Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

Поддържайте се като Майли Сайръс

Певицата Майли Рей Сайръс споделя как поддържа своята идеална фигура, след като вече веднъж е успяла да се справи с наднорменото си тегло с помощта на диета, която изключва млечни и тестени храни поради непоносимостта й към глутен и лактоза.
На първо място тя поставя заниманията си с танци и счита, че ако човек се занимава сериозно с тях, това е достатъчно да мускулите му да бъдат в добра форма, да не се допуска натрупване на мазнини, а също така целият организъм да бъде в отличен тонус. Майли Сайръс се занимава ежедневно с танци, а когато се подготвя за концерт, буквално танцува с часове на репетициите.
Другите любими тренировки на известната дама са заниманията с пилатес. Тя провежда тренировки няколко пъти в седмицата и определено счита, че на тях дължи красиво оформената си коремна преса.
В дните, когато не е толкова ангажирана с подготовката на сценичните си изяви, тя кара и колело, смятайки, че това е едно приятно и полезно занимание, за което обаче не й остава много време.
Макар и да спазва диети, певицата е убедена, че в никакъв случай не бива да се гладува. Препоръчва на всички да пробват любимите и коктейли от пресни зеленчуци, които според нея са отличен вариант за засищане и снабдяване на организма с витамини и минерали.
Макар и Майли Рей Сайръс често да скандализира обществото с поведението си, никой не отрича, че тя поддържа своята фигура отлично.