Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте,режим

Здравейте,режимни дами.Аз съм нова и от днес започвам и аз режима.Надявам се със вашата подкрепа да го изкарам до края и да се радвам на добрия резултат евентуално

Здравейте,режим

Здравейте,режимни дами.Аз съм нова и от днес започвам и аз режима.Надявам се със вашата подкрепа да го изкарам до края и да се радвам на добрия резултат евентуално

nova 90-dnevna

i az sum nqkude za 20-ti noemvri.no suvetvam da si iz4islim pone nqkoi praznik da ni e belt.den,4e minalata godina ne beshe.moje bi shte se vkliu4at Sevcy,Ivka,Rhea...te sa za tozi period!do togava da se suberem grupi4ka

Аз започвам на

Аз започвам на 24 ноември,защото изчислих,че на 31 декември се пада белт.ден.А иначе ако започна на 22 белт. ден е на 25(ако съм броила правилно).Този път съм решила още по-сериозна да бъда,та дано да сваля поне още 7-8 кила....

privet

az nanovo se hvacham. ima li jelaeshti da se sledvame ? :)

Здравей,Еми!И

Здравей,Еми!И аз искам да започна режима отново,но още се захранвам. Общо взето съм свалила малко ,защото не спазвам захранването стриктно и трябва да почна новата врътка чак на 20 ноември но съм навита и сега да започна. А на теб ти пожелавам късмет!

Момичета,как

Момичета,как върви захранването,споделете нещо.При мен всичко е наред.Сутрин съм на плод,а после гледам да спазвам разделно хранене.Един ден в седмицата съм на плодове и мисля да правя пак по един воден в месеца.За 2 седмици съм свалила още 1,500 което е супер за мен.Е хайде лека вечер от мен.Кажете нещо и вие!

Да ви се отчета

Да ви се отчета групичка, след 3- ти воден съм минус 9,700кг.,радвам се за постигнатия резултат и ще чакам да се отчетете и вие.Лек ден на всички!

Малко съм

Малко съм разочарована резултата ми е -9 кила,а исках 15 но и с този резултат ще се задоволя.Сега е важно захранването и имам един въпрос,Севчи.Може ли да повторя диетата след 2 месеца,вместо след 3?Аз вече се информирах за захранването,но ако имате възможност може от време на време да си пишем как върви...Сега е ред на Анжито да сподели нещо!Лека вечер засега!

Grupa utre sme na voden

Grupa utre sme na voden drijte se, i da spodelite rezultata , az nqma da moga da se pohvalq s koi znae kakvo , no i tova e ne6to. Uspeh!

Хей ,групата

как сте? Аз напоследък нямам никакво време да пиша. А пък и нямам никаква промяна в кг-те въпреки,че се храня доста оскъдно заради адската жега.Пак ще се надявам на водния,но едва ли ще има кой знае какъв резултат.Споделете при вас ако има някаква промяна.Ще чакам да пишете когато можете!Днес бях на наденички и салатка,а утре ще ям лещичка.Лека вечер засега!

Здравейте

Здравейте група,да ме извините че не мога да влизам във форума, но не си мислете че съм се отказала :)от водния ден до сега не съм мръднала да се надявам и това да стане, но съм убедена че ще се получат нещата. Днес за обяд крилца на фурна със салата , а за вечеря ще го мислим. Най ми е добре на плодовия ден, така неусетно минава денят ми, малко и до нагласа ,че няма да ям и така :)Лек ден на всички във форума желая и няма отказване!

Bravo na teb, Kate. Nie

Bravo na teb, Kate. Nie trugvame v Chetvurtuk, no ot okolko njakolko dena sum suvsem izvun programata, i az ne znam kakvo stana! Ne samo ne otslabvam, no sum otnovo nad 7micata :-( Opleskah ja mnogo,i znam chec na moreto njama da sum primerna sushto, ta maj shte ja zahvashtam nanovo kato se priberem na 19ti. Do skoro i lek den na vsichki :-)

Здравей,Теди!

Здравей,Теди! Не знам дали е добре да почнеш диетата отначало или да изчакаш водния макар и с прегрешения.После ще си я продължиш пак,а може да имаш и спад но ти си преценявай.Аз съм твърдо решена да я изкарам докрай,след това захранване и зимата нова врътка,докато не стана колкото искам кила.Утре съм на плодов.Е хайде приятно изкарване на морето!

Добър

Добър вечер,момичета!Аз вчера се върнах от почивка и затова не съм писала.Е прегреших няколко пъти,но въпреки това съм свалила 2 кила,та общо станаха 8 дотук.Сега се надявам до края поне още 5 да станат.Хайде,сега ще чакам вие да се похвалите(за Анжи разбрах):

Momicheta, dobro utro i ot

Momicheta, dobro utro i ot men. Bravo za zagubenite kg! Az dnes sled plodov se preteglih, obshto vzeto napredvam nazad! 2 sedmici neseriozna i 3kg nagore! Mnogo sum razocharovana ot sebe si! Vyglehidratnihja den mi razvalja vsichko, zashtoto togava se otpuskam i jam i pija vsichko, za koeto se setja! Ostavat me 10ina dena do morenceto, ne mi se misli kak shte sledvam reshima kato sme tam! Leka nedelja i uspeshna sedmica ot men.

Теди,всеки се

Теди,всеки се изкушава,ние всички сме пухкави,защото нямаме воля.Аз и в къщи се отпускам,а пък на морето...Даже си мисля,че може би ще си остана гладна и дебела.Засега съм доволна и не греша.Днес бях на леща,а за утре си направих лучник.Лека вечер засега!

Bravo na teb, Kate. Az i

Bravo na teb, Kate. Az i dnes se opleskah! Mnogo sum demotivirana! Utre e nov den, shte go mislja pak!

Отчет!

И при мен резултата не е много добър!Общо до тук -6кг,но колкото толкова.Аз съм доволна от себе си.Все пак имаме още 1 месец и 1 воден.Искам докрая поне още 6-7 кила да сваля.Нали е възможно това?

След толкова

След толкова много прегрешения във втория месец общо 7 кг. след водния, другата седмица и сватби почват не знам какво ще правя ще се постарая да не прегрешавам. Анжи колкото толкова, ще я изкараме докрай, но обезателно този път ще направя захранването. Кате, чакам и теб да кажеш какво правиш :)

nishto osobeno

ot na4aloto sum minus chetiri kiltsa.tolkova za neseriozni hora!i tova e ok za men!

Момичета вчера

Момичета вчера глад,днес глад и направо не се издържа вече.То не бяха кафета,сокове и яко вода.Ужас....

2i30....

zapo4na se...stomaha mi pravi ,,tsigu-migu...,,vie kak ste,momi4eta?

Как минава

Как минава плодовия ден момичета,ще удържим викам аз няма накъде, иначе лошо ни се пише :)Минаха двата месеца ще мине и другия, но захранването също е важно, аз допуснах грешка предният път , като не го направих :(Не мисля да повтарям грешката си!Лек ден и отчети в събота искамммммммм :*

dnes-mnogo

vkusen lu4nik si napravih!dove4era pak plius malko shokolad...i tova e.utre-plodov,v petuk-voden!!!shte se qde 4ak v subota...xixixi..shte durjim fronta KATE,mnpgo mina malko ostana,q...

А така

А така Анжи,поздравления за лучника,добра идея за следващия въгл.ден.Знаех си,че не сте ме изоставили.Сега да се оплача,цял ден съм със температура,нищо не ми се яде,но не знам утре как ще карам плодов и после воден.Пих лекарства и дано се оправя,че.........

da ti minava

po-burzo ti jelaq!aide,4e mn glad ni 4aaka...xixixiiiii

oh...

az sun neseriozna rabota ..vse si tursq opravdaniq..4akam vodniq-na nego se nadqvam..

А-а-а без грешки

А-а-а без грешки повече било каквото било,стягаш се и продължаваш.Вземи пример от мен(не че съм отслабнала хи-хи)и Севчито,влизаш в ритъм и след водния всичко ще е наред.Трябва да стигнем до финала,аз все пак разчитам на вас и на Теди!Аз утре ще съм на спагети.Лека вечер,момичета....

До Анжи, Катя и ...

Здравейте групичка, не сме се покрили Кате, изглежда всички сме по задачи някакви. Аз след толкова нарушения най- накрая мръднах с цели 300 грама, бях в застой, а след нарушенията които бях направила дори бях качила.Надявам се да се пооправят нещата, продължавам без да се отказвам, знам че греша като си похапвам и хляб на всяко ядене но какво да правя, много работа много нещо и високо кръвно имам няма да издържа иначе и с малко дете лудвам, добре че баткото е на градина.Днес бях на таратор и гъби, а за вечеря телешко и салата. Лек ден на всички!

Севчи признат

Севчи признат грях не е грях.Хлябът е голяма грешка,а при мен проблема е пък количеството на храната.Аз сега съм го намалила много пък ще видя по-нататък дали ще има резултат.Сега е ред на Анжи да пише какви ги върши.Днес бях на пилешки пържолки,а за утре боб на фурна със салата...Хайде лека вечер от мен!

Успокояваш ме

Успокояваш ме Кате,първият път преди 4 години бях много стриктна и свалих 23 кг, сега искам поне 5-6 кг още и ще се чувствам по добре.Лека вечер и от мен!

Otchitam se sled vodnija

Otchitam se sled vodnija den- nad 2kg za denja, obshto dosega ot 12ti Juni- malko nad 6kg! Vodnija ne beshe tolkova zle, vecherta predi sun me ponabolja stomaha samo ot glad ama ne mnogo. Dnes sum na ribka sus salat ili kashkaval i salatka, a mozhe i jajca s cushka i sirene...no purvo kafence s mljako :-) Lek den na vsichki xx

bravo!

prekrasen rezultat!uspesno produljenie!

Blagodarja mnogo Anjela :-)

Blagodarja mnogo Anjela :-)

Браво

Браво Теди,резултата ти е страхотен,да можех и аз да го постигна щеше да е супер.Аз днес на баница със спанак,а за вечеря сега ще измисля нещо.Утре съм на плодове и пак ще се тегля,дано има някакъв резултат.Засега лека вечер!

Blagodarja mnogo, Kate! Shte

Blagodarja mnogo, Kate! Shte go postignesh i ti! Koga vi e na vas drugoja voden?

И аз искам

И аз искам такъв резултат.Следващия воден е на 21-ви и след него ще се похвалим и трите ха-ха...

Sus sigurnost, Kate. Oshte

Sus sigurnost, Kate. Oshte samo 9 dena ostavat :-)

Аз не знам

Аз не знам какво да кажа.Сутринта се премерих,няма никакъв резултат и пак съм на ръба на отчаянието.Дайте някакъв съвет,защото си мисля,че при мен разделното хранене не действа и сега ми остава да чакам водния ден.Ако и тогава няма резултат,не знам какво ще правя............

Kate, da ne bi da zadurzhash

Kate, da ne bi da zadurzhash voda? Piesh li dostatuchno voda? Kolichestvoto na hrana namalila li si? Ne se otchajvaj, ti si "dvigatelja" v momenta i bez teb ne mozhe! Spazvash li razstojanieto mezhdu hranenijata? E-pregrudka ot men i smelo napred, tolkova mnogo si izdurzhala, ne mozhesh da se otkazhesh sega!

Теди,не знам,аз

Теди,не знам,аз също си мисля,че задържам вода.Пия някъде около 2 литра вода.Спазвам интервалите между храненето стриктно,но не съм сигурна за количеството на храната.Може би там ми е грешката.Вчера и днес имах гости и не съм прегрешила,утре ще съм на плодове, а в други ден ще намаля още храната и това е......

Njama nachin da ne trugnat

Njama nachin da ne trugnat neshtata! Az na plodovija sum naj-nedisciplinirana, che mnogo obicham plodove (mesham gi ponjakoga)! Snoshti mnoooogo zgazih luka, dnes sum na variva i shte se ogranicha mnogo za nakazanie, shte karam samo na po edin varen kartof za vecherja i objad, a za zakuska- dinja. Na tvoe mjasto bih zarjazala kantara sega do vodnija den, Kate. Izvadi njakoi stari dunki, deto ne si gi nosila ot 8mi klas, i po tjah precenjavaj! Ajde lek den i ot men.

Направо така ме

Направо така ме разсмя със дънките(имам много стари)и незнам дали някога ще ги обуя.Ако не след този,то след последния вече ще съм слаба ха-ха,поне се надявам!Ти поне ме подкрепяш,че моята група ме заряза.Дано след водния поне да се обадят.Днес ще се измъча на плодове,но утре няма да е така...

Az imam sumati i stari

Az imam sumati i stari dreshki deto za nishto na sveta ne bih izhvurlila, i chesto se opitvam da se vmukna v tjah hahaha. She uspeem, mila :-) Usmihvaj se! A tvojte druzhki shte se pojavjat i te skoro. Leka sedmica. XX

Къде се

Къде се покрихте бе хора няма ви никакви.Толкова ли нямате време за 2 реда,то всеки иска да чете,а никой не пише.Анжи,Севчи да не би да сте в нарушение или нямате никакво време.То и аз съм по цял ден на работа,но по-късно намирам време да пиша.Днес изкарах на плодове,а за утре си приготвих риба,но като стана сутринта първо ще се премеря...Хайде сега лека нощ!

Ето ме и мен

Ето ме и мен след дълго отсъствие. То не бяха нарушения не бе чудо все поводи.От няколко дена съм във форма, плодовия го изкарах, вчера ветрило от патладжани и таратор, а за вечеря кюфтета със салата..Днес яхния картофи с грах, няма отказване, просто много работа, зимнина и така.Успех на всички!

Ле-ле вече си

Ле-ле вече си помислих,че съм сама.Е аз и сама ще продължа,трябва спешно да сваля кг,че догодина децата са абитуриенти.Ако сега не сваля колкото ми трябва,след захранването ще повторя диетата,че сега не съм свалила и грам.Аз днес също бях на картофена яхнийка,а за утре ще е спагети и кексче....току-що го извадих.

Zdravejte i ot men. Imam

Zdravejte i ot men. Imam problem s vlizaneto vyv foruma or laptopa mi na rabota, ne me puska da vjaza, a kato se pribera sum na njakolko fronta, che i remont zahvanahme. V zastoj sum, veche 2 chetvorki nishto ne sum svalila :-( Dnes bjah na beltuchen, utre kartof s bob ot konserva. V ponedelnik mi se pada vodnija den, ne znam kak shte go izbutam, ot sega go mislja!

Знам,че лятото

Знам,че лятото има много работа,но от време на време трябва да си пишем.И при мен нещата се закучиха и не мога да мръдна под 70 кг.Теди мога да ти кажа,че водния не е толкова труден,важното е,че след него има резултат.Като мине ще се отчетеш!Успех!