Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

90-дневна диета за максимално отслабване

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.

Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Кои храни се консумират в този ден:

МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл. 
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.

Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата направете консултация с лекар, измерете кръвното налягане, и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на превилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.

Галерия снимки


1 mesec sled zahranvaneto

1 mesec sled zahranvaneto sum i ochakvah da sum naddal sus 2-3 kilograma, no ne sum :D daje sum svalil oshte 2 i dneska za nagrada mislq da ima purjeni kartofi. :)

здравейте

радостна съм и искам да се похваля:вчера си изкарах успешно плодовия ден и днес се теглих,след първата четворка съм -2кг.все още не чувствам глад,но днес за обяд съм решила да забъркам яйца за вечеря може би моркови със сирене-салатка.

Zdraveite pravia dirtata ot

Zdraveite pravia dirtata ot 16 i Sam izkluchitelno striktna ne Sam se teglila ot togava shte go napravia sle vodnia dnes mi e beltachen i iadoh edna palnena piperka s teleshka kaima (125 gr) s domati ot konserva i vecherta Po malka piperka s 75 gr teleshka kaima s Po malko kolichestvo domati ot iziadenoto n'a obiad i sas edno malko parche hliab, kak mislite? dosega prez beltachnite iadoh poveche riba dnes reshih malko da smenia shto se otnasia do kolichestvata se macha da Sam izkluchitelno striktna priznavam si ne mi e mn lesno .. No do sega uspiavam kuraj otslabvashti

Моите 90 дни

Моите 90 дни изтекоха равносметката е 68,5кг сега 62,5кг, като знам че в следващата седмица ще варирам с 1-1,5кг, но съм много доволна, предишния път я завърших почти на същите килограми ама имах повече за сваляне. Може ли някой да ми припомни как протичаше захранването в началото,че ми се губи като спомен?

Наде не се

Наде не се ядосвай за мен аз бях сигорна че така ще се получи Еми то в седмицата по 3-4 дни все ме нямаше как да се получи.За това май ще зпочна след Нова година Предният път започнах от 3 01 и бях доста стриктна.Знам че мога но до тогава пак ще влизам и ако мога ще помагам.Момичета моля ви забравете за тая баница.Не позволявайте подсъзнанието да ви ръководи.На всички желая много минуси

Мерси Наде и аз

Мерси Наде и аз така си мисля и май щте забравя за нея за сега.неска сам на плодчета.Хайде успех на всички и лек ден!

Фати, не съм

Фати, не съм много сигурна за баницата , но когато се чудиш за нещо по-добре не го яж. Яйцата и сиренето са белтачини , корите въглехидрати ,май комбинацията им не е най-доброто нещо . Жана,успех с плодовия ден :)

как сте,аз за

как сте,аз за сега съм идеално,утре ми е плодов-първия-и ще карам две смени на работа.какъв късмет само?но няма да се излагам.с този сменен часовник имам чувство че е среднощ и скоро ще се паркирам в леглото,то май с кокошките ще си лягаме вече? :)

Здравейте

Здравейте момичета!Радвамсе че имате добри резултати!Да попитам по опитните баница със сирене в кой ден може дасе яде?

По принцип не

По принцип не би трябвало да се смесва. Заради корите-трябва да е във въглехидрати,но заради сиренето..., ако много ти се яде хапни си малко в белтъчини. Аз като за втори път не я спазвам прекалено стриктно и дори съм си позволявала понякога пица(ако много ми се яде)в белтъчините,но не злоупотребявах с количеството, тъй като има повече тесто.

Иве, много ме е

Иве, много ме е яд , че се предаде по средата. Радвам се , че писа ,че вече започвах да се притеснявам за теб . Моя съвет е да оставиш организма да си почине ,особено в сезона на гриповете и настинките не го изтощавай . След нова година направи една сериозна 90 дневна и резултатите ще са налице . Успех на всички в начинанията им :)

Здравейте

Здравейте момичета след дълго отсъствие влизам да видя какво става тук.Наде браво на теб редовна си във форума.А сега да си призная зарязах всичко не че нямах желание,първият път бях много стриктна.Знаех че тоя път така ще се получи с мен с тия мои отсъствия всяка седмица по 3-4 дни.Ето и днес преди 4 часа се завърнах от Разград но вече край до пролетта се задържам в къщи.И така какво бихте ме посъветвали да започна режима след нова година или да изчисля така че на нова год да ми е белтъчен.Ще чакам съвет.Благодаря предварително

Здравейте !

Здравейте ! Жана добре дошла сред нас , звучи вкусно това, което си приготвила и мисля ,че е в режима . Аз днес съм на прясно зеле и за вечеря пържола . Не съм се мерила последните няколко дни ще го направя след следващия плодов :)

Здравейте, мили

Здравейте, мили отслабващи. Първо да кажа казвам се Ивелина, преди 2 години за пръв път пазих тази диета и имах огромното щастие да я завърша с 13кг. по-малко.Много си харесвах тези дискусии тук и много ми помагаха,но доста време ми отне отново да намеря страничката и да си влезна в акаунта,много се радвам че съществува още и има толкова много хора които все още пишат и се подкрепят тук. През изминалата година имах много проблеми и грижи и в рамките на няколко месеца от януари до юли неусетно си ги качих, почти 11кг., каквото и да правех всичко беше неуспешно, дори бях си наложила 1ден да изкарам на вода,но и от нея качвах.Затова прибегнах до повтарянето на диетата, от предишните хора, с които общувах тук знам, че при повтарянето резултатите не са чак толкова впечатляващи,но все пак диетата ми се отрази много добре. Направих едно прочистване 5 дена преди да я започна, от което свалих 4кг. предимно вода, която бях задържала. Не исках много просто да спре да ми тежи и се надявах да ги докарам поне до 65-64кг. Започнах на 02.08 с 68,5кг. днес ми е 89 ден и утре поставям край и започвам захранването, последните седмици ми беше много трудно да спазвам режима заради работата си и да си призная понякога пропусках хранения или пък ми се случваше да ям към 20:30ч., но въпреки всичко съм доволна от резултата, на килограми не съм свалила някакви големи цифри,но по-важното беше, че тялото ми доста се събра,както и се оттървах от задържаните течности.Не се обезкуражавайте,има дни в които е трудно, както и такива,в които си толкова уморен,че няма как да си приготвиш нещо за хапване и още куп неща,които понякога ни разколебават,както и вълчия глад, който понякога изпитваме(както мен сега :) ),но тук винаги можете да намерите подкрепа от хората у тази готина страничка,които също се борят и се забавляват.Извинявам се,че стана толкова дълго. Пожелавам успех на всички!

Здравей, аз

Здравей, аз също започнах на 02.08,но аз съм на 86 ден ,утре последен воден и още една четворка и захранване , правя я вече 4 път ,но резултатите не са както при първия път дори не се смъква или много малко .

Здравей, аз

Здравей, аз също започнах на 02.08,но аз съм на 86 ден ,утре последен воден и още една четворка и захранване , правя я вече 4 път ,но резултатите не са както при първия път дори не се смъква или много малко .

Да, аз обърках

Да, аз обърках първия воден ден, затова се разминаваме,но беше късно за да поправя грешката си. Вярно предишния път втория месец бях доста свалила, а сега като, че ли повече си задържах сваленото,но аз и не искам повече, че при мен много се отразява и на лицето ми.Доволна съм и на това,надявам се със захранването да задържам това, което съм постигнала. А ти няма как да не са свалени поне 5-6кг. не знам колко искаш де,но и това не е лошо постижение.

Да точно

Да точно толкова са свалените килограми, макар и с малки прегрешения, но водните си ги спазвах, иначе диетата действа не се отказвайте!

Браво Ивата ,

Браво Ивата , страхотно си се справила.

днес съм

днес съм сложила във фурната чушки с гъби,картофчета и моркови да се запекат и се надявам да се получи нещо вкусно.подходящо ли е според вас за втори ден от режима

здравейте

пожелайте ми успех,от днес и аз съм в отбора.стартирам с много килограми,които незнайно как натрупах за много кратко време.и така белтъчен ден,който много харесвам :)

Какво става

Какво става момичета ? Къде се изгубихте ? Ни звук , ни стон.....какво е менюто за днес , какви са резултатите ?

Здравейте,днес

Здравейте,днес картофена яхния и краставици за салата. Успешен ден :)

Над,стягам се

Над,стягам се .Знам че ми трябва контрол,няколко дни без комп и ...Радвам се за теб ,чудесен резултат .Ива и на телефон не отговаря ,незнам .Продължаваме ,дано да имам и аз резултати ,че да не се отпускам.Успех нататък.До скоро.

Нелка няколко

Нелка няколко дни бях в Разград и тоя тел съм го забравила в къщи от утре ще имам нов номер ще ти го напиша във скайп

Здравейте и от

Здравейте и от мен ..... чувствам се много добре , защото след водния ден успях да раздвижа килограмите общо за 30 дни -5,200 . Приближавам се към мечтаната 6 отпред. Бяха много тежки дни в работата и много трудно изкарах плодовия и водния ден и днес нямах търпение да стане 12 , че да хапна нещо дори ми беше лошо на няколко пъти , но.....успях. На обяд пилешка пържола на грил , а за вечеря мисля за кюфтета и салата . След тези тежки дни на които устоях се чувствам много надъхана ..... Нели стегни се , какви са тези прегрешения? Какво става с Ива ,дали не се е отказала . Успешен ден на всички :)

Добро утро.Май

Добро утро.Май и аз ще си пиша сама -пишете бе хора ,менюта ,кг.Днес варива -чушки с ориз на фурна за утре кекса с ябълките ,ако имам време .С кг.-зле ,нали прегрешавах ,но продължавам и ще се поправя.Наде......липсваш .Хубав и успешен ден на всички .До скоро.

Юлси ,и аз съм

Юлси ,и аз съм от 9-ти заедно сме .Само че аз малко сгафих и сигурно ще се отрази на кг.Успех.До скоро.

Наде ,най

Наде ,най напред успех с водния.Местих се към друг оператор на флашка ,но не тръгва и не тръгва .Сега интернета пак е на кабел и ще пиша .Понякога за по хубаво ,ама не.Утре чакам с нетърпение резултати.Днес белтъчен -кашкавалче със салата.Разминаваме дните,но нищо.Писала си за урочасване ,как така та ти ни крепиш ,не си мисли такива неща.Над ,имам и няколко прегрешения,като не влизам и ....И Ивка не е писала ,ще взема да и звънна да видим какви ги мъти ,само да се е отказала незнам....Още веднъж успех ,стискам ти палци.До скоро.

Отслабване

От 9-ти до днес съм свалила 1,800 кг. Искаше ми се да е повече, но това е положението!!! Продължаваме напред, пък да видим докъде ще стигна :)

Бързо отслабване

Здравейте, момичета и момчета! Миналата година есента започнах 90 дневната диета и съм очарована от резултата който постигнах, а той е -17кг. Бях 97кг. когато започнах и от нея постигнах този резултат. След диетата успях да сваля още 3кг., а сега година по-късно пак я започнах като искам да сваля още 10кг. За всички които имате дори минимални съмнения за успеха на диетата, имайте воля и всичко което искате ще постигнете.Успех!

Добро утро на

Добро утро на всички , днес за мен плодов ,а утре първи воден . Дано всичко мине добре. Иве, Нели какво става с вас , къде се изгубихте , дано всичко е наред ....... Успешен ден

Благодаря за отговорите

На 09.10 започнах диетата и все още не съм "прегрешила", за което съм много доволна и го считам за голямо постижение, тъй като много обичам сладко (особено шоколад) и обикновено всичките ми диети завършват безславно. Сега обаче съм се амбицирала, защото това не е точно диета или поне така го приемам, понеже може да се яде почти всичко. Целта ми е да сваля 6 кг ( след първото раждане така си ми останаха 3 кг, които не можах да сваля и след второто още 3), ако успея и повече хич няма да се разсърдя. Утре, т.е. днес ще се премеря и ще споделя какъв е резултата за сега. Стискайте ми палци! До скоро!

Privet ot men uspeshen

Privet ot men uspeshen plodov :) chuvstvam se prevazhodno ne Sam se teglila mislq da go napravia chak sled parvia voden :) uspeh

Днеска карам

Днеска карам плодов и утре мисля воден, защото вчера на захранването си хапнах пиле със боб и не ми е чиста съвестта :D Още не съм се мерил. Ще се премеря другия понеделник да видим как върви със захранването..

Елда

Привет на всички! Този режим е вълшебен, който го е измислил трябва да се позлати :) Чувствам се чудесно, вече не усещам тази тежест и леност както беше в началото... Днес ми е ден за варива и въпросът ми е дали е удачно да се консумира елда в комбинация със салата? До сега не съм приготвяла и ще съм благодарна да споделите рецепта! Благодаря предварително! До скоро :)

Izviniavaite za loshia

Izviniavaite za loshia pravopis.. Niamam balgatski bukvi i telefonat mi Sam promenia dumite koito pisha poniakoga..

Zdraveite mili otslabvashti

Zdraveite mili otslabvashti Az Sam savsem v nachaloto n'a tazi dieta. predi 20 meseca rodih parvata si dashterichka v nachaloto n'a bremennosta biah 62 kg sled Kato rodih biah 84 i smaknah do 74 .. No imah problemi s karmeneto- niamah dostatachno karma ili pone as taka si misleh i polzvah hranitelni nadbavki i saotvetno pak si varnah kilogramite ot sledrajdaneto.. Sled tova zabremeniah s vtorata mi dashterichka nakratko sega teja ujasnite 94kg... Zapochnah tazi dieta zashtoto Sam ia probvala i znam Che ima efekt no kilogramite mi za preborvane nikak ne sa malko da si priznaia pokrai detaca, kashtata i universiteta ( posledna godina sam magistratura) niama da e lesno on za sega uspiavam i Sam dosta striktna dnes shte mi e plodoviat den no nedelite rabotia v edin restprant a mnogo dobro renome v tuliza i takiva vkisotiiki pravim ta chak se chudia dali shte se spravia shte vi kaja vecherta.. Stiskaite palci.. i taka dami razkazah si makata ta mi olekna pri men loshoto e Che kogato Sam podlojena n'a stres iam izkluchitelno mnogo nai veche sladko triabva da si nameria otdushnik drugade :) no sled tezi 3 dni se chuvstvam prekrasno Po leka, Po podvijna napravo super :)) uspeh dami i do dovechera

Май урочасах

Май урочасах форума, активността рязко спадна :(

Наде ,след

Наде ,след пълнолунието на 9-ти.Благодаря .

Ива,къде се

Ива,къде се изгуби?Май много работиш.Нели , надявам се след днешния плодов ден да се похвалиш с добри резултати.Успех на всички:)

Фати ,кафе може

Фати ,кафе може неувкусено -чисто .Успех с водния .

Наде ,браво

Наде ,браво постигнала си отлични резултати .Ето мен с Ивка ме накарахте да започна отново .Продължавам с вас и си мислех дано не си към края на режима ,че как без вас.Много хубав период ,завършваш преди новогодишните празници.Да му мисля аз ,ама до там да я докарам.Днес кг. пак 69 -много искам отпред да видя 5 -цата пък ако ще да е 59 ,99 .Струва ми се невъзможно ,пък като ви чета...Днес плодов ,ще пиша утре за кг.Още веднъж браво и успех.До скоро.

Мерси,Нели. Ти

Мерси,Нели. Ти кога започна?

Здравейте на

Здравейте на всички!Утре парви воден ден ,да видим как щтего изкарам?искам да попитам кафе неможе дасе пие нали?Хайде лека вечер и успех на всички!

Добре дошли на

Добре дошли на новите , много се радвам , че малко по малко форума се събужда. Юлси , в режима се казва каквото на обяд ,такова и на вечеря, но аз много рядко го спазвам. Почти винаги на обяд и вечеря хапвам различно , а резултати има :)

Наде ,отскоро

Наде ,отскоро ви чета и незнам кога започна и как си с кг.Ще се радвам ако споделиш .Виждам че съвпадаме по дни.Днес размяна на дни ,наложи се да пътувам и зеления фасул утре.Дано скоро се похвалиш с резултата който искаш .Ивка я няма ,много работи и липсва.Успех,до скоро.

Здравей, Нели.

Здравей, Нели. Започнах режима през пролетта и приключих на -18 кг. през захранването през лятото върнах 4 кг. Сега започнах втора врътка на 22.09.14 и до момента съм свалила тези -4 кг,свалих ги още през първите десет дена и от тогава застой , последния плодов ден в неделя го прецаках и за това мога само на себе си да се сърдя. Продължавам напред сега съм 74кг. а през февруари бях 92кг. резултатите са видими и всички близки и далечни познати отчитат резултатите. Усещането е много приятно и самочувствието ми се повиши. На всички ,които се чудят дали да започнат този режим , дали да не го прекъснат искам да кажа не се чудете , започвайте ,не го приемайте като диета ,а като начин на хранене .Рано или късно резултатите идват . Ако с този пост поне един мотивирам , ще съм много щастлива :)

Здравейте ,ще

Здравейте ,ще се опитам да отговоря на писалите.Далила ,браво че издържа водния и си доволна от себе си .Сладкиша ще се пробва ,само да си набавя продуктите ,но за ябълки у нас колкото щеш ,цяла овощна градина.Много ми е приятно когато се споделят менюта и рецепти ,че понякога се изчерпваме откъм идеи.Ани,не питай тук за проблема с анемията ,специалист трябва да ти отговори.Само мога да те посъветвам в белтъчния ден да ти бъде по обилен откъм червено месо-телешко ,дроб пак от червено месо .Други ако знаят нека помагат.Юлси ,гъби всеки ден без плодов ,а авокадо -плод с доста мазнини ,едни казват че са полезни ,други че не е подходящ за диети -незнам ти решаваш.Успех момичета.

90 дневна диета

Здравейте, аз съм нова тук. Започнах 90 дневната диета преди 6 дни и имам някои въпроси - гъбите и авокадото считат ли се за зеленчуци, т.е. могат ли да се консумират, в който и да е ден като гарнитура? Другият ми въпрос е - може ли да се ядат различни неща на обяд и на вечеря - например в белтъчния ден за обяд пиле на скара и за вечеря сирене в пергамент? Благодаря!