Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


Реа

Благодаря за рецептите.След два дни ми е първия воден ден ще пиша за резултатите.Успех на всички с борбата за излишните килограми.

Захранване, меню

1-ви Ден ОБЯД (Белтъчен) Закуска 1 4 мандарини или 2 портокала чай или кафе Закуска 2 Една чаша плодов сок или плодове по избор Обяд Пиле със зеленчуци 1 малко пиле 1 скилидка чесън 1 малка глава лук 1 стрък пресен или 1 чаена лъжичка сух риган 4 стръка магданоз няколко иглички розмарин 1 лимон 2 домата 1 супена лъжица доматено пюре 1 червена чушка 1 малка консерва сладка царевица 1 чаена лъжичка масло сол и черен пипер Измийте и нарежете пилето на порции. Натрийте със смес от сол, черен пипер, счукан чесън. лимонов сок, доматен сок и една чаена лъжичка зехтин. Нарежете чушките на ивички, а доматите нарежете, на колкото е възможно по-малки парченца. В една чаена лъжичка масло запържете пилешките порции и ситно нарязаният лук . Изпържете хубаво от всички страни и тогава добавете чушката и доматите. След това, похлупете с капак и оставете ястието да къкри, на по-ниска температура още 15 минути. Малко преди края, добавете и консервата царевица и оставете да покъкри. Ако е необходимо добавете още сол и овкусете с черен пипер. Преди да сервирате ястието, украсете с един стрък магданоз. Яжте с една филийка пълнозърнест хляб. Изпийте накрая 300мл. пилешки бульон. Оставете си 1/3 част за вечерята . Вечеря Вместо да ядете останалото от обяд, можете да си приготвите салата от различни видове зеленчуци. Добавете към салатата малка консерва царевица или сварен боб или най-добре - соя. 2-ри ден ОБЯД (Бобово- Зърнен) Закуска 1 Голямо парче пресен ананас .Чай или кафе. Закуска 2 Една чаша плодов сок или плодове по избор. Обяд Червена леща яхния 100 грама червена леща 1 узрял домати 1 глава червен лук Червени, зелени и червени чушки (около една чаша) 1/2 сладко резене малки глава целина 1 морков 1 супена лъжица зехтин сол, черен пипер или чили малко кимион, дафинов лист магданоз, босилек (по желание) 1 супена лъжица пресен, добре скълцан нарязан джинджифил 2 супени лъжици галета или зърна ечемик Измийте лещата със студена вода и варете с кимиона и дафиновите листа, целината и моркова . Лука се запържва в зехтина, добавят се нарязаните на ситно домати и се запържват леко и след като течността се изпари, след това добавете на чушките и резенето. После долейте вода и варете в продължение на 15 минути, след което смесете с лещата в гърне, добавете галета или ечемик, сол, черен пипер и джинджифила . Ako яде прекалено гъста, се разрежда със зеленчуков бульон и се доварява за кратко време, около 15 минути. Яжте с филийка пълнозърнест хляб и изпийте на края 300мл зеленчуков бульон . Една трета от лещата, оставете за вечеря или запазете в хладилника за друг път. Вечеря Можете да замените, лещата останала от обяд със 100 грама пилешки или пуешки салам и една чушка или няколко кисели краставички. 3-ти ден ОБЯД (Въглехидратен) Закуска 1 2 ябълки или 1 банан Чай или кафе Закуска 2 Разреден плодов сок с чаша минерална вода или 2 плода по избор Обяд Елдена каша с кълнове от соя 120 грама елда 1 и 1/2 ч. чаша соеви кълнове 1 глава лук или 2 по-малки глави 1 скилидка чесън сол и черен пипер магданоз 1 супена лъжица зехтин съставки за салата Сварете елдата според инструкцията . 2/3 за обяд , 1/3 за вечеря Запържете 150 грама лук и чесъна в зехтина. Прибавете ги към 2/3 от елдата. Добавете и соевите кълнове, черен пипер, сол ако е необходимо и няколко супени лъжици вода. Поръсете обилно с нарязан магданоз. Изчакайте няколко минути елдата да поеме миризмите ! Салата - Лук, целина, ябълка, нарязани на кубчета, добавете сос от кисело мляко, 1 супена лъжица майонеза, 1 супена лъжица горчица. Смесете всички съставки и разбъркайте добре Оставя се да престои в хладилника за известно време и се полива с останалият сос. Вечеря В останалата от обяд 1/3 сварена елда прибавете малко студени сварени гъби, 1 нарязана кисела краставичка, 1/2 малка глава лук и 1 домат , сол, черен пипер, оцет, олио и магданоз. 4-ти Ден ОБЯД (Белтъчен) Закуска1 2 круши или 2 праскови Чай или кафе Закуска 2 Една чаша сок от плодове или зеленчуци или плодове по ваш избор Обяд Пиле яхния 2 пилешки кълки 1 малка глава лук 1 морков 1 алабаш/колраби парченце от чушле (или щипка лют червен пипер) 1 домат 1 чаена лъжичка масло щипка сладък червен пипер сол и черен пипер 4 чаши пилешки бульон Ако тази храна ще ви бъде и за вечеря, добавете и нарязаните на хапки пилешки дробчета или още една пилешка кълка! Изпържете ситно нарязаният лук и нарязаните на тънки лентички парчета месо/дробчета ! Добавете нарязаните моркови и алабаша. Залейте с бульона така ,че да покриете месото, прибавете парченцето люта чушка и нарязаният домат. Ако е необходимо добавете сол и гответе ястието бавно около 20 минути. Малко преди края на готвенето, добавете прясното масло, черният пипер и червеният пипер. Поръсете с магданоз ! Яжте с филийка хляб и изпийте накрая 300 мл бульон . Ако яденето ви е с повече сос - няма нужда от бульон ! Вечеря Останалата 1/3 от обедното ядене или Вместо останалото от вечеря може да си направите салата от 3 картофа, малки глава лук, 2 чаени лъжички оцет, една чаена лъжичка олио, сол, черен пипер и малко вода. 5 Ден Обяд (Въглехидратен) Закуска 1 2 ябълки или 3 мандарини . Чай или кафе Закуска 2 300 мл подсладена с една чаена лъжичка мед, лимонада или плодове по избор Обяд Палачинки със зеленчуци Състав смес за 6 палачинки 1 морков 1 алабаш (колраби) 1 консерва от грах 1 супена лъжица студено пхресовано растително масло сол и черен пипер 1 супена лъжица нарязан магданоз 1 малка глава лук 1 скилидка чесън 1 или 2 супени лъжици домати - обелени Подготовка 6 палачинки от брашно и вода ( 4 за обед - 2 за вечеря). Моркови, алабаш нарязани на малки парченца (можете да използвате и две чаши други зеленчуци по желание), задушете с малко вода, добавете после и граха .Подправете със сол и черен пипер и добавете нарязания на ситно магданоз. Напълнете с приготвените зеленчуци 4 палачинки. Поставете в тавичка палачинките и залейте със сос от препържен лук, настърган чесън, нарязаните домати или доматен сос, сол и пипер .Печете в предварително загрята фурна на 200 С за 30 минути Докато се пекат , направете любимата си салата от пресни зеленчуци. Вечеря 2-те останали палачинки, намазани със сладко и парче тъмен шоколад. Предпочитате кисело мляко за вечеря? 1 кисело мляко, в която половин час преди хранене сте разбъркали една супена лъжица мусли или овесени ядки 6-ти Ден Обяд - (ВИТАМИНЕН) Закуска 1 Настържете 2 ябълки, добавете 1 супена лъжица житни ( овесени, ръжени....) ядки или мусли , 1 супена лъжица смлени орехи и 1 супена лъжица накиснати стафиди (които са по-меки), разбъркайте добре и за свежест добавете няколко капки лимон Чай или кафе Снак Сок от 1 портокал или 200 мл мътеница с една чаена лъжичка мед Обяд - ПЕЧЕНИ БАНАНИ 2 банана, срязани на половина по дължина поставете в тавичка покрита с пергаментова хартия. Намажете бананите с 1 чаена лъжичка разтопено краве масло .Поръсете с канела и карамфил и 1 супена лъжица стафиди. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна, за 15 минути. Сложете, опечените банани в чиния и напръскайте с малко портокалов сок . Снак 8 бадеми или шепа слънчогледови семки и чаша чай. Вечеря 2 ябълки, нарязани на кръгчета, киви нарязано на кръгчета, 100 грама нарязано на кубчета тофу . Няколко едро натрошени орехови ядки ( 1 супуна лъжица ), сока на един лимон. Направете си салата от горните продукти ! 7-ми Ден ОБЯД (Белтъчен) Закуска 1 2 ябълки или 1 голяма чепка грозде Чай или кафе Закуска 2 Чаша минерална вода с малко плодов сок или плодове по избор Обяд Карфиол запечен с моцарела ( или друго сирене ) 1 средна глава карфиол 3 малки или 1 голяма топка моцарела 1 супена лъжица нарязан див лук 1 чаена лъжичка масло За бульона за пиене 1/2 кубче зеленчуков бульон 1 морков половин връзка магданоз Сварете моркова нарязан на кръгчета, магданозени дръжки и 1/2 кубче бульон - изхвърлети моркова и дръжките . Запазете бульона . Съставки за салата - 1 маруля, поръсена със супена лъжица тиквени семки Разделете карфиол на розички и ги бланширайте в леко подсолена вода, за да останат хрупкави. Pored Наредете розичките карфиол в малка намазана с масло тавичка и сложете отгоре нарязаната на кръгчета моцарела и печете на 180 градуса 20 мин . Преди да сервирате , поръсете със ситно нарязаният див лук и магданоз ! Вечеря В една чаена лъжичка зехтин или масло, запържете няколко от любимите си си гъби, 1 скилидка чесън, сол, черен пипер и една супена лъжица нарязан магданоз . Припечете едно срязано на две малко хлебче или филия хляб . Гарнирайте с гъбите. Яжте с чай ! 8-ми Ден ОБЯД (Бобово- зърнен) Закуска 1 1 банан или 1 грейпфрут Чай или кафе Закуска 2 Една чаша плодов сок или плодове по избор Обяд Ориз с домати и гъби 120 грама ориз 2 чл зехтин 1 глава лук 200 г замразени гъби 200 г грама домати белени сол и черен пипер 1 супена лъжица нарязан магданоз съставки за салата - домати и лук Сварете ориза според инструкцията. Задушете, нарязания на ситно лук в зехтина, добавете към лука бланшираните и изцедени гъби и почистеният и нарязан магданоз . Пържете около 15 минути Соса се изипва върху ориза разбърква се леко , поръсва се с черен пипер и със ситно нарязан магданоз. В допълнение пригответе салата от нарязани домати и кръгчета лук , поръсена със магданоз и 1 чл зехтин Вечеря Пригответе си купа от зелена салата с парче пушено тофу. Подправете салатата по ваш вкус ! 9-ти Ден ОБЯД (Бобово-Зърнен) Закуска 1 300 мл от любимият ви компот или 1 банан Закуска 2 Чаша минерална вода с малко плодов сок или зеленчуци по ваш избор. Обяд Просеник със зеленчуци 120 г просо 1 малка чушка 1 голям домат 1 малък патладжан 1 малка глава лук 1 скилидка чесън щипка босилек щипка розмарин 1 супена лъжица горчица сол и черен пипер 1 супена лъжица зехтин Зеленчуци за салата Просеника се сварява според инструкциите на пакетал Запържете лука и счуканият чесън, нарязана на кубчета патладжан, почистената и нарязана на ивици чушка,като разбърквате на всеки две минути. Добавете нарязани домати, сол и черен пипер. Добавете и подправките и горчицата и задушавайте около 5 минути.Добавете накрая и свареното просол Приготвите купа салата от червена цикория, червен лук и няколко зърна червено грозде ,без семките , сол, балсамико и зехтин . По желание, добавите счукан чесън. Изяжте 2/3 от просеника ! Вечеря 1/3 от обяда или 2 пилешки шишчета и салата от сезонни зеленчуци 10-ти Ден ОБЯД (Белтъчен) Закуска 1 1 грейпфрут или 2 портокала Закуска 2 Една чаша сок от плодове или зеленчуци или плодове по ваш избор Обяд Пъстра яхния 200 грама постно свинско месо или 3 обезкостени пилешки бутчета 1 малка глава лук 1 зелена чушка 1 домат или 1 сл доматено пюре половин глава зеле 1 супена лъжица растително масло сол свински/пилешки/зеленчуков бульон 1 супена лъжица нарязан магданоз Леко се запържете ситно нарязаният лук и чушките нарязани на ивици и добавете парчетата нарязано на хапки месо и сол. Задушавайте, докато месото омекне. Задушете отделно зелето нарязано на четири парчета. Добавете към месото домата нарязан на ситно( доматеното пюре) и разредете с бульон. Печете на фурна, предварително загрята до 200 C - 20 минути. Преди сервиране се поръсете със ситно нарязан магданоз. Яжте яхнията филия пълнозърнест хляб и изпийте накрая 300мл бульон 2/3 за обед , 1/3 за вечеря Вечеря Вместо да ядете останолото от обяд, може да замените с две вегетариански кюфтета и чиния зелена салата ! За здравословен и дълъг живот не се нуждаете от много храна ! Регистриран на: 22 Окт 2012, 09:57 Мнения: 2361 Местоположение: Австрия 11-ти Ден Обяд (Въглехидратен) Закуска 1 2 праскови или чаша малини Закуска 2 300 мрл лимонада, подсладена с една чл мед или плодове по избор. Обяд Шарена пица 200 г замразен спанак 1 малка глава лук 2 домата лимонова кора 1 супена лъжица печени тиквени семки 1 супена лъжица настърган кашкавал сол и черен пипер щипка индийско орехче 1 чаена лъжичка лук 1 чаена лъжичка масло 1 чаена лъжичка масло за покритие Всички съставки за тесто (150 г брашно, щипка сол, 1 сл зехтин , 2 супени лъжици студена вода) замесете на гладко тесто и го оставете да се охлади. Запържете лука в маслото и се добавя спанак и лимонената кора. Пържете 2 минути. Леко разбъркайте сол и черен пипер и добавете подправките. Разстелете тестото в намазана с мазнина тавичка и разпределете отгоре спаначената смес. Нарежете доматите на колелца и подредете отгоре поръсете с настърганият кашкавал/сирене . юфка и да го избута в спанака. Печете пицата във фурна, предварително загрята до 200 ° C, 30 минути. Сервирайте поръсена с тиквени семки и див лук. Вечеря 1 парче торта или 8 бисквитки и лентичката черен шоколад Може да замените сладкиша/тортата за вечеря с кисело мляко 1 кофичка кисело мляко, в която половин час преди хранене сте разбъркали една супена лъжица овесени ядки или мусли 12-ти Ден Обяд (ВИТАМИНИ) Закуска 1 2 печени ябълки, добавете канела и една чаена лъжичка мед Закуска 2 Към 3 настъргани моркова добавете половин кофичка кисело мляко, сол и пипер л Обяд Печен ананас Голямо парче ананас, 1 банан, 1 ябълка, 1 круша и 1 портокал. Малко ром и сока от 1 лимон . Печете 5 минути при 250 C. Още горещи поръсете с канела и малко мед ! Снак Една шепа сушени ябълки или други сушени плодове и чаша чай Вечеря Парче пъпеш или парче печена тиква Снак - шепа ядки или 1 сл семки с чай 13-Ден ОБЯД (Белтъчен) Закуска 1 3 кивита или 4 мандарини Закуска 2 Разреден с минерална вода плодов сок или плодове по избор Обяд Миди с бяло вино и чесън 400 грама миди 5 скилидки чесън букет от подправки черен пипер 1 ч.л. сладък червен пипер 1/2 чаша бяло вино 1 супена лъжица галета 1 ч.л. зехтин В 1 сл масло, се запържват ситно нарязаният чесън и магданоза, добавете измитите миди и задушавайте под капак докато се изпари сокът им. Ако има неотворени миди - изхвърлете ги ! Поръсете с червен пипер, добавете виното и сгъстете с галетата. Яжте с филийка пълнозърнест хляб. В края на храненето, изпийте 300мл бистър бульон Вечеря На зеленчуци, които са на разположение, направете го с лъжица salatu.Prelijte масло и оцет сезон на тяхната ukusu.В салатата добавете 3 малки или 1 голяма топка моцарела и няколко изкиснати маслинки . Моцарелата може да замените с 2 кренвирша или тофу. Съвет Не забравяйте да пиете вода. Пийте , не само, когато сте жадни ! 14-и Ден ОБЯД (Бобово -Зърнен) Закуска 1 4 сливи или чаша ягоди Закуска 2 Една чаша плодов сок или плодове по избор Обяд Грахова супа 250 грама сварен грах 1 голям домат или 2 с.л. доматено пюре 1 глава лук 1 голям морков 1 голям картоф няколко стръка зелени подправки - магданоз, див лук 1 ч.л. сладък червен пипер 1 чаена лъжичка зехтин черен пипер зеленчуков бульон 2 супени лъжици сметана Запържваме ситно нарязания лук в зехтина, добавеме нарязаните на ситно моркови, картофа и другите зеленчуци, прибавете и свареният грах и бульона - гответе на бавен огън 20 мин - добавете накрая сметаната и поръсете със зелените подправки Със супата яжте пълнозърнесто хлебче. Част от супата оставете за вечеря. Вечеря Вместо останалата от обяд супа, можете да изядете, 2 пилешки филенца на скара и салата от 2 домата. 15 – Ден ОБЯД ( Бобово-Зърнен) Закуска 1 2 ябълки или 2 нектарини Закуска 2 Разреден плодов сок или плодове по избор Обяд Ечемик 120 грама ечемични зърна 1 малка глава лук 1/2 от стрък праз 2 моркова 2 скилидки чесън четвъртата малки клубени 1 чушка 1 домат или 2 супени лъжици доматено пюре 3/4 литра бульон от зеленчуци сол и черен пипер 1 супена лъжица зехтин 1 супена лъжица магданоз и див лук Подготовка На супена лъжица масло и запържете нарязаният на кръгчета праз-лука, добавете счукан чесън, нарязани на парчета чушки, моркови и доматите, като разбърквате непрекъснато, добавете свареният ечемик запържете още малко и добавете топлият бульон и черен пипер, гответе половин час или докато омекне ечемика. Накрая поръсете с магданоз, може да добавите и 2 супени лъжици варен грах, боб или червена леща Яжте с филиика пълнозърнест хрляб ! Част от храната, оставете за вечеря илисложете в хладилника за друг път. Вечеря Вместо да се яде, което е останало от обяд, могат да се подготвят кофичка заквасена сметана или кисело мляко , подправено със сол, червен и черен пипер и магданоз Яжте с прясна или печена чушка . Съвет Купувайте, по-малко храна, но да е качествена -заслужава си ! 16 –Ден ОБЯД ( Белтъчен) Закуска 1 2 круши или 2 ябълки Закуска 2 Една чаша сок от плодове или от зеленчуци Обяд Яхния с пуешко месо 2 пуешки бутчета щипка черен пипер 2 по-малки праз-лука 1 чушка 1 домат 3/4 литра пуешки или зеленчуков бульон 1 малък картоф 1 чаена лъжичка масло Изпържете бутчетата от всички страни в маслото , добавете праза и нарязаната чушка и пържете. Добавете щипка лют червен пипер и малка част от бульона и задушавайте на бавен огън, когато месото е почти е омекнало, добавете и доматите, черен пипер и останалият бульон и варете още 10-тина минути. Преди края на готвенето ,добавете и настърганиет на едро суров малък картоф. преди края на готвенето на ястието се сгъсти с настърган (сурови)-ниска необходимо krumpirom. Досолете и поръсете с магданоз . Яжте с филийка пърлнозърнест хляб . Част от ястието оставете за вечеря. Вечеря Вместо да ядете останалото от обяд , можете да изядете филия препечен хляб, намазан със зехтин, парчета домат и ситно нарязан лук 17 –Ден Обяд (Въглехидрати) Закуска 1 Чаша пресни ягоди или 300 мл компот Закуска 2 Подсладена с 1 чл мед лимонада или плодове по избор Обяд Тортили с пикантна плънка Състав 4 готови тортили Пълнеж 1 малка глава лук 1 скилидка чесън 1 или 2 супени лъжици домати обелени 1 супена лъжица зехтин щипка лют пипер или чили 250 грама боб от консерва 1 супена лъжица зехтин 2оо грама зеленчуков бульон Зеленчуци за салата Запържете лука в маслото, добавете почистените и нарязани домати, лютеница, счукан чесън и или чили чушки и запържете 2 мин. Прибавете боба , покрийте с бульон т и оставете да къкри 10 мин. Стоплете тортилите на сух тиган , загрят на средна температура и напълнете със соса . Добавете и чиния от любимата ви салата ! Вечеря 1 парче торта или любимите ви бисквитки и парче черен шоколад или Една голяма кофичка кисело мляко ,гарнирано с парченца пресни чушки и моркови , семена от лен и сусам, кимион и сол. 18- Ден Обяд (ВИТАМИНИ) Закуска 1 Сок от вишни или 2 плода по желание Закуска 2 Гаспачо: Добре узрели домати, краставица, зелена чушка, лук 2-3 скилидки чесън, магданоз, зехтин сол, черен пипер, по-желание и щипка лют пипер. Пасирайте в пасатор . Ako изглежда прекалено гъсто, добавете още доматен сок и накрая прибавете и сока на един лимон . Гарнирайте гаспачото с листенца пресен босилек Обяд Плодов сладолед Резенчетата на един портокал, издълбаната вътрешност на половин ананас нарязана на кубчета, 1 киви и 1 ябълка- нарязани на кубчета и 10 ягоди , поръсете с 1 пликче ванилова захар, лимонова кора и портокалов сок и пасирайте на плодова каша . Изстудете в хладилника ! Изсипете ледената плодова каша в издълбаната половинка ананас и сервирайте ! Закуска 3 8 броя шам-фъстъци или други ядки и чаша чай Вечеря 2 моркова, нарязани на кръгчета и запържете в чаена лъжичка зехтин, добавете и 1 супена лъжица вода и черен пипер и запържете още 5 мин. Охладете . Към една чаша червено и една чаша бяло грозде добавете задушените моркови и малко лук. Подправете всичко с една чаена лъжичка зехтин, няколко капки лимонов сок и щипка кимйон и сол ! Разбъркайте леко ! 36 Ден, Обяд (ВЪГЛЕХИДРАТИ) Закуска 1 1 чаша боровинки или 4 пресни сливи .Чай или кафе Закуска 2 300мл подсладена с една лъжица мед, лимонада от сока на един лимон или пресни плодове по избор Обяд Спагети със зеленчуци Състав 120 грама макаронени изделия 1 чушка 1 малък патладжан 1 малка тиквичка 1 скилидка чесън сол и черен пипер 1 чаена лъжичка риган 1 чаена лъжичка масло 1 супена лъжица настърган пармезан 1 био кубче бульон от зеленчуци 1 чаена лтжица зехтин Приготовление: Сварете тестените изделия във вода, към която добавяте кубчето бульон от зеленчуци и зехтина . Нарежете всички зеленчуци, на ивици, поръсете ги със зехтин, сол, черен пипер. Печете в предварително загрята фурна на 220C, 15 минути. Поръсете с риган и /или други зелени подправки Счукания чесън се разбърква накрая със зеленчуците и тестените изделия . Най-накрая поръсете се с една супена лъжица пармезан или друго сирене. Вечеря 1 парче торта или любимите Ви бисквити или друго печиво размера на една торта и парче черен шоколад Желаете вместо торта кисело мляко за вечеря? Една голяма кофичка кисело мляко, в която половин час преди хранене се разбърква една чаена лъжичка овесени ядки . 37 Ден - ВИТАМИНЕН ДЕН Закуска 1 Нарежете различни плодове (ябълки, грозде, круши) добавете една чаена лъжичка измити стафиди и щипка подправка микс за щрудел. Чай или кафе Закуска 2 С миксер се пасират половин манго, добавете една чаена лъжичка мед и разредете с любимият Ви плодов сок до желаната консистенция. Подправете с щипка джинджифил на прах. Обяд Плодове с овесени ядки Малко пъпеш нарязан , малко нарязано манго, банан, нарязан на колелца. Сока на половин лимон, една чаена лъжичка ванилиева захар, една супена лъжица овесени ядки или други ядки и една супена лъжица слънчогледови семки се разбъркват в чаша кисело мляко. Закуска 3 8 бадеми или други ядки и чаша чай Вечеря Чиния с пресни нарязани, любими плодове се разбъркват с две супени лъжици заквасена сметана и щипка канела 38 Ден, Обяд (БЕЛТЪЧИНИ) Закуска 1 Една голяма чепка грозде или 2 ябълки Чай или кафе Закуска 2 Чаша минерална вода с разреден плодов сок или плодове по избор Обяд Риба по дунавски Съставки: 2 филета от мерлуза/хек/бяла риба смес за паниране сол и черен пипер олио за пържене зеленчуци за салата Приготовление Рибните филета , измийте, подсушете и посолете по вкус със сол. Оваляйте в каша от брашно, разбитото яйце и бира, изпържете до златисто в загрятото олио и поставете върху кухненска хартия докато тя добре абсорбира излишната мазнина от пърженето. Пригответе салата от домати и лук без олио и оцет. Подправете с лимонов сок, поръсете с босилек, сол и черен пипер. След хранене, изпийте 300 мл бульон - рибен или зеленчуков Вечеря На 80 грама сварени макаронени изделия разбъркайте една супена лъжица грах, една супена лъжица царевица, 1 супена лъжица нарязани кисели краставички и 1 настърган суров морков или сварен морков на кубчета . Подправете със смес от сол, олио и оцет и поръсете със ситно нарязан магданоз. Съвет Помислете за себе си и за живота си ! Открийте, какво Ви прави нещастни и помислете как да разрешите проблема по друг начин, а не с консумирането на големи количества, излишна храна ! 39 Ден , Обяд (БОБОВО-ЗЪРНЕН) Закуска 1 1 чаша ягоди (ако са замразени, налейте им малко гореща вода), или половин диня Чай или кафе Закуска 2 Една чаша плодов сок или плодове по избор Обяд Италианска супа - Минестроне Съставки: 1 малка консерва бял боб 50 грама спагети 1 чаена лъжичка грис 1/2 глава лук 1 супена лъжица доматено пюре 3/4 литра домашен зеленчуков бульон 1 чушка 1 морков 1 скилидка чесън 1чл зехтин Нарежете зеленчуците на ситно и задушете в 1чл зехтин за кратко. Гриса и фидето сварете в бульона Накрая пребавете боба и задушените зеленчуци и оставете супата да поври на много слаб огън за няколко минути . Изяжте минестронето с филийка пълнозърнест ръжен хляб

Момичета и момчета

За въглехидратния ден ми писна да ям спагети и макарони.Миналия път хапнах сандвич със зеленчуци но този път и това не ми се хапва ще помогнете ли малко с идеи. Благодаря предварително.

Tanya

Ето ти тестото за пицата -гарниращ със зеленчуци-чушки,гъби,дом сосче,чубричка ииииии без кашкавал и сирене.Да ти е сладко! ПИЦА! За тестото: 3ч.ч. брашно (200мл) 1 пак. суха мая - 7гр. 1 суп.л. захар 1ч.л.сол 2с.л. олио или зехтин Ето ти и едно сладкишче. Сладкиш с канела Продукти : 1 ч.ч. захар 1 ч.ч. гореща вода 1 бурканче от детски храни със конфитюр или сладко ? чаша олио 2 ч.ч. брашно +1 ч.л. сода,орехи,канела. Водата завира със захарта. Прибавят се сладкото,олиото,брашното със содата,канелата и орехите. Изсипва се в тавичка и се пече в предварително загрята фурна около 20 мин. Хубав,но мноооого сладък,много. КЕКС 2и2/3ч.ч.брашно, 1и1/2ч.ч.захар (аз ползвам бяла и кафява, ако искаш, фруктоза или стевия), 6с.л.какао, 2ч.л.сода бикарб., 1ч.л. сол, 2/3ч.ч. олио, 2с.л.оцет, 2ч.ч.вода,ванилия - 2бр, ако обичаш други аромати-слагай каквото харесваш, също, ако обичаш по-сладко - увеличи захарта. Смесваш сухата и мократа смес с вилица. Печеш в намазнена и набрашнена тава до суха клечка на 200'-в моята фурна-30-35 мин.

Таня, благодаря

Таня, благодаря ти за рецептите! Днес съм на въглехидратен и ще пробвам пицата и сладкиша или кекса. Хубав ден!

Здравейте на всички

Благодаря за съветите.Рени не съм се теглила още.Чакам да мина водния ден за да се притегля.Първия път когато спазвах диетата до първия воден ден бях свалила 5 кг очаквам и този път да са 5 кг.

доволна съм

Здравейте мили слабеещи! Та официалните ми резултати след първата четворка дни...-3.200кг. Е, това ако не е добър резултат, здраве му кажи..Но от друга страна означава че има още мнооого за сваляне, но с инат и упоритост всичко се постига.

Хей,

Хей, сладурчета, много ви се радвам на резултатите! Аз чакам и чакам минусите, а те ми бягат някъде... Обаче не се отказвам, ще си изкарам диетата - на 1 май трети воден - и после 3 месеца захранване, и после ако трябва ще я правя още ведбъж. Ма то било много трудно да свалиш едни нищо и никакви 6-7 килца. Хайде още повече успехи на всички!!!

Привет любима

Привет любима моя група слабеещи. Както миналата седмица се бях притеснила,че съм само -0,200грама днес след плодовия ден се притеглих и съм с цели 1,800кг на долу така от 24,03 до сега съм с цели 5,000кг надолу щастлива съм и много мотивирана стискайте палци да има още повече минуси.Хубав и слънчев ден от мен! :)

браво рени

Браво Рени...само така. И не се отчайвай от малкото минуси които показва кантара. Изведнъж се свалят. Продължавай в същия дух и не губи надежда. УСПЕХ

здравей

здравей Рени,поздравления за резултатът който си постигнала.Браво!!! Никога недей се притеснява от това,че кантарът не показва много минус...това е така,защото организмът ти всеоще обработва и изгаря калорийте приети на предният ден.Кой плодов ден ти е това?

Благодаря ти.

Благодаря ти. Не помня вече кой плодов ден ми е но сега на 24 април ще стане един месец изгубих бройката на плодовите дни. Надявам се наистина да е така за калориите а и усещам че и от талия малко съм може би с 3см. на минус.Гледах в едно предаване ,че ние си отслабвам е повече от колкото показва кантара защото мазнината била лека и първоначално това не се отчита от кантара,затова и ако сме смъкнали 5кг изглеждат все едно са повече,а на мен не ми личат тези 5кг защото имам много още. Успех и на те желая. Хубав ден!

Здравейте момичета

Вчера малко прекалих беше ми плодов ден а вечерта малко оплесках нещата хапнах месо а нетрябваше но просто много огладнях.Сега се притеснявам понеже след 4 дни ми е първия воден ден и се чудя дали ще има някакъв ефект понеже вчера смесих дните.Чудя се дали да не я почна на ново диетата или да я продължа вие какво мислите дайте малко съвети. :)

здравей

здравей Таня,недей започва диетата отначало.Нищо,че си прегрешила..това не е проблем стига да не се повтаря..хахаха...Аз ако съм на твое място бих сменила един белтъчен с един плодов ден и прдължавам на пред..замести го с този ден с каквото си прегрешила...Утре например аз отивамна гости на едни приятели с които несъм се виждала много години и сме решили да си направим барбекю.На мен днес ми се пада белтъчен ден,но го замених с въглехидратен..утре ще съм на бобов и в неделята както искаме да правим барбекюто белтъчен..в понеделникът обаче минавам на плодов и така продължавам напред с една приятелка с която правя диетата,за да сме си заедно по дните.Единственно размених тази седмица дните.Това също е прегрешение предполагам,но поне е по-безобидно,хехехе.Пожелавам успех на всички слабеещи фиданки!!!!

Таня

Здравей. Прегрешила си но недей за почва от начало ние с теб май вървим заедно защото и на мен на 21,04 ми е първи воден и до сега съм -5кг ти с колко си? Случва се да огладнеем и аз съм така и съм хапвала месце на въглехидратния ден но нея седмица имах застой но тази седмица нещата се оправиха,така че според мен продължи си от където си ще се подкрепяме на водния и мен малко ме е страх дали ще се справя но се налага! Хубав ден и няма отказване. Успех..:)

zdraveiteeeee

sladurcheta...dnes purvi plodov i uspeshen...dobre varvia zasega..stiskaite palci..jelaia uspex na vsichki slabeeshti..:-)

Мимииии

здравей Миме и аз успях да устискам този плодов ден.Както знаеш утре пътувам за Марбея и там ме чакат с барбекю в неделята,така че поразместих малко програмата с диетата ми за тази седмица.Но ,от понеделник си продължаваме без прегрешения и поправки по план както сме си тръгнали с теб.Ок.Успех на всики в изненадите при срещата с кантара,хахаха.

Мими

Браво! На мен ми беше труден в началото но сега се чувствам добре, е при вечер огладнявам към 22 часа но ми минава. Психическа нагласа е много важна утре ще си хапна свинско каре не съм хапвала свинско отдавна и ще си направя задушени зеленчуци на тиган с тиквички и патладжани :)утре ще пиша с колко съм на минус ако изобщо съм де. Лека нощ и много минуси желая!!!

и аз така Рени

И аз така Рени към 22 часа ми се прияжда нещо,дори да е един плод...едвам му устоявам.Но,съм твърдо решила...че,няма да има прегрешения и право на пред..Пожелавам ти успех мила с диетката.

Здравей

Здравей izoma...както написах в началото имам гуша, от която много напълнях..повече от 30кг.за една година. Оттогава все се боря с излишните кг, но без успех. Първия път с 90 дневната свалих 19кг. а втория 16, но не правих 3-те водни. И съм доволна. Днес ми е първи плодов и съм 2.500кг. надолу..доволно. Имам много за сваляне, та затова свалям така бързо. Не се отчайвай от малко свалени кг. Казват, че хубавите неща ставали бавно..☺

здравей

здравей Мими,радвам се да се засечем отново и да караме диетата заедно

didiiiiii...straxotno se

didiiiiii...straxotno se radvam...shte karame pak zaedno dietata....super :-)

какво е менюто ни днес?

Миме казвай какво ще хапним днес и утре?

ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРИ

ЧЕТА ВИ РЕДОВНО. АЗ СЪМ НА ДИЕТА ОТ 26,01,2015Г. ДО СЕГА -10КГ. КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ СЪМ С ХАШИМОТО-ДОВОЛНА СЪМ. УСПЕХ НА ВСИЧКИ И МНОГО МИНУСИ!

бравооо

браво и успех с минусите и за напред Таня

Браво и успешно

Браво и успешно сваляне на килцата...

Отново на стартовата линия... за пореден път

Здравейте на всички! Празниците минаха, килограмите останаха:( Не беше ядене, не беше чудо! Чак ме е срам от себе си в какво съм се превърнала - ям като невидяла и то до такава степен се тъпча че по едно време въздух не ми стига... Това моето не е нормално и съвсем сериозно трябва да се взема в ръце! Ама този път наистина трябва коренно да променя мисленето си и начина на хранене! Откакто се помня никога не съм била 59 кг (при ръст 158 см). Максимум 58 кг съм стигала и до там, но 59 кг вече си е стряскащо... Ужас!!! И така отново съм на стартовата линия на 90-дневната диета, силно мотивирана от показанията на кантара. Закуската ми беше от 1 банан + голяма чаша зелен чай без захар, обяда - зелена салата с 1/2 краставица и белтъците от 3 сварени яйца. Ще се постарая за вечеря да хапна същото като увелича обема на салатата :) Хубав ден желая на всички отслабващи! До скоро!

Привет, Гацони!

Привет, Гацони! Ти всъщност дотук колко кг свали? Може би пък не си свикнал да се виждаш с толкова малко тлъстинки по себе си, но тези кг да са ти по мярка и да ти отиват? Браво на теб, значи ти остават едва седем дни до последния воден и още 10 дни до края... Имаш страхотен резултат, браво на теб! Малко/даже много/ ти завиждам за свалените килограми. :)

izoma, 17 килограма

izoma, 17 килограма до момента и вече мечтая за качване. На 24-ти е последния ми ден - въглехидратния. След това ще се захранвам :-)))). Мечтая да кача до 10 килограма, но не-повече! Не смея да прекратя диетата предваритлно, минавайки към захранването. Предполагам, че най-правилно е да я докарам до край, понеже съм чел, че диетата е ТОЧНО 90 дни. Дано да не загубя повече от теглото си. На теб ти пожелаван да отслабнеш толкова, колкото си планувала.! Хубав ден!

izoma, 17 килограма

izoma, 17 килограма до момента и вече мечтая за качване. На 24-ти е последния ми ден - въглехидратния. След това ще се захранвам :-)))). Мечтая да кача до 10 килограма, но не-повече! Не смея да прекратя диетата предваритлно, минавайки към захранването. Предполагам, че най-правилно е да я докарам до край, понеже съм чел, че диетата е ТОЧНО 90 дни. Дано да не загубя повече от теглото си. На теб ти пожелаван да отслабнеш толкова, колкото си планувала.! Хубав ден!

Здравейте

Здравейте отново момичета...отново съм на диетата. Предните 2 пъти имах добри резултати та затова сега отново на диетката..стискайте палци пак да имам такива резултати...че с тая гуша и с тия хормонални проблеми..ужас

Здравей, Мими! С

Здравей, Мими! С теб сме, ще успееш отново, след като си се справила вече два пъти. Разкажи повече за предишните пъти, когато си била на режима, моля те! И още - нещо, което много ме интересува - защо ти се налага да я правиш отново, и то за трети път? Аз правя режима за първи път, много трудно свалям, на 1-ви май ще ми бъде третият воден ден, досега съм надолу едва с 5 кг. Много се надявам и по време на захранването да смъкна още 1-2 кг, и после преминавам на разделно хранене завинаги. Дали ще ми се наложи да я правя още веднъж, дали няма да кача, вместо да сваля, ей такива въпросчета ми се въртят в главата...

Приятели

Приятели здравейте.Искам да ви споделя малко съм разочарована защото от 5,04,2015 съм само с 0,200кг на долу т.е. за 9дни само толкова на 24,04 ще стане 30дни от както съм стартирала и съм само с 3,400кг минус :( прегрешения не правя надявам се да се задвижат нещата от талия съм с -2см. Хубав ден от мен!

Не се

Не се отчайвай..това значи че имаш малко кг за сваляне..продължавай смело напред. Има резултат. Може да свалиш наведнъж много кг. Не се отказвай...УСПЕХ

Мими

За жалост имам страшно много за сваляне не са 10,15кг а доста повече поне едно 30кг да сваля ще се наложи да я повторя но и аз бях така на 1я плодов бях с -2кг но после много се забавиха нещата ще видим утре ще се притегля днес съм на плодове надявам се има движение.Ням отказване разбира се.Искрено желая успех и на теб :)))

Не се

Не се отчайвай..това значи че имаш малко кг за сваляне..продължавай смело напред. Има резултат. Може да свалиш наведнъж много кг. Не се отказвай...УСПЕХ

Христос Воскресе!

Христос Воскресе! Нека радоста от Светлото Христово Въскресение, озари душите и дома Ви! Пожелания от Гацони. P.S. Днес съм на пълнена агнешка плешка с ориз и гъби, от планинско 20 килограмово агне - "босалче". Обядвах от месото, с много зелена салата. Пълнежа го оставям за в други ден, към който ще прибавя и печените картофки в тавата. Днес ми се падаше да съм на плодове, но направих размяна с утрешния ден, който естествено трябваше да бъде белтъчен, но ще бъде плодов. В други ден съм на скорбелен, следва въглехидратен, плодов и продължавам по схемата. На 21-ви е последния ми воден ден, на 24-ти приключвам успешно с диетата и продължавам със захранването и постепенно повишаване количеството на приетата храна. Имам чувството, че ме гони анорексията, след като се погледнах гол на огледалото. Настоящите 73 килограма, не подхождат на физиката ми. Успех на всички ви във свалянето! Весело празнуване!

Воистина

Воистина воскресе! Греховете ни са опростени, сега продължаваме напред с нови сили!Нека тъй желаните от нас резултати станат факт!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!

Бъдете живи и здрави,много любов и сбъднати мечти на вас и на семействата ви!

Здравейте :)

Здравейте :) след 2 дена ми е първия воден за 3 път почвам диетата първия път свалих около 18 кила преди 2 г после я почвах но нея завърших с 5 кг долу сега твърдо съм решена да я изкарам пак цялата пожелайте ми успех до сега 7 кила :)

Момичета и

Момичета и момчета скарайте ми се. Мина втората четворка след втори воден ден, но само правя прегрешения, нещо волята ме напуска. Като цяло спазвам режима, но в момента малчо е болен и съм взела какви ли не глезотии да си хапва и аз нещо не мога да се сдържам. Много ме е яд на мен си. Хубавото в случея е че не качвам, ама и не свалям особено бързо. Та това исках да споделя. Весели празници на всички и хубави почивни дни само усмивки да има :)

Здравейте приятели!

Искам само да ви пожелая весели празници- бъдете живи, здрави и много щастливи. Хубави моменти през празничните дни. След тях всеки да докладва как се е справил. Ей хора - къде изчезна кавалера на групата - да не се е предал на края?!?! ЧАО от мен. Ще пиша след празниците. Успех на всички.

Привет на новите момичета тук!

Здравейте, герои! Радвам се, че ставаме повече. Аз правя за първи път режима, на 30 април ми е третият воден ден. Дотук съм свалила към 5 кг, и ми е много трудно. Но благодарение на хората в този форум се справям някакси, те много ми помагат и са ми като ангели-хранители. Хайде пишете по-често, момичета! Желая ви лека нощ и много минуси дори и по време на сън! Марияна

Незнам защо не

Незнам защо не ми публикува целият пост,та ще го обобщя с две думи Преди две год.правих диетата Свалих11 кг.Водни не съм карала Ставаше ми много лошо Дрехите не ми стават момичета Затова вече няма накъде От утреСТАРТ Поздрави на Рея и Славето и на всички познати и изобщо на всички Стискайте ми палци и ме ръчкайте ако кривна

Ивеее,здравей ,миличка

Много се радвам ,че се реши. Ние с Гери и Нелката приклщчихме,но ще те подкрепяме. Смело на пред . Както казва Гери,само онуй русото заралииче ни липсва,Дети,но като я гледам на снимките във Феиса си изглежда много добре !!!Иве,питай за всичко,с теб съм ,миличка. Пожелавам ти весели празници !!!

Здрасти ,Славе

Здрасти ,Славе !Реших се мила,защото качих 10 кила от миналото лято насам Е,и си харвах де

Немога да

Немога да разбера защо не ми качва целия коментар Ядосах се

Пак не качих

Пак не качих целият пост

Здравейте

Здравейте момичета От утре стартирам нанаво Засега открих две стари дружки в групата-Рея и Славето Браво,Рея Юнак си ми ти !Почвам от утре,защото вече немога да се търпя От 1 година не спазвам никакъв режим и качих 10 кила Чесно казано ги качих от мързел Ходех на латино-танци и нямах никакъв проблем Ядях си всичко и не качвах Ама той дяволът като няма работа си...Та и моята работа така стана Нямах си друга работа,та взех ,че си направих страница във Фейса Всичкото свободно време отива за правене на картинки

Iva62

Айде ма, кака, само ти липсваше... Не само аз и Славето ами и Недялка беше с нас. Аз като ги видях двете на линия преди три месеца и се залепих за тях с една четворка назад и така менюто ни беше еднакво. Много лесно мина. Оставаше и Детелинка да се включи и цирка щеше да е пълен. Нищо, сега групата е голяма и задружна и на теб ще ти е лесно. Ние ще влизаме за кураж.