите дали е добре?

Според мен е

Според мен е добре за 13 дена резултата си е добър. : )))

дам и аз съм там

дам и аз съм там някъде :) само още 75 дни :)))

Здравейте на

Здравейте на всички! И аз започнах за втори път отново да спазвам този режим в момента съм на 4 ден и се чувствам изключително благоприятно,първият път когато започнах диетата тежах 67 кг и свалих 5 кг,но спазвах само месец и половина,като през втория месец не бях свалила почти нищо,а иначе през първия на всеки 4 дена свалях по 1 кг, явно се премахват само ненужните килограми .Според мен диетата е ефикасна и балансирана.Успех на всички!

Здавейте

Здавейте дами,на мен също ми е за втори път този опит с диетата,но за жалост първият не беше успешен тъй като не го изкарах до края а само месец и за това време свалих 5кг. Сега съм на 7 дни но още не съм се качвала на кантара,но смятам да го направя след плодовия утре и се надявам да има някякъв резутат.Пожелавам успех на всички :)

Здравейте

Здравейте група! Нова съм тук и исках да споделя за себе си, режима го спазвам за втори път в живота си , първият беше миналата година горе долу по това време и смъкнах 20 кг , които почти успях да задържа до тази (+2,3 отгоре) , но понеже имам да смъкваам страшно многоооо реших да започна отново с надеждата за поне -15 :). Вече съм на 17 ден от режима и -4 кг, надявам се това да ви появлияе мотивиращо и да не се отказвате. Лично за себе си знам , че това е моят режим страшно доволна съм от него и смятам че е единствения , с който мога да смъкна бавно и сигурно тези килограми. Хубад ден на всички :)

Здравейте на

Здравейте на всички ,аз съм спазвала режима няколко пъти ,но след раждането на второто ми дете преди 2 години не съм спазвала определен режим и смъкнах около 20 кг. сега съм решила останалите кг да ги преборя с 90 дневната диета ако има желаещи да започнем заедно в понеделник да пишат ,така е по-мотивиращо.

хух 20 никак не

хух 20 никак не са малко. Браво на теб :)

razmqna

Здравейте,искам да попитам дали ще е проблем,ако разменя белтъчен и варива?

Здравейте!

Здравейте мацки и евентуално мацковци. Най-накрая реших (и успях) да се регистрирам тук. Вече трета година подред започвам диетата и всеки път до сега съм отслабвала около 7-8 кг. Но след това винаги ми изчезва мотивацията и се случват някакви не толкова мотивиращи неща в живота, че следващата гоидна пак се налага да си ги сваля тези килограми :) Иначе докато правех режима винаги съм чела коментарите тук, а споделена мъка нали е половин мъка..така че ще се опитам този път да бъда с вас по-редовно :) Днес ми е 5ти ден и вече съм -1,6кг. Да видим до кога ще се задържи този спад. Поздрави и успех на всички и хубав уикенд ви пожелавам!

Здравейте на

Здравейте на всички :) И аз съм в редиците от вчера. Режимът го спазвах преди около 2 години и имаше невероятен резултат (въпреки че не издържах до края). Днес съм на варива и си мисля да ми е картофен ден :D понеже картофи мноооого обичам, на фурна с копър и чесънче ммммм. Сутрин за закуска си правя фреш от портокал, а най-тежък ще бъде въглихедратния ден, понеже с малко сладко или тесто трудно се задоволявам... Мисля да си сваря макарони със сол или да направя някакъв солен кекс, но имам питанка: В кекса позволено ли е да се слага кисело мляко или яйца? Хубав и успешен ден!!!

Сладкиш без яйца и мляко

Здравей, jani87! И аз се чудех мога ли да си приготвя кекс с мляко и яйца, но нали се препоръчва да не се смесват различните храни, та си потърсих рецепта за кекс без мляко и яйца и съм я пробвала. Получи се доста вкусен кекс, колкото и да е странно. Ето я и рецептата: Необходими продукти: 1,5 чаша брашно; 3 супени лъжици какао; 1 чаена чаша захар; 1 чаена лъжичка сода; 1/2 чаена лъжичка сол; 1 чаена лъжичка оцет; 1 чаена лъжичка екстрактот ванилия; 5 супени лъжици олио; 1 чаша вода; Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете съда за печене с масло (диаметър около 20 см), и в него изсипете първите 5 сухи съставки. В сместа направете три дупки - две малки и една голяма. В едната малка дупка изсипете оцета, в другата - ванилията, а в третата, най-голямата, олиото. След това добавете водата и разбъркайте добре, за да се изравни сместа. Пече се на средна скара около 35 минути. Готовият сладкиш се покрива по желание с глазура от разтопен шоколад или се поръсва с кокос.

Светли и

Светли и щастливи Великденски празници,момичета! На приключилите успешно,да държите фронта и да не се изпускате

Светли и

Светли и щастливи Великденски празници,момичета! На приключилите успешно,да държите фронта и да не се изпускате

Аз приключих

Аз приключих диетата преди 6 дни :) -11 кг. Доволна съм от резултата, тъй като като почнах диетата бях 65 килограма а съм висока 152см, сега съм 54 и се чувствам супер :) Успех на всички, които всички все още спазват режима!

Здравей Стела

Аз съм на 23 ден от режима и до сега съм -1кг.До момента спазвам диетата без прегрешения , спазвам часовете за хранене както и часовете между тях, пия по 2литра и повече вода на ден, хляб не ям , 2 пъти съм си позволила във въглехидратния ден шоколадови бисквити като гледам да ям солени ,а не сладки храни за този ден и като цяло съм само -1кг. Не знам при теб как е режима дали го спазваш правилно , но ако трябва да съдя по себе си въпреки всичко , което правя трябваше поне 3 кг да съм свалила.. Не се отказвай продължи Аз след 20-я ден съм -1 Може би при теб ще е по трудно както при мен , но със сигурност ще има резултат може и по късно , но ще има :)

Фатален 13 ден и нито грам

Здравейте! Чудя се при мен ли е проблема, не правя ли нещо като хората, но вече 13 ден от началото на диетата и няма разлика в килограмите от преди диетата, а вижджам, че има дами, които пишат за свалени килограми още през първите 5-6 дни. Има ли смисъл в такъв случай да съм на диетата изобщо?

При някои хора

При някои хора се свалят по бавно, аз първия месец свалих само 3кг, така че не се отказвай :)

Благодаря за

Благодаря за отговора :) Продължавам и дано да има резултат скоро

Здравейте Нова

Здравейте Нова съм в групата и имам въпросче :) Спазвам режима без прегрешения , но днес ми е 17 ден и за мое голямо съжаление не съм свалила и грам.. Защо не знам.. На 24 години съм 156см висока/61 кг. Не знам каква е причината.Ако някой може да ми помогне моля споделете мнението си Не знам да продължавам ли или.. 2 седмици бях на антибиотици и все още не мога да се оправя с пневмония съм може да е заради антибиотика и все пак да продължавам ли или да се откажа

Здравей,Нина

Мисля,че не трябва да се отказваш,аз съм на 35 ден и съм само 3кг надолу.Може да ти влияе зле и боледуването,пък и ми се струва,че нямаш много за сваляне.Спазвай режима стриктно и ще имаш резултати.Пий повече вода,помага за изчистването. Аз не съм кой знае какъв спец,но не съм виждала на някой да не действа режима. Бъди упорита и ще има успех. Наминавам от тук ,така че пиши ако мога да помогна. Повечето приключиха режима и е малко пусто.

На мен ми

На мен ми остават още 12 дни до края и съм на -10. Днес съм на плодове и смятам по някое време да хапна малко орехи, че от както съм започнала диетата не съм яла :)

Алекс още малко

Алекс още малко и си на финала браво

Аз смятам и

Аз смятам и през трите месеца почивка да я продължа, но не толкова стриктно. Имам абсолвентска в края на другия месец и не искам да я спирам :D

Алекс как така

Алекс как така да я продължиш.Храни се както до сега само примерно на обяд белт.вечер бобов просто разделно и веднъж в седмицата плодов а и можеш да си правиш лунна

Аз вече свикнах

Аз вече свикнах да се храня просто по този начин, не мисля че ще навреди ако просто продължа по този начин.. ако е вредно ще мисля друг вариант :)

Кета

20 дни до края .До сега -10кг .-4см от бедро и -12 см от коремчето .Искам да се разделя само с още 4кг.До тук разбрах за себе си, че съм голям инат:)

Браво Кета

Браво Кета точно така трябва и инат.Успех до финала.Хубав ден от мен

Мими така е по

Мими така е по вечето приключихме режима но аз ще влизам да ви виждам какви ги вършите.След края аз съм -1кг още ще се боря да запазя свалените кг че иначе лошо

Здравейте,група

Здравейте,група Малко оредяхме,май само аз и Алекс останахме да продължим.Аз съм сравнително доволна,може да е с грамове,но са надолу килограмите. В неделя съм на воден(първи) ,не се съмнявам че ще се справя,както знам от мин.година.Радвам се че повечето завършихте успешно режима,успех в запазване на постигнатото. Усмихнат ден от мен.

Добро утро като

Добро утро като гледам всички се покриха вече.Алекс продължава.Алекс щом мислиш че трябва да се самонакажеш добре но занапред умната.Аз вече ще се боря да задържа постигнатото и ако сваля още 2-3килца ще е супер.Хубав ден

Да ви се оплача,

Да ви се оплача, снощи прегреших. В 11 вечерта изядох 2 парчета пица (от фамилна пица) и днес се чувствам толкова гузно, че реших извънредно да карам воден :(

Алекс спокойно

Алекс спокойно няма безгрешни смело напред

Аз реших да се

Аз реших да се самонакажа, че друг път така да не правя :D

Къде се

Къде се покрихте всички?!?!?

Добро утро

Добро утро какво става тук всички изчезнахте и се покрихте,вярно че повечето приключихме с режима ама ми липсвате

Най накрая край

Най накрая край на режима.Сега още малко на монодиетата на Рея и след това трябва да положа усилия да запазя постигнатото.Сега като се замисля откакто съм започнала режима съм се отървала от цели 32кг.Благодарна съм на тоя режим и най вече на тоя форум който ми помогна много.Пожелавам на всички успех с режима

Браво

Момичета, железни сте. И аз съм едно кило минус, ама бях качила, така че не се брои. Трябва непременно да смъкна двете седмици с които ме посрещнаха тук. Ама га ядах кюфтета не ривах, е сега риваааа.

Рея ха сега яж

Рея ха сега яж мляко та дано се оправят нещата

Здравейте момичета!

Чак сега се добирам до компютъра, защото търчахме с шефката по задачи. Тази сутрин установих, че моя кантар е все още жив - от водния 1 кг надолу. Нямам какво да отчитам. Току що изядох едно кисело мляко Боженци-нискомаслено и се чувствам като надут балон. После ще пиша пак, защото сега бързам.

Здравейте

Здравейте момичета и така тая сутрин се метнах на кантара.От режима тоя път съм -11кг.Еми колкото толкова доволна съм.Купих си млека и ябълки да съм подготвена

Ехо

Вие вече спите, но тук е 18:15 и аз само да кажа че държа фронтааааа. Утре фазата на луната свършва в 10:30 и такова кафе ще си позволя, не ви е работа. Половинката се примоли за картофи на фурна с копър и масло и сега мирише из цялата къща. Започвам да се изнервям и за това ще си пусна един филм и после директно в кревата.

Цвети, Ивата

Ма ние сме голяма комбина. Дънов, моно, давайте да е весело, хахаха. Аз съм се запасила с мляко за утре и вдруги ден. Най ми е кеф че сутрин кафето ще е лате. Те това най много ми липсваше. Тук има една верига Second cup, нещо като Старбъкс (това пък има ли го в БГ?). Правят страхотно лате и аз им бях редовен клиент докато не започнах диетата. Утре ще съм пред вратата като отварят :) Има и едно с карамел ама за него няма да мисля. Айдееее, пак се размечтах, а още обед не е минал

Рея за разлика

Рея за разлика от теб не съм се запасила с мляко но сутринта след кафето си ще отида на разходка с кучето и ще си купя.Хайде сега ще пеем друга песен:)

Рея

Ще издържиш - ти си нашата гордост. Пък и ние с Ива решихме да изкараме по едно моно като теб, пък каквото стане. Ще докладваме пак. А аз съм човека, от когото най-малко трябва да взимаш пример този път. Сега бях примера как НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ. Има едни предавания по телевизията, на които отдолу на екрана пише - не правете това в къщи - е аз съм нещо такова - ха ха ха.

Момичета

До сега 2 кафета, две чаши сок ананас, но той е по-скоро оцветена вода и мноооооооого вода. Имам чувството, че на всеки 15-20 минути тичам до тоалетна. Не се давайте - ще издържим.

Здравейте най

Здравейте най после в къщи.Да си призная нещо.Цели 89дни стриктна ама снощи голяма издънка с една дума се улях.За сега си карам на вода дано не се изложа до довечера.Рея ще взема и аз да започна твоята моно.Утре на Кантарев да си каже тежката дума хаха

Рея

Какво стана с водния? Колко минуса направи?

Цвети

Ми аз се повлиях от теб, хахаха. Днес съм на вода. И аз съм решила да съм стриктна ама тук е осем сутринта, та ще видим какви ще ги надробя до довечера. От утре почвам десет дни мойто си моно и каквото сабя покаже. Да не се окаже първоаприлска :)

Добро утро.

Днес - вода. За сега е добре, ще видим до довечера. Вчерашният плодов беше ОК до момента в който вечерта се събрахме с комшията на по питие и познайте- пих едно малко уиски, но тъй като нямахме в наличност ядки, хапнах малко шоколад - около 50-60 гр. Повече е от допустимата норма, да не говорим, че мястото му хич не е в плодов ден, но това е положението. Решила съм днес да съм супер стриктна. Даже сокчета ще пия, ако вече "освирепея" от гляд. Хайде-лек ден. Пишете.