Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Здравейте!

Тук съм и чета какво се случва в групата почти всеки ден с изключение на събота и неделя, защото тогава вечно се надпреварвам с времето за да свърша повече неща, но обикновено се получава - както казва един мой познат "бягам сама и се класирам втора" - това е в кръга на шегата. Пожелавам ви успех момичета и знам със сигурност, че ще го имате, защото щом сте тук, значи имате волята (ината)да свалите килограмите. Имате моята морална подкрепа - давайте смело напред. Само искам да попитам всяка една от вас по колко пъти сте правили диетата и успявали ли сте да задържите постигнатото? В смисъл всеки път сваляте още и още и още до достигане на крайна точка, която да отговаря на съотношение височина/килограми. Ако е така на мен ще ми се наложи максимум още един път да я направя за да сваля 6-7-8 кг до заветната за мен цел. За сега се справям със задържането на постигнатото, като уточнявам, че освен спазването горе-долу на часовете между храненията според това какво съм хапнала - нищо друго не спазвам. Вечер пия по чашка -две биричка или мента със спрайт, хляб по принцип не ям от край време- вече се взех в ръце и с плодовите дни - днес също съм си наложила такъв ден. Ако до края на годината запазя това, което съм в момента може би след Нова година ще се пробвам още веднъж - стига съпруга ми да не ме спре, защото според него и така съм добре. В момента ползвам градината за агрофитнес, а когато стане студено минавам на вело-аргометъра в стаята. В момента милия "събира прах" в ъгъла на спалнята, но съвсем не ми е до него. Ако нещата започнат да се влошават ще влезне отново в действие. Ще видим - ако започна от начало ще имам нужда от вас, а за сега аз ще ви подкрепям. Пишете когато имате възможност. Много хубав и успешен ден и седмица от мен. ЧАО!

Зравей Verji1

Много ще се радваме дасе присъединиш към нас !!На пълнолуние пием вода,чай, прясно изцедени плодови сокове,като в чая може да си слагаш малко чист мед. Пожелавам ти успех .

Вержи

Само сериозни приемаме в групата... Хахаха, майтапя се. Славето е кротката, винаги готова да помогне със съвет, аз съм лошата, която ще ви се накара като не слушате. То си трябва и от двете, де. Ще се радваме да сме повече. Аз например, като ми се прияде и веднага влизам във форума. Като се зачета и ми минава. Другия начин е да излезеш на шопинг, ама излиза по-скъпо :) Цвети, и ти ако четеш, влизай от време на време. Като дойде януари точно ще сме изкарали почивката след тази врътка и ще сме готови за следващата със Славето, така че пак ще се поддържаме. Я виж как добре се справихме миналия път. За Нелито не гарантирам за догодина, че тя сега като я избута и ще е супер. Поздрави на всички.

To4no taka. Priemam

To4no taka. Priemam korektzii. 4akam s netarpenie da zapo4nem. Koga 6te se merim? Na 2 ili 3?

Mersi Slavi.

Mersi Slavi.

Благодаря Рея!

Ще се вслушам в съвета ти, защото аз правя диетата за пръв път. Получи ми се и съм супер щастлива, но- винаги има едно но.... И на мен другата седмица ми е последната от захранването, само че когато приключих си обещах по един плодов ден всяка седмица - е да ама не. Сега започнах всеки понеделник на плодове и мисля да продължа така и за напред. Лошото при мен е, че живея в град, който е от "селски" тип - в смисъл имам голям двор, в който има от всичко по много - плодове, зеленчуци, лозе, цветни алеи, площи с райграс и т. н.. И като се прибера от работа в 18 часа, започвам работа в градината,(както казвам аз - тренирам агро фитнес), която обикновено приключва към 21.30 и тогава сядаме всички да вечеряме- нещо, което не е добре, но какво да се прави. От тук ми идва проблема, защото по това време вече съм "освирепяла" от глад, колкото и да прехапвам преди това. За сега успявам да задържа постигнатото - приключих на 60 кг. - в момента се въртя около 61-62 максимум 63 според това кога и какво съм хапвала. Обиколки не съм мерила, но и това ще направя, за да мога да следя какво се случва. Надявам се с плодово-зеленчуковите дни всяка седмица да се пооправят нещата. Важното е да не качвам повече. Чудех се дали да не започна отново от октомври, за да приключа по Нова година, но ще изчакам - ако не се справя ще направя като тази година - след Коледните и Новогодишните празници ще започна от начало. Искам да сваля още около 7-8 кг. , но за сега ще задържа така. Пожелавам успех на теб, Нелито и Славето - ще ви подкрепям с каквото мога, защото поне на мен подкрепата от всички тук много ми помогна. Благодаря ви затова. Успех и много хубав ден!

Цвети

Добре си решила за плодовите дни. Определено ще ти помогне. Сега докато имате работа в градината, сигурно няма да качиш. На зимата, като няма какво да ти пречи, си направи още една врътка и ще се разделиш с останалите килца.

Браво!

Честита победа- страхотен резултат 160/53 супер! Сигурно си доволна от себе си- сега остава да задържиш постигнатото и всичко ще е ок. Пожелавам ти го, а на всички останали много успехи в борбата с излишните килограми. Аз може би ще се включа от начало с някой от вас, но все още не съм решила от кога да започна от начало. Успях да сваля 14 кг, но ми трябва още малко според мен. За сега съпругът ми не ми разрешава да се пробвам отново- каза че така съм добре, само да запазя постигнатото, но се замислям за още малко минуси. Може ли някой да ми каже - при положение, че вече веднъж съм изкарала цялата диета, може ли да се пробвам пак, но не с целия режим, а като постигна желаните минуси да прекратя диетата, без значение дали ще е на 30 или 50 ден или трябва пак да карам 90 дни?!?!?! Ако някой знае, моля да ми отговори. ЧАО и хубав ден от мен.

Цвети, ти вече

Цвети, ти вече си се отървала от излишните килограми. Ако след 3 месечната "почивка" решиш да повториш диетата, не очаквай да свалиш много, понеже ти си се отървала вече от излишните килограми. Дори да не искаш, ще се наложи да изкараш пълната диета, понеже ти самата ще искаш да постигнеш все по-добър резултат, който при повтаряне, ще ти донесе загуба на не-повече от 5-6 килограма. Ако решиш да я повториш, успех!

Tzveti

Zdravei, Izviniavai za latinitzata, picha ot rabota. Moia savet e da zadarjich pone godina, da stabilizirach i togava rechi dali pak da ia zahvachtach. Az kato ia pravih parvia pat mi triabvache pove4e ot godina za da moga da ia izkaram vtori pat. Mejdu dvata pati, pravih niakolko opita da zapo4na, no mi stavache locho. Sled edna sedmitza svarchvam 3te mesetza po4ivka sled vtoria pat i mislia da zapo4na tretia, kato se nadiavam da niama otkloneniata kato predi. Zapo4vame na 3ti iuli s Nelito i Slaveto pak kakvoto sabia pokaje. Sachto taka, ne mislia 4e mojech da karach polovin tzikal za da ne se polu4i yo-yo efekt i da stane po zle. Ako rechich, pak ia karai 90 dni, no s po golemi koli4estva i da re4em, ne pravi vodni. Drugia variant e da izkarach edno striktno zahranvane (hranich se razdelno, no ne spazvach edno i sachto prez tzelia den, a razdelno na vsiako iadene). Az ako sam v tvoeto polojenie i imam samo niakolko kilograma da svaliam bih izbrala poslednoto. Uspeh, kakvoto i da rechich

Гериии

На линия съм,кака. Успях да задържа сваленото през захранването,въпреки всички препядствия с операциятя и усложненичта след това,инжекциите който ми биха,абе всичко се струпа на веднъж,но удържах фронта. На 02.07 сме на Луна и от 03.07 започваме,нали. Чакам ви с Нелката на старта. Целувки ,миличка.

Славе

Точно така, вече чакам с нетърпение пълнолунието. И останалите водни се връзват с луната. Решила съм много стриктно да спазвам и с това ходене по час на ден, дано да се отприщи. Хайде, малко остана.

Hi grupa

I az iskam da zapo4na sas vas momi4eta. Tozi pat 6te ia izkaram do krai. 6te sme pove4e I 6te se podkrepiame. Kakvo pravite na palnolunie? - Voden? Verji xx

Здравейте :)

Здравейте :) Най-накрая и аз мога да се похваля с хубав резултат :) Приключих 90-дневната и съм с - 10 кг. Точно толкова колкото искахх :))) Висока съм 160-161 и тежах 63 кг, сега съм 53 и се чувствам прекрасноо. Първите 2 месеца минаха само с няколко прегрешения, но за жалост 3-тия месец... тотално оплесках всичко, карах 4-5 дена на месо, не съм правила никакви плодови дни, но въпреки всичко успях да сваля килограмите, които искахх :)) За тези, които почват диетата сега - не се отказвайте, няма невъзможни неща! В началото си мислях че няма да мога да издържа или пък че няма да свалям килограми, но... след като се претеглих след края на 90-дневната си казах " Ехааа, успяхх" :D Пожелавам успех на всички и многооо минусиии :)

160/53 - отлична

160/53 - отлична пропорция! Казвам го като мъж, който никога не харесвал дебели жени. Поздравления! Сега вече изглеждаш страхотно! Пожелавам резултатите ти и на останалите, тук!

Pozdravlenia. Mnogo dobar

Pozdravlenia. Mnogo dobar rezultat.

Благодаряя :))

Благодаряя :))

Гацони

Ще си помисля върху съвета ти- все пак е мъжко мнение. За момента съм доволна и на това, но винаги може още. Не мисля да "свалям гаджета" - но знае ли човек - това е в кръга на шегата - въпреки, че все още не се давам и имам доста обожатели, но аз обожавам семейството си, защото е невероятно - съпруг, две дъщери и свекърва ми - тя е разкошен човек. Успех на всички. Нямам повече време, но обещавам да пиша повече при първа възможност.

Едно мъжко мнение

Цвети, изказвах личното си мнение, относно съотношение височина/тегло. Радвам се, че имаш прекрасно семейство и доста обожатели. Понятно е, че и ти като всяка жена, искаш да изглеждаш добре, да бъдеш харесвана. Хубав ден! Успех на всички в общата цел - отслабването!

Здравейте!

Днес ми е 22 ден а отслабнах само с 3 4 килограма в началото на диетата тежах 56-57 килограма сега съм 53 искам да отслабна с още 5 килограма дали ще успея да сваля тези килограми за 2 месеца? Моля Ви споделяйте вашите опити и постигнати резултати! Успех на всички отслабващи!!!

Здравейте!

Надявам се, опита, който имаме ние - вече приключилите да помогне на всички, които сега свалят килограми. Миме- ти колко си висока и от колко килограма тръгна да сваляш? Това също има значение - при мен, понеже съм ниска може би трябва да сваля още около 5-6 кг, за да го докарам горе-долу до 56 кг, защото съм висока 156, а до колкото съм запозната това е стандарта за нас. Въпреки, че и в момента изглеждам добре - талия, ханш, килограми нямат нищо общо с преди - намалих размера на дрехите до 46 горе-долу- общо взето доволна съм. Чудя се дали да повторя след третия месец на захранването, но ще го мисля в последствие. Пожелавам успех на всички - давайте смело и безотговорно напред. Хубав ден! Гацони - ако се появиш пиши как са нещата при теб - успя ли да наддадеш до това, което искаше?

Цвети, тук съм!

Цвети, тук съм! Ям обилно, но не винаги разделно. Ям ръжен хляб с всяко ядене. Движа са в границите 73 - 75 килограма, в зависимост от това кога се меря. Сутрин тежа 73, през деня и вечерта съм 75. Може да се каже, че съм качил около 2 килограма, но до планираните 80, има време. Ям доста често палачинки с мед или шоколад и ягоди. Ще дам възможност на организма ми сам да си намери оптималното тегло, но под строг контрол. Вече не закусвам само плод. Обикновено съм на овесени ядки с лъжица мед, ягоди и домашно кисело млеко /от крава/. Не смесвам белтъчини с въглехидрати, изключвайки ръжения хляб. Нямам плодов и воден ден. Моята цел е различна от тази, във форума тук. Аз свалих повече от необходимото и трябва да качвам. След третия месец на захранването, спокойно можеш да повториш диетата. При височина 156 сантиметра, според мен, теглото от 52 - 53 килограма е приемливо. Идеята ти за споделяне на опита който имаме ние е добра, но се изисква много време да се обяснява на всеки един поотделно. Тук се задават излишни въпроси, чиито отговори са описани в самата диета. Може да се отвори нова тема в която всеки от нас да сподели неща, пропуснати от останалите. Успех на всички отслабващи!

Цвети

Здравей, Цвети! Висока съм 173 см. и бях 75 кг. сега съм 70- 71. Искам още поне 6-7 кг. да сваля, защото просто знам че ще се чувствам по добре. В момента ми пречат и не се понасям и много се надявам да сваля още. Благодаря на всички вас и на теб, че все пак се включвате и ни помагате, въпреки че вече сте привършили с диетата. Успехи!

Здравейте група!

Как сте? Има ли резултати? Извинявам се на Мимето-90, че ще и отговоря чак сега, но бях в отпуск и изобщо не съм стигала до компютър. Аз започнах на около 74 кг- не знам точно, защото не се премерих в началото на диетата. Тази цифра ми е около две седмици преди да започна. Висока съм 156 см и целта ми беше около 58 гк. Завърших на 60кг и съм доволна. За сега задържам на това ниво, като уточнявам, че не съм правила плодови или водни дни. Това е от "немърливщина" както казва една моя приятелка, въпреки, че когато приключих си обещах сама на себе си, че всяка седмица ще си правя плодово-зеленчуков ден. Казвам го така, защото и аз като теб имах застой при който пробвах тези четири тройки, вместо три четворки. При мен нямаше резултат - единствено ми се втръснаха плодове и за това сега съм решила, че така наречения плодов ден ще е витаминен- плодове и зеленчуци със спазване на времетраенето между тях. Може би при мен нямаше резултат, защото аз тези тройки ги правих преди третия воден ден - не знам има ли някакво значение този факт. Премери си обиколките на талия и ханш - може би там имаш промяна, защото при мен, когато кантара "замръзна" и не се движеше на никъде имах промяна в ханш и талия. Само не се отказвай- това ще е голяма грешка. Продължавай и ще видиш, че нещата ще се оправят. На нас различни видове съвети ни даваше единствения кавалер с нас преди време - Гацони - той беше вещ във всяко отношение. Всъщност той нещо се загуби от известно време - иначе съм сигурна, че щеше да ти даде съвет. Той толкова много отслабна, че се наложи да наддава след приключване на диетата. Дано да е успял да стигне килограмите, които искаше. Това е за сега. Хубав ден на всички.

Супер

Много ти благодаря Цвети за отговора, много ми помагате всички! И аз мисля, че си постигнала страхотен резултат! Няма да спра диетата дори и да не сваля повече, искам да видя какво ще стане до края. Аз горе долу към твоите килограми съм се насочила 60-62. Ще ги пробвам тези 4 тройки пък да видим. Успех и от мен на всички и само минуси!

Здравейте на

Здравейте на всички слабеещи :). От скоро съм на този режим и искам да попитам зелето в кой ден може да се хапва като салата?

Като салата

Като салата можеш да го ядеш всеки ден без водния. Ако застройваш салатата, не става за плодовия ден.

Добре дошла,

Добре дошла, зелето спада към белтачините . Може ако си го сготвиш и като основно да си го хапнеш ако обичаш ......УСПЕХ

Hi Reni. Kak se spravia6. Ti

Hi Reni. Kak se spravia6. Ti ve4e triabva da si na privar6vane. Kakvi sa rezultatite. Verji

Момичета, нещо

Момичета, нещо забих със килограмите пак и не свалям. Какво да правя? Започнах 2-рия месец и не съм мръднала, нещо много бавно започнах да ги свалям, а имам доста още за сваляне, поне 7 кг. Ще трябва и спорт явно.... Отчайвам се... А така се бях надъхала.Дайте съвет!

Адашче :)

Не се отчайвай,само смело напред и резултатите ще дойдат.При мен също беше така 2-рия месец само едни половин кг нагоре-надолу,и тук ме посъветваха да разменя малко дните преди водния.Вместо три четворки да направя четири тройки,като в едната тройка оставям бобовия,а в другата оставям въглехидратния.Тоест:1.белтъчен, 2.бобов,3.плодов;1.белтъчен,2.въглехидратен,3.плодов и повтаряш още два пъти.Следва ти воден и продължаваш след него както преди.Така малко се размърдва метаболизма,защото явно е свикнал на режима.Преброй 12 дни преди водния и го направи,нищо не губиш...опитай.А по повод въпроса ти от колко кг съм тръгнала:бях 70-71 и целта ми бяха 60-61.Стигнах до 62 и съм доволна.Винаги можеш да повториш след 6 мес.пак режима,ако имаш още да сваляш.Успех ти желая :)

Мимка Благодаря

Много ти благодаря за изчерпателния отговор и че така бързо се отзова. Ще я направя тази врътка както ми каза и се надявам да се раздвижат нещата, че се притесних. И аз искам така като тебе около 10 кг да сваля, много добър резултат имаш . Радвам се че има такива готини хора във форума които да ни подкрепят, тези които в момента се борят с килограмите. Благодарско отново и успех!

Здравей Мими!

Искам да те попитам - ти изобщо ли не мърдаш с килограмите, защото при мен един - два килограма горе долу непрекъснато ми се мърдат напред-назад. В смисъл кантара не стои закован на цифрата 60 на която приключих, а имам малко движение. Но в общи линии нямам проблем - не качвам поне за сега. Но си мисля, че щом за 2 месеца няма проблем - значи сме успяли, нали?!?! Чао! Хубав ден на всички и много успехи!

Цвети и Мими,

Цвети и Мими, може ли да попитам преди да стигнете тези килограми които сте в момента, колко сте били преди започването на диетата ?

Здравей Цвети

и аз приключих на 62,5.Сега в някои дни съм най много 63.7,но на следващия ден може да съм отново 62,5.Зависи от това какво съм яла,дали не е било по-късно(защото се изпускам да е понякога след 8ч),задържане на вода(особено около МЦ)и така...Важното е ,според мен че не тръгнахме рязко отново нагоре.Успех и приятен ден на всички :)

Здравейте,Група

Минавам да направя кратък отчет :)Вече почти два месеца съм на захранване,мисля че всичко е ок,след като не качвам кг.Старая се да спазвам часовете между храненията и да не мешам белтъци с въглехидрати и бобови.И аз като Цвети пропускам изцяло плодовите дни,но има време...лято иде и ще обърнем предимно на салати и плодове:)Успех желая на всички и мн минуси!!

Здравейте!

Желая успех на всички, които се борят с килограмите. При мен мина горе-долу без проблем. Вече съм на края на втория месец от захранването. Не се тегля редовно, но имам мърдане с килограм нагоре-надолу. Лошото е, че по време на диетата си обещах, че всяка седмица ще си правя плодов ден - да ама не. От както съм приключила цял такъв ден не съм изкарвала. Друг е въпроса, че сега откакто има повече пресни плодове - череши, ягоди и т.н., които са ми налични в градината ги използвам за вечеря, без нищо друго. Не знам дали това компенсира цял плодов ден, но май имам нужда на ми се скарате, за да се стегна. Иначе съм на същите килограми, на които финиширах и ям всичко в нормални количества без да спазвам реда на дните - само спазвам часовете горе-долу. За сега мисля че се справям, но времето ще покаже- а започне ли кантара да мърда нагоре-веднага се включвам с вас от начало. ЧАО момичета и момчета и много успехи.

Здравей ,Лили

http://recepti.gotvach.bg/r-4920-%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8_%D0%B1%D0%B5%D0%B7_%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B0 Това е линк към рецепта за палачинки без яйца и мляко и можеш да си ги хапваш във въглехидратния ден , но внимавай с количеството . Дано съм ти била полезна

Друг линк към рецепта

http://www.edna.bg/vkusno/zakuska/chudni-palachinki-bez-iajca-i-mliako-4632181

Много ти

Много ти благодаряза рецептата,бях ги направила с яица и мляко,но устоях на изкушението

Браво ,Миме.

Браво ,Миме. Отличен резултат , аз също изкарах без проблеми и прегрешения водния ден , но свалих само 400 грама. Но съм много доволна от резултатите 30 дни -4,800 кг. Въобще не съм очаквала ,че ще има какъвто и да е било резултат тъй като я правя за поред път , бих искала още 3-4 кг да сваля(все пак имам още 2 месеца за това :) Ти колко свали за 1 месец . Лека вечер и много минуси

Супер Наде! Ние

Супер Наде! Ние сме герой! Значи общо за 29 дни съм свалила точно 5 кг. Аз също не очаквах да имам такъв резултат, но ето че съм възнаградена. Но продължавам напреде, защото искам още доста поне 7-8 кг да сваля, имам нужда. Ще я изкараме докрай! Успех и на тебе и да пишеш.

zdraveite vsichki,niakoi 6te

zdraveite vsichki,niakoi 6te mi kaje li moje li da se iadat palachinki prez vuglehidratnia den,vse pak sa s mliako i iaica

Здравей Лили!

Здравей Лили! По принцип палачинки се ядът през белтъчния ден, но в комбинация със сладко или шоколад мисля че можеш да си позволиш 1 бройка. Въпреки че по тази логика много сладки неща се правят от яйца и мляко (кекс, палачинки, торти, бисквити и т.н)а същност те спадат към въглехидратите. Така че според мене няма да прегрешиш! Успех!

Благодаря ти и

Благодаря ти и аз съм на мнението ти,но устоях и не ги хапнах през въглехидратния ден

Здравейте

Здравейте отслабващи! Как вървят нещата при вас? Успех!

Здравейте

Здравейте момичета! Много съм доволна от себе си 1-ви воден ден УСПЕШЕН! Без никакви прегрешения успях да издържа. -1.500 кг. Надее при тебе как мина, дано да си издържала?! Продължаваме напред. Днес белтъчен ден- 2 ябълки; 2 парени яйца със салатка. Успехии и много минуси!

Здравейте

Здравейте момичета и момчета! Утре ми е първия воден ден и силно се надявам да успея да го издържа, само да не ми падне кръвното, че ще стане лошо!Дано резултатите след това да са добри! А при вас как са нещата не сте активни май много... Само минуси!

Здравей Миме . И

Здравей Миме . И аз днес на плодове ,а утре първи воден .... трябва да го издържиш , резултатите са гарантирани тъй като и луната е на наша страна. Успех :)

Медалът има две страни

Виждам как всеки ден кантарът показва с по няколкостоитн грама по-малко и това е мотивиращо. Знам, че диетата работи. Правила съм я и преди. Стриктно и без нарушения. Обаче след втория воден припаднах и трябваше да я спра. С други думи - отслабва се, но води до анемични състояния, няма какво да се лъжем. Имайте предвид, че не съм била станала много кльощава, при предното прилагане на режима до втория воден бях свалила 7 кг. От 68 бях 61. Нека този пост бъде като предупреждение - започне ли да ви се вие много свят, да изглеждате прежълтели и често да ви причернява, не е добре работата. Не казвам, че при всеки ще се случи, но имайте едно на ум... Помня колко се изплаши дъщеря ми, когато припаднах. От тогава и на шега не казва нищо за килограмите ми, които след като спрях режима пак си станаха 68.