Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте приятели!

От няколко дни нямам време да пиша, но успявам за бързо да проверя как върви разговора в групата. И аз съм на въпросните тройки и също мога да кажа, че нямат почти никакъв ефект- само дето вече ми става зле като се сетя, че идва плодов ден, а ми беше любимия. Моя последен воден ден е на 01.04.И аз като Гацони се бях стреснала, че съм си объркала дните, но разбрах, че нещата са верни. С всички сили ще издържа и третия воден ден и след това се надявам да ми е по-лесно със захранването. И при мен от началото до сега съм на минус с 14 гк., което за мен е супер резултат. Гонех цифрата 56-58, а в момента съм 60кг. Ще се задоволя и с тях, защото и така изглеждам и се чувствам добре.Да си призная и аз в последно време имам доста прегрешения - я с чашка вино, я с чашка бира, но от време на време. Само дето плодовият ден го направих плодово-зеленчуков, защото вече ми втръснаха плодове в следствие на тройките и в плодовия ден си позволявам зеленчуци на скара. Не знам дали е голям грях, но това е положението. Тук вече съм се предала. Гацони - ако можеше да ми изпратиш една купичка от твоята супа, щях да съм ти много благодарна. За сега това- утре ще ви проверя.Хубава и спокойна нощ.

Здравейте

Здравейте група! Искам да споделя със вас една рецепта която открих за постни катми днес съм на въглехидрати и изпробвах рецептата и много ми харесаха,ето я и нея. Необходими Продукти брашно - 1 ½ ч.ч. типово, вода - 2 ч.ч. топла, мая - 15 г, захар - 3 ч.л., сол - 1 к.л., олио - 1 с.л., масло - за намазване на катмите и тигана Приготвяне на Катми без яйца Размийте маята с 1 ч.л. захар и половин чаша хладка вода. Изчакайте да шупне. Разбъркайте брашното с чаша хладка вода, захарта и сол и добавете шупналата мая. Сипете 1 с.л. олио и оставете на топло да втаса. Трябва да увеличи доста добре обема си и да стане на шупли. Загрейте добре намазнен тиган и излейте 1 голям черпак от тестото. Трябва да е дебела поне 6 мм. Щом стане на сухи дупчици, обърнете катмата. Готовите катми се мажат с масло и се поднасят със сладка или солена гарнитура. Аз ги хапнах с шоколад.Добър апетит.Успешен ден. :))

Thanks. 6te ia probvam.

Thanks. 6te ia probvam.

Колко само съм

Колко само съм щастлива днес! Започнах диетата преди точно 10 дни и днес съм минус 2 кг. И все пак не бях напълно стриктна - два пъти си позволих да си пийна вино, но съм решила да го отбягвам на всяка цена. За празниците обаче се прибирам в България и тъй като все още не съм опитала миналогодишното вино, се надявам да му устоя... но всички знаем колко е опасно по Великден удома, нали :( Някой друг, който ще се опитва да държи фронта и по празниците, за да се самосъжаляваме заедно?

Bravo na teb. Prodaljavai

Bravo na teb. Prodaljavai vce taka. Na men mi e 6 den dnes. Az 6te se prebiram v BG za edna sed. kraia na Mai, za abiturenskia bal na plemennika mi. Re6ila sam da sam strikta, I da moga da se sloja v niakoia hubava dre6ka. A dokato sam tam 6te darja fronta. Po praznitzite az re6ih da sam na rejim. Za men vseki de e Velikden, taka 4e sam sigurna 4e 6te izbutam plogoviat den v nedelia a v ponedelnik agantze. :)

Здравейте :)

Здравейте :) Наскоро започнах диетата - на 16-тия ден съм. Висока съм 161 и бях 63 кг :) Сега съм с 3 кг по-малко :) Исках да Ви попитам кога мога да правя 4 3-ки, вместо 3 4-ки :) и кои дни пропускам :) Благодаря Ви предварително! Успех на всички:)

Pozdravlenia. :)

Pozdravlenia. :)

Дани ,нищо не

Дани ,нищо не съм получила ,незнам защо така.Дали сме много Недялки.Ако не ти е проблем да ти пиша ли пощата ?Да пробваме пак ,все пак благодаря.Приятна вечер.До скоро.

Здравейте,Слави

Здравейте,Слави ,Рея ,Ивка,Дани.Пак нямах връзка с вас ,заваля по силно и ме изключват.Рея ,Слави браво бе хора ,браво чудесни резултати ,аз само 5 до тук така и ще завърша сигурно.Шестицата ту се покаже ту се скрие и така ,продължавам си пак нататък докъто не я затвърдя.Това е за сега ,успех на всички.

Здравейте най

Здравейте най после и аз да се включа.Преди малко се стреснах че съм объркала нещо дните,можете ли да си представите че просто гледам календара цяла седмица назад хаха тая моя работа не съм разбрала кога минават дните.Е поне на 2.04.ще пътувам за Русе а ми се пада б.д това ми харесва.Тая година тия мои пътувания започват по рано и ще има да си калявам ината:)

Крем супа с броколи, картофи и моркови

Днес ядох крем супа с броколи, картофи и моркови. Останах страшно доволен. Ето ви рецепта да пробвате. Продукти: за 6 порции 1 глава броколи 2 големи картофа 1 морков 1 глава лук 3 скилидки чесън босилек сол 3 с.л. олио /зехтин/ черен пипер магданоз Рецепта: Броколите (1 глава) се накъсват на розички, накисват се в подсолена вода за 2 часа и се измиват. След това се слагат във вряща подсолена вода и се бланшират за 3 минути. Изваждат се от водата и се отцеждат. Половината от тях се пасират. В друга тенджера се сваряват в подсолена вода обелените картофи (2 големи) и морковът, както и главата лук – цяла. Лукът се изхвърля, а картофите и морковът се пасират и се връщат в бульона, който трябва да поври няколко минути. Добавят се пасираните броколи, босилекът и ситно нарязаният магданоз, счуканият със сол чесън (3 скилидки) и олиото. Преди да се снеме от котлона супата, в нея се добавят останалите розички от броколите. Поднася се гореща. Да ви е сладко!

Thanks Gacony. 6te ia

Thanks Gacony. 6te ia napravia niakoi pat, no 6te pasiram I luka. Iskam da ti kaja 4e tvoite komentari me nakaraha da se zamislia I tozi pat da zavar6a plana striktno. Iz sa6to, kato se zahvana s ne6to go dovar6vam. Ne znam za6to na niakolko pati se provaliah sas 90 dnevnia plan. No na pravilnoto vreme pro4etoh dosta nasar4itelni komentari I sega sas grupata e po lesno. Blagodaria na teb I vsi4ki ostanali. Verji xx

Гацони добра

Гацони добра идея за следващият път на варивата ще си я приготвя,понеже от утре съм 1 смяна и си приготвих вече менюто.Е и аз имам супичка но с гъби,морков,лук,чушка а бе каквото имах под ръка но стана доста вкусна.Така си приготвям зеленчукова супа за 3 дни да не е само суха храна

Hi na vsi4ki. Mnogo sam

Hi na vsi4ki. Mnogo sam 6tastliva. Sutrinta ne se starpiah I se premerih -4 kg. sled parvata 4etvorka. Ot4et za denia: 8:30 - 1 x iabalka, 12:00 - 1 x iabalka, 1:30 - 2 kupi tarator sas 1 Weetabix, 17:00 - 1 kupa tarator + 1 Weetabix. Tolkova sam dovolna ot rezultata 4e re6ih drugata nedelia - velikden da sam po plan na plodove, da ne smeniam. Ponedelnika ni e po4iven den I togava 6te si hapna agne6ko. Utre 6te hapvam salata sas varen oriz. Uspeh na vsi4ki. Verji xx

Еее бравоо на

Еее бравоо на теб много се радвам и благородно ти завиждам хихи кога беше я започнала ти аз още не съм се притеглила смятам на 10 ден и дано имам добър резултат. Успех за напред!

Hi Reni. Az ia zapo4nah na

Hi Reni. Az ia zapo4nah na 25/03. Dnes mi e 6 den. Az 6te se meria edin pat na sedmitza (ponedelnitzite). Mislia 4e ti pravi6 dobre na 10 dena. 4etoh niakade 4e e hubavo da ne se meri6 mnogo 4esto (za da ne se stresira 4ovek), no kogato dostigne6 do jelania rezultat savetvat vseki den da se sledi tegloto, I ako zapo4ne da se poka4va da se premine na 6 iabalki na den dokato se svali. Az sam sigurna 4e I tvoia rezultat 6te e super.

Надявам се и аз

Надявам се и аз да имам добри резултати.Днес на мен ми е 7 ден и ден разлика ни дели а ти си отслабнала вече с 4кг за което шапка ти свалям но аз маи изобщо още не съм премерих се снощи но просто ей така с пълен стомах а не се прави така и даже бях е 1 кило повече но не го приемам това мерене за коректно. А ти това със 6те ябълки къде го чете аз не знаех за това,но е добър вариант.Мерси.

Славе, Нели, Дани, Мими

Прибрах се по живо по здраво. 11 часа полет, направо се побърках. По едно време ми се искаше да сляза да бутам да стане по- бързо. Тази сутрин се притеглих и съм - 16кг. Сега чакам последен воден на 4-ти. За мой късмет се пада пълнолуние. Хубав ден ви желая.

Super rezultat Rhea. Bravo.

Super rezultat Rhea. Bravo.

Браво на теб!

Браво на теб! Стриктно ли спазваше всичко през цалото време, за да постигнеш тези килограми? Аз също много се надявам да сваля поне 15, пък дано и повече, че имам около 20 излишни :)

браво,Рея

Чудесен резултат,а за пътуването важно е че си стигнала жива и здрава.Лека от мен.

Рея браво на

Рея браво на теб миличка

Група забавих

Група забавих да попитам утре съм на тестени изделия,знае ли някой рецепта за палачинки с газирана вода които да са вкусни да не станат едни никакви :)) чудех се дали и катми без яйца да направя споделете някоя рецепта моля ви. Мерис!

Здравей,Рени

Ети ти рецепта за постни палачинки : 1 ч.ч газирана вода,половин ч.ч. олио,1 кафеена лъжичка сода бикарбонат,една ванилия и щипка сол и една к.л. захар,2 с. л с връх брашно. Всичко разбъркваш хубаво/ако ти се вижда рядко досложи още малко брашно/,тигана се намазва с олио и се пържат палачинките .Това е за 3-4 палачинки. Успех !!

И аз ти

И аз ти благодаря, Славе! Тази вечер съм на палачинки. :-)))

Много ти

Много ти благодаря Славе,надявам се да се получат!

Браво Вержи

Браво Вержи смело напред! Аз днес съм на варива ще си хапна картофена яхния.Може ли някой да даде съвет как правилно да си разменяме дните? Мерси предварително и много минуси пожелавам на всички.Успешен ден!

Zdraveite grupa

Barz ot4et za denia. 08h - 3 x mandarinki, 12h - 3 x malki banana, 16h - 2x iabalki, 5h - 50 gr surovi slan4ogledovi I tikveni semki mix. I sega predi liagane 3 x mandarinki. Denia mi mina hubavo, no po edno vreme mi be6e malko nervno I mi se hapva6e ne6to, no se zalagah s 4a6a voda. Dokato sapruga mi I dvete mi da6teri4ki si hapvaha prigotvenoto kari s orizet az si hapvah semkite. Vajnoto e 4e mina bez izdanki. Ostavat samo 86 dena. Dnes si kvasih kiselo mliako I utre 6te pravia tarator sas Weetabix (ot sorta na tritzi). Mmmmm s netarpenie o4akvam obiad I ve4eria. Tova mi e parvia tarator za godinata. Otkrivam letnia sezon.:) Yspeh na vsi4ki

Pri nas e o6te po staroto

Pri nas e o6te po staroto vreme 10:51 pm. Da ne si pomoslite 4e ne spia (zabeliazah 4e komentara mi e sas 4as 00:51). ;)

До Недялка

Наде, пуснах ти таблицата, виж си фейса!

Даниела78,

Даниела78, изпрати я и на мен, моля те! https://www.facebook.com/ Vasil Katincharov

Ден 40 -11 кг

Ден 40 -11 кг отдавна чета но сега вече се включвам.поздравявам всички за резултатите

Super rezultat. Mnogo

Super rezultat. Mnogo nasar4ava6t.

Прекрасен

Прекрасен резултат възхищавам ти се.Браво,браво продължавай все така!

Славе, привет и от мен!

Твоите резултати са направо мечта за мен, аз съм на 31-ви втори воден, и ще се премеря чак на следващия ден, така че не знам в момента как са ми минусите. Обаче по дрехите се вижда вече доста добър рзултат. Едни неща, дето ми бяха опънати като втора кожа сега имам място за още един крак :))))) Вярно, че някакъв хърбав крак, но все пак мястото е доста. А третият воден ми е на 1 май, та оттогава в следващите месеци по време на захранването и след него, разбира се - нали ще минаваме на изцяло раздело хранене завинаги - се надявам да си облека и чудните летни дрешки, дето не мога да ги сложа от 2012-та. Браво на теб за тези -14!!!! Продължавай така да мотивираш всички ни, ще свалиш и другите, дето си решила, вярвам в това!

Здравейте,Група

Аз за радост,днес съм почивка и имам време да ви изчета :)Славе и аз като теб съм към края,5-и ми е 90-я ден.Видя му се края,тези дни аз карам тройки вместо четворки,може някои да си спомня...но няма ефекта който очаквах :( Килограмите си стоят все така 64,не трепкат надолу...то добре,че и нагоре не отиват :)Надявам се като мина последния воден,който е на 2-ри да се усети по-очевидно.Иначе си мисля,че може би тези кг са ми някакво оптимално тегло и затова не свалям толкова лесно още надолу.То и да си посипя главата с пепел,че малко и прегрешавам напоследък.Дано като почна захранването да има още кг надолу,аз съм решила и на новолуние или пълнолуние да права по един воден ден.Какво ще кажете.Леки и слънчеви почивни дни,група.Много ви се радвам,че станахме така голяма и поддържаща.Успех и много минусчета.

Добро утро на

Добро утро на всички.Днес на плодчета.Сега си правя едно кафенце и понеже няма време да си го пия в къщи грабвам кучето и на разходка малко, че то не остана време.Днес отново на работа:(

Добро утро на всички

Нелка,Иве,Гацони,Изома,Гери ,как сте? Аз бях на работа цялата седмица и не съм влизала,защото се прибирам много късно. Иначе моят режим е вече към края. На 31 ми е последният воден.Тази сутрин се премерих и съм - 14 килограма. Въпреки ,че не бях много стриктна ,имах прегрешения и все пак е много добре. Аз имам много да свалям ,така ,че ще се боря доста време.След захранването,ще се опитам да я повторя още веднъж. Пишете вие как сте? Пожелавам ви много хубав ден !!!

Славе, браво,

Славе, браво, чудесен резултат си постигнала! На захранването ти пожелавам да махнеш още някое килце и да остане малко за следващата врътка! ;)

Славена, тук

Славена, тук съм! :-)))) Днес съм на белтъчен и включих към яденето малко парче от пълнозърнеста франзела. Ядох сварен пикантен език, със сос от гъби, домати, лук и моркови + подправки. Много вкусно! Чакам с нетърпение 24-ти април, за да свърша тази диета и започна захранването. И аз съм 14 килограма минус до момента, но не се чувствам щастлив. Не може един мъж 182 сантиметра висок, да тежи 76 килограма. Приличам на затворник от концентрационните лагери. Ще увелича количеството храна при строго спазване на диетата, разбира се. Спирам с чая от джинджифил. Вода по 2 литра никога не съм пил, няма и да пия. Не ми се пие. Това е в общи линии при мен. Ако можеш да ми кажеш как да кача 3-4 килограма, казвай! И не ни забравяй след 31-ви, моля те! Влизай и споделяй! Хубав ден!

Гацони, да ти

Гацони, да ти имам проблема с килограмите...казвам го шеговито. ;) След като вече имаш повече свалени, отколкото желаеш, можеш да пристъпиш към етап захранване, за да не сваляш повече килограми. Чела съм, че хора, които нямат много за сваляне правят точно това, защото все пак трябва да изглеждаме здравословно слаби, а не като болни. Успех!

Мерси за

Мерси за съвета, Даниела! Страхувам се, да не стана жертва на "йо-йо"-то, при прекъсването на диетата. Въпреки, че спаднах на 75 кила, ще я докарам до край, но с увеличаване количеството храна. Ти какво мислиш?

Славе радвам

Славе радвам се че се появи аз те разбирам много добре какво е да нямаш време,въпреки че твоята и моята работа нямат нищо общо.Ето снощи се прибрах в23часа а днес съм от 12 на работа а и от другият месец като започна и със пътуванията отново ще загубя ориантацаия за дните.Всеки ден ще ми се струва че е понеделник:)На мен първият воден ми е на 6 април.Е Славе и занапред ще се срещаме тук защото знаем много добре че режимът е супер

Oh, o6te edin

Oh, o6te edin vapros:'ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ' - Tova e tzitat ot primerno meniu za vaglehidraten den (?????) Nail plodovete triabva da se iadat samostoiatelno.

Гацони

искам да ти се извиня за нещо.Аз по принцип съм доста заета и тая вечер като чета назад виждам че си ми задал въпрос а си останал без отговор,тоест как си приготвям елдата.Аз си я приготвям все едно готвя леща но си прибавям и гъби понеже ги обичам много а тях може да си хапвам и в трите дни:)

Благодаря ти

Благодаря ти Иве! Ще намеря някоя рецепта в нета. Може и утре. Хубав ден!

Дани ,от

Дани ,от Хасково съм .Отишла е някъде другаде.Нищо все пак благодаря.

Група

Група привет.Днес що годе избутах плодовия ден доста ми беше гладно защото ми е първия плодов,надявам се за напред да минава по леко.Та въпроса ми е следния днес съм хапнала 3 ябълки и 2 банана,видях че може и ядки и си взех бадеми само че бяха със сол и не 30 грама колкото дават и си хапнах 80гр едно пакетче и прегреших фатално ли е моля ми кажете?

Аз си вземам

Аз си вземам солени, печени фастъчени ядки, обелвам ги и ги ям. Точно така ги харесвам. Имам много орехи в къщи, но не са ми по вкуса.

Следващия път

Следващия път си вземи сурови ядки. Аз хапвам от тях.