Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте

Здравейте група как сте момичета,аз днес бях на работа и след това ходих за абсорбатор моя взе че изгоря:( но без това не може.Утре варива а дъщеря ми е рожденичка и ако знаете какви торти прави ммм а бе пак ще си вземам за вкъщи за следващият ден.

Ивка

Да ти е жива и здрава щерката. Днес като си на варива, значи само един ден ще чакаш за тортата. Няма страшно. Нали беше казала, че и дъщеря ти започна диетата. И тя ли е инат като мама?

Ехо

Страхотна пица измайсторих :) Като разстлах тестото в тавата го разрязах на три предварително. После сложих плънки според любимото на трима ни и разрешеното ми на мен. Всички си облизахме пръстите. Сега отивам и си купувам поне три пакета от това тесто за пици дето го открих вчера и го слагам във фризера.

Rhea

Rhea,kak moga da si mahna familiqta ot komentariite.ne znam kak,a ne iskam da se vijda...pomognete

Анжи

Предполагам не си си избрала "client ID" и за това ти излиза инфото което си вкарала в профила. В ляво, в лентата, като се качиш най горе избираш "профил". Появяват се три възможности. Избираш "редактирай". Ако ти се стори много сложно, просто си създай нов профил и си избери ID различно от името ти.

Ехо

Карам последните три дни. Днес бях на зеле с ориз. Купих си тесто за пица и утре ще правя със зеленчучи за мен, а на съквартирантите ще прибавя и кашкавал :) в момента обаче ужасно са ми се прияли пържени картофи и не зная дали и аз като Ивата с нейния джолан, да не си хапна малко. От бирата мога да се въздържа, ама мноооого ми се ядат тези пусти картофи. Имам и въпрос - с киноа, в кой ден мога да си направя салата? Втория, или третия?

Рея киноа е

Рея киноа е житно растение и според мен е подходяща за третият ден но някой друг има мнение нека сподели.Аз днес след работа отново по пътищата и сега се пребирам.Следващата седмица ще бъда три дни в Перник на фестивал на кукерите тогава ще видя как ще я карам:(

Момичета вчера

Момичета вчера ми беше воден ден и не съм свалила нито един килограм .. Отчайвам се :((

Анелия

След първи воден си свалила 7 кг, а не нито грам. Ива и Анжи са свалили 7кг след втори воден и не се притесняват. Съвсен реално могат да свалят още 5-6 кг. за последния месец. Колкото повече мислиш за диета и килограми, толкова повече блокираш. Организмът се бори със зъби и нокти да си остане в зоната на комфорта. Трябва да го излъжеш, че всичко е наред за да отпусне края и да започне да се освобождава от излишните килца, които според него съвсем не са му излишни. Той си ги е трупнал за да му е спокойно, един вид се е запасил. Не трябва да гладуваш, не трябва да се тормозиш. Не мисли, че си на диета. Просто си яж каквото е разрешено и си спазвай часовете между храненията. Скрий кантара и се притегли след втори воден. Дори и тогава да не е мръднало, не е страшно. Аз вече 4 пъти съм я правила диетата и съм имала застои от по 20-30дни.

Благодаря ти

Благодаря ти много сега като се замисля наистина си права.. :) Ще се притегля след втория воден ден

Ани не се

Ани не се притеснявай и аз бях така давах смело напред моля те и зарежи тоя кантар.Аз на моя понякога като му се ядосам и го изолирам

Скрих го този

Скрих го този кантар вече няма да се тегля до втория воден ден.. Хихи продължаваме напред :D

Рея е най после

Рея е най после на финала сега да не вземеш да изчезнеш ей нали си знаеш че съм тук и ще чакам за старта през февруари:)

Отчет

Завършвам с една цифра която се повтаря три пъти. -14 и килограми и сантиметри в талията и в ханша. Те такова чудо не бях виждала. Ще взема да пусна едно тото

Браво Рея,ти си

Браво Рея,ти си герой сега може още 1-2 кг по време на захранването, така както го описваш ще стане .

bravooo

pozdravleniq,chudesni rezultati!

Анжи и Ивка

Вие се движите плътно заедно. По 7 килца сте свалили. Севчито не го броим. То младо, кръвта му ври. Предишните пъти си спомням, след първи воден като се закучеше и така до втори воден. Направо си е изпитание на мотивацията. Анжи, като новичка ще ти кажа, че ако продължаваш да спазваш като в началото, съвсем е реално да свалиш поне още 6кг. Само си спазвай. Не се изкушавай. И през захранването се сваля поне още 2-3кг. Лятото няма да се познаеш и ще ти е едно лекооооо. Аз вчера, като Ивата, не излязах от кухнята. Правих шницели и печени картофи на съквартирантите, хахаха и свинско със зеле за днес. Мисля да заделя малко зеле и да прибавя ориз за утре и после ми остава един въглехидратен и съм готова.

Радвам се за

Радвам се за комплимента ти Рея, не съм много младо нищо че съм с малки деца :) на 42 съм.Днес съм на яхнийка картофи с грах.

Здравейте най

Здравейте най после и от мен.Днес след работа падна голямо ринене на сняг,естествено направихме малка бригада от входа а след това бригадата в къщи хихи.Аз до сега съм -7кг е не са много но аз от 1 до 2 воден винаги съм си застой.На мен ми трябват още 3-4кг и мисля че ще справя до края а и тъкмо като свърша режима ще изкарам и Дънов и хоп готово:)Браво на Рея и Севчи а бе браво на всички в групата справяте се чудесно

Държааааа

Водааааа и за разкош си направих чай. Вече е 16ч и не съм гладна и не ми се пуши. Ивче, ние с тебе се състезаваме кой по голям инат, хахаха. Утре ще докладвам колко са станали след трети воден. За захранването реших, че всеки четвъртък ще правя плодов и на пълнолуние, воден. През останалото време каквото ми дойде, но разделно и до обяд, плодове.

Ехо

Днес съм на вода. Чакам отчети. Ивка, нищо не писа след водния. Замаза положението с джолана, хахаха. Днес Севчи и Анджи да се отчетат. Мирамаус нещо се покри. Да не правиш бели? Дорис и тя спря да пише. Добре дошли на новите. Анелийка да не се притеснява. След първите 7-8кг аз винаги съм имала застой. Понякога по 20 дни. Просто не обръщай внимание на Кантарев. Успех на всички

otchitam se i az

otchitam se i az-maaalko nad 7 kiltsa...kolkoto-tolkova,az sum dovolna.bravo na Sevci!!

Добро утро,да

Добро утро,да се отчета след 2-ри воден съм минус 10 кг вече и много се радвам,надявам се да смъкна още 5 до края :)

Здравейте

Здравейте момичета казвам се Пламена много ми е приятно аз съм нова от скоро започнах диетата (06.01.2017г) и съм свалила 4.500.. Според вас как е ? Та въпросът ми е че много рядко закусвам а и нямам апетит сутрен има ли някакъв проблем,понеже знам че закуската е важно хранене.. Благодаря. :)

Добре дошла в

Добре дошла в групата на слабеещите ,много добре според мен, но много бързо си свалила може би метаболизмът ти е бърз не знам , а много ли имаш за сваляне и от това зависи.Сутрин е добре да си похапваш плод, макар и аз да го пропускам ,но заради ангажименти не за друго, а ги обичам много и едвам ще дочакам до утре сутрин понеже днес ми беше воден ден :)

Ами да имам

Ами да имам поне 25кг.. Много напълнях понеже преди около година претърпях операция и ми забраниха да тренирам а съм тренирала борба 5 години. Бе може да се каже че едно време бях спортна натура ама вече не :D Та относно плодовете и аз ги обичам ама не знам някак си сутрента ми е трудно да закусвам ама ще се опитам :)

Здравейте

Здравейте група най после днес си хапнах малко джолан със зеле,утре ориз със зеле на фурна:)

Здравейте

Здравейте момичета, казвам се Анелия иии спазвам диетата днес ми е 27 ден и в рамките на тези 27 дни свалих 7кг, но от няколко дни нито свалям нито качяам..Пия доста малко вода, дали е заради това ?

Ани това е

Ани това е много добър резултат и бъди спокойна ще започнеш да сваляш.Аз спра ли водата и край стопирам всичко така че не я забравяй

Ще се опитам да

Ще се опитам да пия колкото се може повече вода ...

Zdravey, mnogo dobir

Zdravey, mnogo dobir rezultat si postignala, kolko ima6 da svalq6 4e tolkova birzo sa se razvili ne6tata pri teb.Ne se bezpokoi vinagi ima zastoi na smikvaneto ,pak 6te se zadeystva metabolizmit ti .

Амии бях 77кг

Амии бях 77кг иии искам да съм 60,,, в момента съм между 69 и 70 ..

Voden...

Voden...truden...dulug den...

Drij se Anji , az pik ne go

Drij se Anji , az pik ne go usetih pustiya mu den , mojebi za6toto bqh angajirana s drugo zatova. Utre 6te ima ot4et nali taka :). Ivka kakvo li si pohapva dnes ne iskam i da si pomislqm, a Rea tq e sled nas utre pone dnes si pohapva plod4eta hi-hi, no tq e stara pu6ka 6te izdirji samo da ne se otkazva 4e i e posleden den ot dietata ,vpro4em bi trqbvalo o6te 3 dni za6toto 6te stanat 87 utre.

Какво да кажа

Какво да кажа за моя воден въртя се в кухнята само но... Вода хихи.Днес отново изкушения изпекох хляб за другата дъщеря готвих джолан върху зеле и до там.А бе откакто си купих тая хлебопекарна не дойде моят ред да опитам хляба,само слушам колко е бил хубав:( А бе малко остана от денят ще издържа Голям инат излязох

Къде сте

Килцето, както и предполагах, изчезна. Вода е било. Днес си направих едни пърленки с много подправки. Довечера ще съм на бисквитки. Ивка, как върви водния. Айде, утре испех на Севчи и Анжи. След тях е моя последен. Този път направо не усетих как мина.

Хапвам си

Хапвам си плодчета и това е.Дъщеря ми се обади да каже че хлябът бил превъзходен и аз и викам че ще си направя за утре а тя вика къв хляб нали ти е воден.Бре да му се невиди кога дойде а аз мислех и джолан да си изпека хаха.В крайна сметка остана да си мечтая за джолан и домашен хляб.Еми ще се чака няма как:(

Ехо

Аз вчера се отчетах. Вчера ми беше белтъчен и на обяд ядах зелена салата в пармезанена кошничка и панирани кашкавалчета. Вечерта си правих сирене в гювече. Изглежда солта ми дойде в повече и излоках 3 литра вода, която сигурно съм задържала, защото тази сутрин съм с цяло кило нагоре. Днес съм на леща и салата от ряпа и моркови. Утре мисля да ям хляб с лютеница и печени гъби. Ще им сложа зехтин вместо масло. Десет дни не съм пушила и започвам да не мисля за цигари. Само трябва да не се разям както аз си знам, че тогава ще го оплескам.

Рея ти сега

Рея ти сега като спря цигарите да не вземеш наистина да се разядеш че тогава му мисли.По добре да пропушиш хаха

Ехоо къде сте

Ехоо къде сте бе дружина.Днес съм на плодчета тук в къщи май имам доста мандарини и днес ще трябва да ги опостоша:)Иначе в момента отново пека хляб,на децата много им хареса но не си мислете че ще ям и аз:( Може за мен да си направя малко хлебче но не и днес хаха.Така че като го извадя ще отида да го занеса а аз продължавам на разходка с кучето:)

Здравей

Здравей Иве,днес ти си на плодчета утре ние с Анджи,а Рея какви ли върши че на нея много й се насъбраха тия дни плодове,луни и сега воден днес дано кантара бъде милостив.Аз днес съм на макарони с гъби и после е тортичка,че племенника е рожденик .Лек ден на всички !

Здавейте. Днес

Здавейте. Днес започнах диетата. Едно въпросче имам. Тук при нас има бадемово мляко. Дали мога да го ползвам с кафето? С всичко друго ще се справя,но кафето без мляко...не върви.

Мирамаус желая

Мирамаус желая ти успех в режима.Я кажи ти май и предният път имаше проблем с кафето и млякото или те бъркам с някой друг.По принцип знаеш че за б.д.да но за другите дни не е редно ама малко малко кво пък.Ти преди не го ли пиеше с мляко?

предния път се

предния път се озорих,но издържах. и сега трябва. но нали е бадемово...може да е ок. Катето го пиеше с мляко и пак отслабна. не и навреди тогава. ще се напъна пак.

Ти си реши но я

Ти си реши но я се напъни през три дни го пий с мляко:) така по вече ще се насладиш

Ехо

Пак същия проблем като миналото пълнолуние. Нищо тази сутрин. Общо съм -13.3кг надолу. И сантиметрите не са мръднали от 6-ти януари. Аз обаче съм си доволна от резултатите, защото поне този път не увиснах като на закачалка. Днес -протеин и отивам на ресторант. Довечера ще правя гювечета със сирене, ако ще да се разчуе :)

Ето ме и мен а

Ето ме и мен а бе то станало днес хаха.Рея аз както съм казвала ми е много лесно да карам на вода отколкото на плод.А сега ако знаете какви ги върша по нощите,и така купих си хлебопекарна и за утре обещах на децата топъл хляб ама знам ли как ще се справя и реших да я пробвам сега хаха.А бе то тук в това упътване всичко на английски гледах го и както можах така си преведох:)е нямаме в тия езици.Сега ще чакам да видя какво ще стане че да не се изложа утре.Я си представете че вземе и стане а.Е ще си хапна за обяд с домашна лютеница:)

Ехо

Да запиша присъствие. Чакам да стане 14ч че да проям плод. Тази сутрин и аз си позволих фреш от гейпфрут и две кафета. Иначе съм на вода от вчера на обяд. Ивата, това лунните за нищо го нямаме, хаха. Купила съм ананас за след обяд. Утре ще се претегля и измеря сантиметрите и ще докладвам. Севче, не вярвам чак такива резултати да постигна, ама ще кажа, чул те Господ, дано. Ако докарам -14кг ще съм много доеолна. Само първата година отслабнах 16кг. Другите две бяха по 12-13кг и не бях толкова стриктна.

Момичета

Момичета изчезвам на работа хубав ден

Добро утро

Добро утро момичета,гледам вчера Севчи липсва но както казвам аз на нея и е простено с тия деца много ангажименти.Днес както споделих ще съм на постни чушки а салатка ще видя или зеле или домат зависи от времето ми че в момента съм бавачка на една малка принцеса:)