Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

Поддържайте се като Ирина Шейк

Красивата манекенка Ирина Шейк, която стана още по-популярна поради връзката си с Кристияно Роналдо, е висока 178 см и тежи 59 килограма. Родена е на 6 януари 1986 година в Русия. Тя има превъзходна фигура, но откровено споделя, че не е привърженичка на много строгите диети въпреки професията си. Любимата и храна са пържените картофки, а обича и сиренки, палачинки и други подобни вкусотии. Това не означава, че постоянно се храни с тези лакомства, но пък и не си ги забранява.
Според признанията на красавицата тя издига в култ здравото тяло и поради това се занимава редовно със спорт. Има на разположение личен треньор и през седмицата поне пет пъти посещава фитнес залата. Тренира съвестно и смята, че така ликвидира негативните последици от погълнатите калории. И явно се справя отлично.
Определено е на мнение, че ако някой ненавижда спортната зала, физическите упражнения, танците, велосипеда, плуването, той не може да очаква, че ще отслабне. Все трябва да се намери някакъв спорт, който да изисква физическо натоварване и съответно изгаряне на калории. А Ирина има много любими физически занимания: бягане в парка, занимава се с бокс, с пилатес, въобще се движи непрекъснато. Защо тогава да не си позволи любимите си лакомства понякога.
Основно се храни с натурални продукти: месо, зеленчуци, извара, морски дарове, риба. Обича сама да си приготвя ястията.
Прави разтоварващи дни, когато има важни изяви на сцената, особено при демонстрация на бельо и бански костюми.
Пиенето на достатъчно вода е едно от задължителните правила на известната манекенка. Всъщност денят й започва с две чаши чиста вода, а в продължение на деня изпива още около 2 литра вода. Смята, че водата регулира апетита.