Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Севчи

Точно си мислех дали държиш фронта или се отказа и ти се обади. Браво на теб. Значи ще сме 4 фиданки по Коледа. Да вземеш да споделиш резултати, да ти се радваме че и да ни мотивираш. Успех и на теб

Ехо

Днес съм на огромна зелена салата с маруля, пресен лук, краставица, магданоз, репички с катък. Голяма вкусотия. Сутринта видях че съм загубила още двеста грама, хахаха.

az dnes-purjolki

na obqd-purjolka sus salata i za ve4erq-purjolka s malko xlqb.za utre-kartofi,a za ve4erq-lozovi surmi imam.v4era pravih na polovinkata mi,ta ostanaha i za men...prez den,prez dva...si znam predvaritelno miniuto.xaxaxaa.leka vi ve4er!

Анжелка

Да те питам, какъв е този хляб на вечеря в белтъчен ден. Хляб може само на обяд в белтъчен и бобов. Ще дърпаме уши :)

А бе отново съм

А бе отново съм аз не се стърпях да не вляза отново.Ето какво се случи.Отварям хладилника и останал там един карфиол и ме гледа а аз му викам я идвай веднага хаха.И така задуших от него заедно с праз лук преди да го махна от котлона прибавих уни сос(е обичам го много) намазах леко корите със зехтин а след това лютеница поръсих с плънката и навих.Е сега има два варианта или ще си оближа пръстите утре на обяд или ще остана гладна но това ще го разбера утре хаха А бе опитах плънката беше много вкусна нали са зеленчуци а с една хапка. ,....:)))

Здравейте май

Здравейте май сме си само тричките но това не ни пречи да си караме режима.Днес нахут и салатка за утре обяда мисля да свия нещо в 2кори а бе едното ще е праз а другите неща не съм решила още с две думи ще измисля някакъв бъркоч хихи ще споделя като го направя Добре че е тоя режим че да се науча да ям праз не знаех че е толкова вкусен но от миналата година го обожавам:)

Здравей Ива,аз

Здравей Ива,аз предния път попрекалих с плънката(праз лук и гъви сложих и малко чесън, чер пипер и доматче)и корите ми дойдоха по малко, добре щеше да бяха 3, иначе вкусотийка, много бързо се запече.Имам малко дете и не мога да пиша, иначе съм с вас.Да ти е сладко :)

Севчи да ти

Севчи да ти каза че имаш малко детенце да Ви е живо и здраво и много да ви радва.Е за теб има прошка:)влизай когато имаш време

Ивка, Анжелка...

Ивка, как беше рибката. Само я сънувах вчера, ама пък тортата ми стана хубава и си хапнах с кеф вечерта. Днес на плодове. Не зная защо, често този ден го свързват с гладуване. Аз много го обичам. Даваш си почивка в кухнята и много, много не му мислиш. Абе ние само трите ли останахме? Някой друг няма ли да се обади?

Да бе днес съм

Да бе днес съм на шест но преди година пък ми се беше случило плодов на рожденият ми ден и издържах а бе както аз казвам всичко е до психика.Както казва Рея от сутринта си знам какво ще е менюто и друго не ме интересува.Днес си купих мандарини за закуска а за обяд във фирмата ще си взема нахут със салатка:).Сега отивам на гости в дъщеря си където е приготвена рибката

Обяснения

Ето какво обясняваше една участничка която беше много напред с материала когато аз започнах. Много ми помогна да разбера как действа. ------диетата е градирана по такъв начин: 1-ви ден ден-протеин и почти никакви ВГ. 2-ри ден-започва градация на ВГ храна,но ,постепенно-тук умишлено са поставени картофи и ориз,които са си ВГ храна,но за да не ,,нятоварят"следващия ден,са във 2-ри,като за да преминем плавно в него,трябва да ги балансираме с някакъв раст.белтък,не случайно на този ден казваме ,,бобов"-т.е.-картофи и ориз ,да не бъдат водещи ,а съпътстващи. Следва ВГ ден,пак плавно преминаваме през соления обяд,към сладката вечеря(тук може да включим смесен сладкиш понякога и ,да,, излъжем" тялото,че диетата свършва,така,че,то да не трупа резерви,а да освободи МБ-ма).! И, следващият ден-плодов-това е (изненада) най-въглехидратният ден-и МБ -ът в него е най-бърз!Ето защо,в него правилно е да се хапват плодове,а не зеленчуци,а ако се вкарат зел-ци-да са скорбялни без картоф-пр-цвекло,целина. Затова,този режим се нарича още:режим на ротация на въглехидратите!Така и ОВ-та е бавна-по-бърза-още по-бърза-най-бърза(дни1-2-3-4).

Бисквитена торта

Готова е тортата за довечера. Нарисувах и една риба, че да съм в крак с празника. Ивка, ти удари шестицата. Днес си на риба. Анжелка, всички сме тръгнали от слончета, не се притеснявай. Диетата е много проста и няма как да правиш кой знае какви грешки. Действа при всички. Не подценявай водата. Пий поне два литра на ден. Тя ти помага да отмиваш килцата. Не зная дали си чувала лафа, яж да отслабнеш. Организма не трябва да чувства глад. Тогава той минава на запасяване и забавя метаболизма. Аз например, първата година не можех да изкарам само с две яденета на ден и си правех едно междинно. Много стриктно спазвах какво ям и часовете между всяко ядене, но например в протеинов ден ядях в 12, в 16 и в 20 часа. В бобов и въглехидратен ми беше по лесно защото се чака само три часа между храненията. Към средата на втория месец започна да не ми се яде толкова и минах на две яденета, както е в диетата. Отслабнах 15 кг. Така, че ти си се познаваш най добре. Сутрин като се събудиш си казваш, днес ми е разрешено това и това и забравяш всичко останало. Просто го изтриваш от съзнанието си. Имам приятелки които започват, ама опитай това, ама от една хапка нищо няма да ти стане. Това е най лошото при тази диета. Малко да смесиш и се нарушава процеса. Действай и да знаеш, че захранването е толкова важно колкото и самата диета. Успех и питай, не притесняваш никого.

dnes-plodov,no

dnes plodov,no na obqd hapnah salata s mn neshta:domat,krastav.,zel.luk,marulia,zele.za ve4erq imam kivi!dano e v norma salatata.Rhea,mersi mn za obqsneniqta,mn razbravo obqsnavash,za laitsi kato men.mejdu mnogoto hapove piq i kortizoni vseki den,ta se s tqh se opravdavah...xixixipove4e nqma da se,,kriq,,zad tqh.vijdam rezultat,a i po drehite usetih razlikata.moje da e malka,no q ima.tova e vajno za men!kato sum trugnala da obqsnqvam,neka vi kaja,4e sum i s izvadena jlu4ka....i s tova se opravdavah....uvi...no pove4e-ne! voda piq po 2 litra,no za kilata mi trqbvat 3.taka mislq.Rhea,kakva e tazi torta?pozvolena li ni e?oh...znam,4e trudno me 4etete,izvinqvaite

Добро утро от

Добро утро от мен.Днес пиле ще е и салата от зеле,жалко че трябва да го ям студено на обяд нали съм първа смяна:( ама няма да ми е за първи път хаха студено нестудено няма да ме сбърка но довечера ще е риба:) ама и аз как улучих тоя празник без да искам а.За сега това от мен ще пиша следобяд.Хубав ден от мен

Ехо

Днес си направих грах яхния и яко я подлютих. Много вкусно стана, ама сега ми стърже стомаха. Реших да вечерям салата от китайско зеле, стъргани моркови и царевица. За утре ще си правя обяд с хляб и зеленчуци и за вечеря, бисквитена торта. Ох, искам да е утре вечер :)

Ха здравейте и

Ха здравейте и от мен.Да си призная бяха ми сготвили ама мнооого вкусен боб.Рея ама ми сипаха и за вечеря хаха.Снощи пълна къща у дома и нямах време днес изпратих всички и отново двете с кучето:) Обядвах намазана филия с лютеница а преди малко нещо откачих и си слепвах обикновени бисквити с мед:)Утре плодчета

Я да видя защо се покрихте

Кой оплеска нещата? Всички на отчет. Аз започвам първа. Снощи, плодов, всичко мина добре, обаче се зачетах в един роман на Дан Браун и като ескалира напрежението към 23 часа и изадох един бонбон Линдт черен шоколад. Сега като си признах, дали е половин грях? Днес нито съм свалила, нито качила. Минус 9кг. Само в ханша съм смъкнала още 3 см. Остават 16 дни до втори воден. Жива умряла ми трябва още поне едно килце.

otchet

otchet:sled bel.den-2.200kg.sled 13 dni dieta.ne znam dali e dobre,no az sum mnogo dovolna!!!

Анжела

Добър ти е резултата. Зависи колко килограма имаш да губиш. Ако са много, по-бързо сваляш. Има хора свалят по 20кг за цялата диета, други по 8 (май не съм чувала за по-малко) Нали се сещаш, че ако си 60 няма как да се свалят 20. Слончетата като мен свалят по много :)

Req,slonche sum i az

Req,slonche sum i az..xixiixi.imam mn za svalqne,no mi e sefte,qvno pravq mn greshki v meniuto.4-5 kiltsa na mesets shte sa prekrasno da svalq .dano!!zatova postoqnno dosajdam i vi razpitvam,da se naucha!a i nqma s kogo da si spodelqm .blagodarna sum vi za vsqko mnenie i otgovor!vlizam po2-3 puti v neta,da vidq dali nqkoi e pisal neshto...dobre e,4e ima takava grupa.leka ve4er ot men !drugiq put shte se teglq sled plodoviq den!

А бе не мога да

А бе не мога да тръгна на път без да ви кажа добро утро:)Как сте днес момичета.Днес нали съм си поръчала обяда кой като мен хаха.А бе да си призная нямам търпението да си сготвя боб:( Но когато реша да е в менюто ми си купувам готов сварен и аз продължавам нататък с една дума бързо го готвя хаха.Хубав ден на всички ще вляза отново когато имам възможност днес

Ивка

После на мен казваш, че не се спирам :) Гледам пишеш, че обяда ти го сготвили. Като си тръгваш, да си поискаш за в къщи за вечеря, хахаха. Аз днес на плодове и слава богу, че след тоя хляб вчера. Утре ще видя дали Кантарев се сърди.

riba

riba e utre na dneven red.tsipura 6te qm,no ne znam moje li na furna ili nepremenno trqbva da e na skara?posuvetvite me

Направи си я на

Направи си я на фурна не е проблем.Аз утре ще пътувам но съм си поръчала да ми сготвят боб:) като отивам на гости ще ми готвят това което искам след като ме питат какво искам да ми сготвят няма да нарушавам я :))

mn vkusna stana

mn vkusna stana ribkata na furna!no...zabravih da se teglq,uvi!sled sledvashtiq plodov 6te e proverkata mi.veselo izkarvane na uikenda!

riba

riba e utre na dneven red.tsipura 6te qm,no ne znam moje li na furna ili nepremenno trqbva da e na skara?posuvetvaite me

Не мога да не споделя

Туй чудо с хляба стана страхотно. Отрязах го хоризонтално и го намазах с лютеница. Отгоре наредих маслини, черен пипер и чубрица. В тиган задуших лук, чесън, праз, печена чушка и магданоз. Изсипах сместа (ох това сега с две т ли беше? Егати филоложката съм, забравих да пиша на български) върху хляба и го запеках на грила на фурната. Сега лежа като бременна хлебарка и ми е едно хубавоооо...

Хаха браво бе

Хаха браво бе Рея и на мен ми стана доста тежко на корема ама минава:)

Добро утро.Рея

Добро утро.Рея ето защо това харесвам тоя форум,след като прочетох това което си написала веднага сменям менюто така че пилешко филе със салатка.Давам и обещаният отчет.До днес съм -3.500 надявам се след първият воден да стигна -5кг:)

Днес въглехидрати

Аз нали съм вече втори месец на диета, ами днес нещо не ми се пече. Имаме една пекарна Жар. Страхотен хляб вади. Купувам си един родопски с мерудия и ще го напълня с нещо. И шоколад съм си купила. Като го започна, дано се спра навреме :)

Реяяяя няма да

Реяяяя няма да се отървеш лесно от мен.Аз съм свикнала с тоя форум.Ти само свиркай кога ще започваш и аз се появявам:).Сега какво да правя като адски ми се прияло кремвирш с кашкавал знам че не е добра комбинация ама....ох имам време до утре.Днес денят мина добре:)

Ивка

Ти с твоя кренвирш, като моите яйца по панагюрски. Изчакай поне месец преди да правиш леки забежки. Забелязала съм, че ако си напреднала с диетата, малки грешки не те дестабилизират колкото в началото. Днес си обещала отчет.

otchet

othet:za obqd pitsa.slojih luk,gubi,maslini,dom.sos,kis.krastvichki,chushki i morkov.misleh,che shte q izqm tsqlata...xxaxa,no polovinata ostana za vecherq.mn beshe vkusna.ne bqh qla pitsa mnooogo godini,ta taq mi se stori razkoshna.az puk utre sum na plodov:portokali,mandarini i edin nar imam.dano izdurja bez hapvane mejdu tqh.ivche,chakam utre tvoq rezultat,v drugi den-moq!aaaaaa i chestit dekemvri na vsichki v grupata!!!!

Анжелка

В плодов можеш да ядеш на всеки два часа и след обяд можеш да смесваш плодовете. Все пак гледай да не смесваш сладък плод с кисел. Също можеш да ядеш фурми или смокини сушени и задължително една шепа сурови ядки. Може варена тиква с орехи, например. Ако ти втръснат плодовете, може зелена салата. Аз си правя рукула с различни видове семки. Въпроса е да не пригладняваш и да ти падне пердето.

.............

............. задължително една шепа сурови ядки, в комбинация с чаша чай. :D

ooo,mersii

ooo,mersii,mn mi pomogna.az 2 puti gladuvah mnogo,samo plod 3 puti tseliq den i nqkolko qdki orehi.

Добро утро на

Добро утро на всички.Днес плодов а това означава че ще съм сърдита на кухнята:)Рея браво бе радвам се много за теб.На мен ми трябват толкова килца до края на режима.Наистина стана раздвижване тук.Моля ви пишете че ми действа стимулиращо.Утре ще се претегля да видя и аз какво съм постигнала

Ивкааа

Дай да се разберем с тебе. Отслабни пет килца и догодина пак пет, че да си ми другарче. Ами тъй, де ако приключиш тази година аз какво ще правя догодина.

Gacony

И твоята рецепта ще пробвам, благодаря че сподели.

Ехоооо

Ма вие сте се разсипали да пишете. Браво на вас. Аз днес бях на белтъчини. Направих си пиле с лук, чесън, праз, чушка, кисели краставички и домати. Голямо ядене падна. Обаче тази сутрин се притеглих и съм 9 килца надолу. И аз като Ивата се тегля след плодов, сутрин на гладно. Купих си един кантар с безжична връзка и всеки път изпраща инфото на телефона ми. Голяма техника ви казвам. И мазнини мери и мускулна маса и кво ли не. Голяма мотивация. Ако докарам до минус 10 до втири воден ще съм много щастлива. Утре, боб.

zavijdaaaaam...

zavijdaaaam....9 kiltsa??super e!

utre-vugl.den

utre-vugl.den,shte pravia pitsa.chushki,maslini,dom.sos,luk.....drugo??aaa gubi moje...shte q razdelq i za vecherq da ima.dobre li e spored vas????da spodelq:az sum domakinq,koqto si e v kushti i vse misli kakvo da hapne...no sega sum reshila da buda tvurda sus sebe si.blagodarq,che spodelqte !vlizam v neta po obqd,dokuto muja mi spinka i ve4er okolo 21,vseki den!

Анжела

Добре ти е менюто. Не пропускай салатата защото имаш нужда от сурови зеленчуци за редовно ходене до едното място. Иначе ще се издуе шкембенцето :)

zelenchutsi

zelenchutsi surovi mislq moje vseki den,nali?dori v plodoviq??ili ne sum razbrala mn dobre?

Sevci много

Sevci много хубаво става с праз и гъби миналата год.съм си правила.А сега само да споделя че и 2 ми половинки станаха страхотни.Имах малко съмнение към карфиола но аз бях го овкусила с малко уни сос и стана перфектно:).А бе то от 1кори може да се направи доста хубав обяд вече когато реша ще слагам всякакви зеленчуци няма начин да не стане вкусно

Радвам се за

Радвам се за теб, утре ще ги пробвам!

Добро утро

Добро утро хайде сънливки къде сте.В момента си приготвям обяда:).2кори за баница с плънка от праз лук и печени чушки.Но половината с това а другата със задушен карфиол и морков.Просто като слагах плънката направчих 50 на 50хаха ще споделя какъв бъркоч съм забъркала:)

Здравей Ива, аз

Здравей Ива, аз съм един ден след теб и като прочетох поста ти се изненадах от това което си намислила за днес, защото аз го мисля от два дена да го направя, но с тази разлика, че плънката ми ще е с праз лук и гъби задушени, а за днес ще си приготвя праз лук с ориз :).Споделяйте моля, че да ни е по лесно. Миналата година си правех пълнени чушки с ориз и гъби с малко чесънче и поляти с доматен сок(беше се харесало и от други диетуващи).Давайте идей.Хубав ден на всички!Не забравяй да споделиш направеното.

Аз щом съм в

Аз щом съм в режима постоянно влизам тоя форум на мен ми помага много.Само като добавя че работя на смени и за това съм в различно време тук но това не ми прече най малко по 2 пъти да влизам

Аз влизам по

Аз влизам по няколко пъти, сега съм в майчинство и съм си вкъщи.Когато я правих преди години диетата форума беше много активен, но не ми оставаше време за коментари ,тъй като ходех на работа и имах малко дете,но надничах да видя кой какво е споделил и се мотивирах повече.